2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar reflü yatağı almayı düşünüyormusunuz hazır indirimde kaçırmayın

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-28-18-16-14-995_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-02-28-18-16-14-995_trendyol.com.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 66
Kuzum naptın kontrolün nasıldı progestanı kes dediyse iyidir 🥰🥰
Şükürler olsun Rabbime, her şey yolundaydı maşallah bir sıkıntısı yoktu hayatım ☺️:nazar:. Kanama alanım da yok şükür. Bebişko 10+5 sata göre, ultrasona göre 10+3 çıktı zaten o da normal. Onun dışında demir ilacına başlattı daha korkumdan başlayamadım midem bulanır diye kdjfdf bir de işte önümüzdeki hafta cuma ikili teste çağırdı. Beybi de büyüdüğünden ve bir problem şükür görmediğinden progestanı kes dedi. Ben yine tabi pimpirikliğimden dün geceye kadar kullandım. Dün gece artık dedim ki kendine, bebeğine ve doktoruna güven. Ama şimdi bütün gün bir tık daha sancılıydım endişe ettim bu defa da :110:

anne için gerekli malzemeler
İç Çamaşırları
Pijama Takımı
Gecelik
Sabahlık
Emzirme Sutyeni
Emzirme Örtüsü
Müslin Örtü
Çorap
Terlik
Hırka veya Şal
Hijyenik Ped
Göğüs Pedi
Göğüs Ucu Kremi
Havlu
Cüzdan
Nemlendirici
Diş Fırçası
Diş Macunu
Battaniye
Telefon
Hastane Çıkışı İçin Kıyafet
Diğer Kişisel Bakım Ürünleri (Şampuan, Sabun, Tarak vs.)
Bebek için gerekli olan

Tulum, Body
Zıbın
Çorap
Eldiven
Şapka
Battaniye
Çarşaf
Hastane Çıkışı İçin Kıyafet
Havlu
Puset
Bez
ıslak mendil aklımda olan şuan bunlar 🤣🤣🙄

Kızlar bişey sorucam hapşırırken kalbime bıçak saplanır gibi oldu yaklaşık 1 saattir derin nefes alınca ve öksürünce kalbim yine bıç saplanıyor gibi oluyor bunu yaşayan var mı aranızda normal mi bilemedim

Keşke baştan bende öyle yapsaydım belki de bu kadar tepeme binmezlerdi en doğrusunu yapıyorsun böyle devam
Kayınvalideler için denilenleri okudum. Siz yine de iyisiniz iletişimdesiniz. Kendi oğlu dahil çocuk haberini vermedi, iyi niyetli değil.
En son tüm birikimimizle eve girdiğimizde daha çocuk yok ortada o kadar da tedavıye para harcıyorsun birde üstüne ev yapıyorsun mesajlarını gordum konusmuyorum 1 yıl oldu.
Bızım en acılı surecımızde bıle canımızı acıtmayı başarıyor :KK43:

Kayınvalideler için denilenleri okudum. Siz yine de iyisiniz iletişimdesiniz. Kendi oğlu dahil çocuk haberini vermedi, iyi niyetli değil.
En son tüm birikimimizle eve girdiğimizde daha çocuk yok ortada o kadar da tedavıye para harcıyorsun birde üstüne ev yapıyorsun mesajlarını gordum konusmuyorum 1 yıl oldu.
Bızım en acılı surecımızde bıle canımızı acıtmayı başarıyor :KK43:
Bu arada ben kayıplar yasadıgımız ıcın ıse ara verdım, yıllardır eşşek gibi çalışıyorum bu soylenmez ama çoğu zaman eve daha fazla para kazandım sadece kendı oğlu harcamadı 🤣
Bız senede 2-3 gorusuyorduk zaten yılan gibi sokuyor lafını sokuyorum sonra kusup engelliyor 🙄🤣

Çok çok teşekkür ederim gerçekten. Şu soruyu vakit ayırıp da doktorunuza sorduğunuz için çok tatlısınız☺️
Bu firma İtalya ya da Fransa’ya gönderiyormuş.
Siz yaptırdınız mı acaba?
Benim haftamdaha 10 olmadı. Nasipse pazar günü 10 olacak. 10+5 cuma günü kanını alalım dedi. Haftaya yaptıracağım yani. Bana istersen diğer DNA ölçülerini de ekleriz 750 dolar olur ama gerek yok dedi. O yüzden 650 dolar olarak yaptıracağım.
Siz kaç haftalıksınız?

