Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım çok şükür.Serum fitil çabuk toparlıyorNasıl oldun canım
Şükürler olsun Rabbime, her şey yolundaydı maşallah bir sıkıntısı yoktu hayatım . Kanama alanım da yok şükür. Bebişko 10+5 sata göre, ultrasona göre 10+3 çıktı zaten o da normal. Onun dışında demir ilacına başlattı daha korkumdan başlayamadım midem bulanır diye kdjfdf bir de işte önümüzdeki hafta cuma ikili teste çağırdı. Beybi de büyüdüğünden ve bir problem şükür görmediğinden progestanı kes dedi. Ben yine tabi pimpirikliğimden dün geceye kadar kullandım. Dün gece artık dedim ki kendine, bebeğine ve doktoruna güven. Ama şimdi bütün gün bir tık daha sancılıydım endişe ettim bu defa daKuzum naptın kontrolün nasıldı progestanı kes dediyse iyidir
Kayınvalideler için denilenleri okudum. Siz yine de iyisiniz iletişimdesiniz. Kendi oğlu dahil çocuk haberini vermedi, iyi niyetli değil.Keşke baştan bende öyle yapsaydım belki de bu kadar tepeme binmezlerdi en doğrusunu yapıyorsun böyle devam
Bu arada ben kayıplar yasadıgımız ıcın ıse ara verdım, yıllardır eşşek gibi çalışıyorum bu soylenmez ama çoğu zaman eve daha fazla para kazandım sadece kendı oğlu harcamadıKayınvalideler için denilenleri okudum. Siz yine de iyisiniz iletişimdesiniz. Kendi oğlu dahil çocuk haberini vermedi, iyi niyetli değil.
En son tüm birikimimizle eve girdiğimizde daha çocuk yok ortada o kadar da tedavıye para harcıyorsun birde üstüne ev yapıyorsun mesajlarını gordum konusmuyorum 1 yıl oldu.
Bızım en acılı surecımızde bıle canımızı acıtmayı başarıyor
Benim haftamdaha 10 olmadı. Nasipse pazar günü 10 olacak. 10+5 cuma günü kanını alalım dedi. Haftaya yaptıracağım yani. Bana istersen diğer DNA ölçülerini de ekleriz 750 dolar olur ama gerek yok dedi. O yüzden 650 dolar olarak yaptıracağım.Çok çok teşekkür ederim gerçekten. Şu soruyu vakit ayırıp da doktorunuza sorduğunuz için çok tatlısınız
Bu firma İtalya ya da Fransa’ya gönderiyormuş.
Siz yaptırdınız mı acaba?
Cnm senle aynıyız 11+5 olman gerek degilmi 10+5 yazmışsın düşündüm birden gerimi gittin dieŞükürler olsun Rabbime, her şey yolundaydı maşallah bir sıkıntısı yoktu hayatım . Kanama alanım da yok şükür. Bebişko 10+5 sata göre, ultrasona göre 10+3 çıktı zaten o da normal. Onun dışında demir ilacına başlattı daha korkumdan başlayamadım midem bulanır diye kdjfdf bir de işte önümüzdeki hafta cuma ikili teste çağırdı. Beybi de büyüdüğünden ve bir problem şükür görmediğinden progestanı kes dedi. Ben yine tabi pimpirikliğimden dün geceye kadar kullandım. Dün gece artık dedim ki kendine, bebeğine ve doktoruna güven. Ama şimdi bütün gün bir tık daha sancılıydım endişe ettim bu defa da
Kaynanamı küsüp engelliyor herifmiBu arada ben kayıplar yasadıgımız ıcın ıse ara verdım, yıllardır eşşek gibi çalışıyorum bu soylenmez ama çoğu zaman eve daha fazla para kazandım sadece kendı oğlu harcamadı
Bız senede 2-3 gorusuyorduk zaten yılan gibi sokuyor lafını sokuyorum sonra kusup engelliyor
O zamana kesin belli olur bence ayy bir an önce gelelim o günlereUf çok var benim randevuya daha 20 sine nasıl dayanicam ben ozmana 14+5 olucaz cinsiyeti belli olur heralde
kaynana küsüp engelliyorKaynanamı küsüp engelliyor herifmi
Dayanamayıp gidesim var aslında başka doktora mi gitsem die aklımdan geçmiyor değilO zamana kesin belli olur bence ayy bir an önce gelelim o günlere
Giderken sende el salla benim anamda bana bazen kusuyor sen bilirsin diyorum ararım konuşmaz yazarım cvp vermez ulan kaynammisin anammisin belli değil diyorum öz anam düşün yani geçen gün küsmüş sesim yüksek çıktı die ulan ne tiribe giriyorsun hamile karı gibi dedimkaynana küsüp engelliyor
Bebek arabasi, anakucagi, mama sandalyesi ,beşik araba koltugu, kanguru, alt acma takimi, bebek uyku minderi, emzirme minderli seti, bebek bezi,islak mendil,sampuan, küvet seti, ates ölcer, biberon, tansiyon aleti hastane çıkış zibin takimi birkac parca kifayet, corap, patik genelde ara renkler aldim toprak tonlari beyaz sarı tarzı. Simdiden aldik zam gelmedenGüzel annişlerim üst baş aldıgınız şeyleri linkler misiniz varsa Bebiş içinde cinsiyeti belli olmadan aldıgınız neler var hadi gelin konuşalım fikir olalım birbirimize
İyi yapmışsın cnm dogsada giydirsen çeşit çeşit cinsiyetleri öğrensek benim beşiğim böyle mesala yenisini almadım oğlan bir ay anca yattı yenisine gerek duymadım pusette aynı şekildeBebek arabasi, anakucagi, mama sandalyesi ,beşik araba koltugu, kanguru, alt acma takimi, bebek uyku minderi, emzirme minderli seti, bebek bezi,islak mendil,sampuan, hastane çıkış zibin takimi birkac parca kifayet genelde ara renkler aldim toprak tonlari beyaz sarı tarzı. Simdiden aldik zam gelmeden
Ay ben her numaradan 4 paket aldim cok mu almisimmm. Internetten arastirdim 4 paket yeter diye dusunduk esimle her numaradanCanım kiyafetten önce hazır indirimdeken depent al kendin için söğüş pedi al mesela kıyafet içinde giri tonları al cinsiyeti belli olmadan almak istiyorsan iki paket bir numara al sonra üç paket iki numara al sonrada üç numara beze yönel zaten hemen kilo alıyor depolama fazla yapma uni beybinin 0 + 6 ay arası ıslak mendili var ondan alabilirsin ben bir koli aldım şimdiden
Şey nasıl cesaret ettiniz. Yani bebişin cildiyle uyuşmayabilir diye korkuyorum. Mesela ben bebekken prima ile anlaşamamışım sadece canbebe kullanmış annem bendeAy ben her numaradan 4 paket aldim cok mu almisimmm. Internetten arastirdim 4 paket yeter diye dusunduk esimle her numaradan