2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Keşke yanımda deselerde cevabını versem aşırı kuruldum 🤣🤣
Aynen kız 14 düne randevu aldım cinsiyet için öğrenmek istiyorum artık nisaninda 15 sinde giderim doğum günümde 🤣🤣🤣🤣 ozmanada ayrıntılı için gün alırım olur biter zaman gecmiyor yaa

Bunu bana şu an gittiğim değilde başka bir doktor yazmıştı, çok etkili bir bulantı hapıymış ve ağır tedaviler sonrasında kullanıma uygunmuş. Bende kullanılmamalı ilk 3 ay yazıyor demiştim, prilam kullan o zaman demişti ama bana pek güven vermedi o ilaç. Zaten o dra gitmedim bir daha :))
Yani direk bunu söylemesi beni de bi şüpheye düşürdü. Prilam kullansam olur mu dedim olur dedi. Ay bi sinir oldumm :KK53:

Dayanamayıp alan ben 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 17092806153433555412968382087663.jpg
    17092806153433555412968382087663.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 62
Bunu bana şu an gittiğim değilde başka bir doktor yazmıştı, çok etkili bir bulantı hapıymış ve ağır tedaviler sonrasında kullanıma uygunmuş. Bende kullanılmamalı ilk 3 ay yazıyor demiştim, prilam kullan o zaman demişti ama bana pek güven vermedi o ilaç. Zaten o dra gitmedim bir daha :))
Prilam kullaniyorum ben de

Kızlar günaydın. Bulantılarım için doktoruma mesaj attım z.fer 8 mg kullanabilirsin yazmış ama prospektüsünü okuduğumda hamileliğin ilk 3 ayında kullanmayın yazıyor. Doktoruma da güveniyorum aslında ama arada kaldım kullanıp kullanmamakta.
Ben doktoruma kabızlık için takviye bir şey verebilir mi diye sorduğumda bebeğin organları yeni gelişiyor bu ilaçlar da gebelik sürecinde kullanılmak konusunda yeterinde araştırılmış ilaçlar değil yeme düzenini değiştir demişti. Kimsenin zaten ilaç kullanmaya hevesli olmadığını tahmin edebiliyorum fakat sanki olabildiğince herhangi bir ilaç kullanmamak daha güvenliymiş gibi geliyor bana.

Ben doktoruma kabızlık için takviye bir şey verebilir mi diye sorduğumda bebeğin organları yeni gelişiyor bu ilaçlar da gebelik sürecinde kullanılmak konusunda yeterinde araştırılmış ilaçlar değil yeme düzenini değiştir demişti. Kimsenin zaten ilaç kullanmaya hevesli olmadığını tahmin edebiliyorum fakat sanki olabildiğince herhangi bir ilaç kullanmamak daha güvenliymiş gibi geliyor bana.
Kesinlikle katıılıyorum şu dönemde keşke hiç ihtiyaç duymasak ilaçlara. Ben de dayanabildiğim kadar dayandım ama artık çok zorlanıyorum o yüzden mecbur kaldım. Kullanan herkes de benim gibidir eminim.

Kesinlikle katıılıyorum şu dönemde keşke hiç ihtiyaç duymasak ilaçlara. Ben de dayanabildiğim kadar dayandım ama artık çok zorlanıyorum o yüzden mecbur kaldım. Kullanan herkes de benim gibidir eminim.
Çok iyi anlıyorum. Günün sonunda biz iyi olacağız ki bebeğimiz de iyi olsun. Umarım bir an önce kendinizi çok daha iyi hissedersiniz 🙏🏻🌼

Kızlar kızlaaaar nasılsınız bu aralar, var mı benim gibi 11+4 anaları çevrimiçi olan. Ne alemde belirtileriniz. Benim kasık ağrıları arada yokluyor. Akıntı devam. Bulantılarım azaldı. Göğüs dolgunluğu devam hassasiyeti azaldı. Bir de bebeğimi özlüyorum ve merak ediyorum sürekli. Hareketlerini hissedene kadar ultrasonu beklemek gerçekten çok zor geliyor, resmen habersiziz. :110:

Kızlar kızlaaaar nasılsınız bu aralar, var mı benim gibi 11+4 anaları çevrimiçi olan. Ne alemde belirtileriniz. Benim kasık ağrıları arada yokluyor. Akıntı devam. Bulantılarım azaldı. Göğüs dolgunluğu devam hassasiyeti azaldı. Bir de bebeğimi özlüyorum ve merak ediyorum sürekli. Hareketlerini hissedene kadar ultrasonu beklemek gerçekten çok zor geliyor, resmen habersiziz. :110:
Ben bugün 13. haftama girdim canım ama akıntı bende de ara ara devam ediyor, göğüste kabarcıklar da dahada arttı. Bakalım inşallah herşey yolundadır. Benimde yarın randevum var cinsiyeti ögrenicez kısmetse dualarınızı esigrmeyin lütfen🥰

Kızlar kızlaaaar nasılsınız bu aralar, var mı benim gibi 11+4 anaları çevrimiçi olan. Ne alemde belirtileriniz. Benim kasık ağrıları arada yokluyor. Akıntı devam. Bulantılarım azaldı. Göğüs dolgunluğu devam hassasiyeti azaldı. Bir de bebeğimi özlüyorum ve merak ediyorum sürekli. Hareketlerini hissedene kadar ultrasonu beklemek gerçekten çok zor geliyor, resmen habersiziz. bizde
Bizde 13+1 olduk bugün 🥰 benim kasık ağrıları yavaş yavaş yukarı çıktı kuzum artık daha yukarılarda benimki herhalde 🥰 birde şu bulantılar olmasa ilaç içince bulanıyor içmeyince bulanıyor. Bebeğimi çok özledim randevum 23 martta nasıl geçiçek günler hiç bilmiyorum

Bizde 13+1 olduk bugün 🥰 benim kasık ağrıları yavaş yavaş yukarı çıktı kuzum artık daha yukarılarda benimki herhalde birde şu bulantılar olmasa ilaç içince bulanıyor içmeyince bulanıyor. Bebeğimi çok özledim randevum 23 martta nasıl geçiçek günler hiç bilmiyorum
Maşallah hepimize G gamisel 3 aylık kritiği aşmışsınız ne mutlu darısı başımıza :nazar::dua:Göbişlerde son durum nedir 🥰

X