Şükürler olsun Rabbime, her şey yolundaydı maşallah bir sıkıntısı yoktu hayatım ☺️:nazar:. Kanama alanım da yok şükür. Bebişko 10+5 sata göre, ultrasona göre 10+3 çıktı zaten o da normal. Onun dışında demir ilacına başlattı daha korkumdan başlayamadım midem bulanır diye kdjfdf bir de işte önümüzdeki hafta cuma ikili teste çağırdı. Beybi de büyüdüğünden ve bir problem şükür görmediğinden progestanı kes dedi. Ben yine tabi pimpirikliğimden dün geceye kadar kullandım. Dün gece artık dedim ki kendine, bebeğine ve doktoruna güven. Ama şimdi bütün gün bir tık daha sancılıydım endişe ettim bu defa da :110:
Cnm senle aynıyız 11+5 olman gerek degilmi 10+5 yazmışsın düşündüm birden gerimi gittin die

Uf çok var benim randevuya daha 20 sine nasıl dayanicam ben ozmana 14+5 olucaz cinsiyeti belli olur heralde

Bu arada ben kayıplar yasadıgımız ıcın ıse ara verdım, yıllardır eşşek gibi çalışıyorum bu soylenmez ama çoğu zaman eve daha fazla para kazandım sadece kendı oğlu harcamadı 🤣
Bız senede 2-3 gorusuyorduk zaten yılan gibi sokuyor lafını sokuyorum sonra kusup engelliyor 🙄🤣
Kaynanamı küsüp engelliyor herifmi 🤣🤣

kaynana küsüp engelliyor😅
Giderken sende el salla 🤣🤣🤣 benim anamda bana bazen kusuyor sen bilirsin diyorum ararım konuşmaz yazarım cvp vermez ulan kaynammisin anammisin belli değil diyorum öz anam düşün yani 🤣🤣🤣 geçen gün küsmüş sesim yüksek çıktı die ulan ne tiribe giriyorsun hamile karı gibi dedim 🤣🤣🤣

Güzel annişlerim üst baş aldıgınız şeyleri linkler misiniz varsa🩷 Bebiş içinde cinsiyeti belli olmadan aldıgınız neler var hadi gelin konuşalım fikir olalım birbirimize🤗🙋🏻‍♀️
Bebek arabasi, anakucagi, mama sandalyesi ,beşik araba koltugu, kanguru, alt acma takimi, bebek uyku minderi, emzirme minderli seti, bebek bezi,islak mendil,sampuan, küvet seti, ates ölcer, biberon, tansiyon aleti hastane çıkış zibin takimi birkac parca kifayet, corap, patik genelde ara renkler aldim toprak tonlari beyaz sarı tarzı. Simdiden aldik zam gelmeden🤗🤗🧿

Bebek arabasi, anakucagi, mama sandalyesi ,beşik araba koltugu, kanguru, alt acma takimi, bebek uyku minderi, emzirme minderli seti, bebek bezi,islak mendil,sampuan, hastane çıkış zibin takimi birkac parca kifayet genelde ara renkler aldim toprak tonlari beyaz sarı tarzı. Simdiden aldik zam gelmeden🤗🤗🧿
İyi yapmışsın cnm dogsada giydirsen çeşit çeşit 🥰🥰🥰😍🥰 cinsiyetleri öğrensek benim beşiğim böyle mesala yenisini almadım oğlan bir ay anca yattı yenisine gerek duymadım pusette aynı şekilde 🤣🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-28-19-16-29-198_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-28-19-16-29-198_com.android.chrome.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 62
Canım kiyafetten önce hazır indirimdeken depent al kendin için söğüş pedi al mesela kıyafet içinde giri tonları al cinsiyeti belli olmadan almak istiyorsan iki paket bir numara al sonra üç paket iki numara al sonrada üç numara beze yönel zaten hemen kilo alıyor depolama fazla yapma uni beybinin 0 + 6 ay arası ıslak mendili var ondan alabilirsin ben bir koli aldım şimdiden
Ay ben her numaradan 4 paket aldim cok mu almisimmm. Internetten arastirdim 4 paket yeter diye dusunduk esimle her numaradan

Ay ben her numaradan 4 paket aldim cok mu almisimmm. Internetten arastirdim 4 paket yeter diye dusunduk esimle her numaradan
Şey nasıl cesaret ettiniz. Yani bebişin cildiyle uyuşmayabilir diye korkuyorum. Mesela ben bebekken prima ile anlaşamamışım sadece canbebe kullanmış annem bende

X