2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Amin canım benim sen neye stres yaptın bu kadar karnında minnoşunla? Bizim destek olabileceğimiz bir şey mi
Kızlar bu sefer aktif kanama var yine hastaneye yattık bebek iyi çok şükür.3 güne 12 haftalık oluyoruz artık
Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alacaksın ben inanıyorum. Büyüdükçe bebişko kanama alanlarını bitirecek inşallah

Bunu merak edenler vardı 4. Aya giriş yapmışım zaman su gibi geçiyor kızlar Allahım hepimize sağlıkla bu güzel süreci bitirmeyi minnoslarimizi kucağınımiza almayı nasıl etsin burada bebeklerimizi konuştuğumuz günleri de görelim

Eklentiler

• IMG_2277.png
    414,8 KB · Görüntüleme: 61
2 gün sonra bende 4. Aya giriyorum öyleyse ay hadi inşallah allah son aylara girdigimizi bebişimizi kolaylıkla kucagımıza aldıgımızı da yaşatsın hepimizee

2-3 gün aranızda olamıcam kızlar misafirim geliyor kaynanam, eltim, eşi , 2 çocuk, 1 kedi sabah 10 dan beri ayaktayımm bittim resmenn

2-3 gün aranızda olamıcam kızlar misafirim geliyor kaynanam, eltim, eşi , 2 çocuk, 1 kedi sabah 10 dan beri ayaktayımm bittim resmenn
Oyyy kolay gelsin canım sen hamilesin dikkat et kendine Bu arada beni de tabloya ekleyebilir misin? Linakiz

SAT: 29.11.2023
KESE: 5+1
KALP ATIŞI: 7+1
ANNENİN HİSSETTİĞİ CİNSİYET: KIZ
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ: 04.09.2024

Ekliyim hemen canım

kesinlikle aynı durumlar

canım çok yorma kendini zaten hamilesin ve bunu biliyorlar.. bırak biraz onlar da yardım etsin bir şey olmaz :))

2li tarama.testi sonucum down çıkmıştı canim. Ona üzüldüm kanamam başladı. Fetal dna yaptirdik sonucu bekliyoruz simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…