2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bu kangurular ne kadar süre kullanılıyor. Sling kullanıyoruz ama dışarda kullanması zor oluyor. Daha dogrusu açtıysam baglaması zor yere falan deyiyor uçları bide baglayana kadar iyice mızmızlanıyor bizimki. kanguru daha pratik olur diye dusundum. Ama cok paralar vermeli mi emin değilim. Sling te rahat ediyor bizimki tabi bide sling cok terletiyor o da var. Uyuyakaldıgında cıkarırken de uyanıyor genelde en azından dışarı cıkarken arabaya koy al yaparken pratik olur sanki kanguru? Ama 500 tl ye de var 15.000 tl ye de ünfluenserlar nedense 8.000 den baslıyor önermeye

yapıcam inşallah çok doğru söylüyorsun , sağolasın canım

Çok paralar vermeye gerek yok bence baby plus kanguru var bende gayet memnunum bacak duruşu falan da güzel önü çantalı bazen cüzdanımı oraya atıp çıkıyorun slinge göre daha rahat geldi bana kanguru ya hemen tak çık

Hangi model. Bi sürü model varmıs neye bakma lazım modellerde acaba

Hangi model. Bi sürü model varmıs neye bakma lazım modellerde acaba
Discovery modelin adı ben yorumlara falan bakmıştım. Ya işte bacakların m şeklinde durması lazım takıp çıkarma kolaylığı konforu vs ben memnun kaldım basit pratik bi model 2 saati geçince bel ağrısı yapıyo ama

Benimkisi böyle yapıyor ve kolik basınçlı yapıyor kolik bebekler gaz birikintisiyle atıyorlar o yüzden gürültülü oluyor

Ne kadar kullanılır bilmiyorum ama eltim vermiş çok da iyi bişey değil hatta en basit lerinden ama ona rağmen beni idare ediyor markete git gel onunla yapıyorum artık sürekli bebek arabası ile uğraşmak çok zor

Doğumdan sonra ilk defa aynayla alt tarafa baktım dikiş yeri falan hiç belli değil ama eskisi gibi değil tabi kendimi çok kötü hissettim nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum.

Benim de bi alasım var ama uzun süre kullsnılmıyor diye kiralamaya karar verdim. Kiralaminide istediğim model 3 aylık 1500 liraya geliyor stoğa gelsin 3 aylık kiralamayı düşünüyorum canım. Sadece erkek bebeklere öneriliyor mu onu srsştıracağım

Onu hiç bilmiyordum. Erkekler üçin naısl bişey alıcaz

Uyandıktan sonra tekrar uyutmak zor olmuyor mu? Bizimki bi uyanınca 1.5 saat uyanık kalıyor, gece altını da değiştirmiyorum uykusu açılacak diye.
Yani kolay kolay uyumuyor ama uyuyor yani yine de ben altına alıyorum ya değiştirmeden içim rahat etmiyor bütün gece yazık çocuk durmasin öyle diye

Bende açmaya çalışıyorum senin gibi Bi ara varya böyle 90 ı tek seferde içiyordu sonra Bi anda gazı çoğaldı şuan 3,5 saat anca bekletebiliyorum ve 3 saatte 70 anca içiyor 3,5 zorlarsam 80 i içiyor çok nadir de 90 bitirdiği oluyor benim çocuk da zorla besleniyor doktor bile az dedi 90 için ama yapıcak bişey yok elimizden geleni yapıcaz

2. Ay aşısı yaptıranlar nasıl geçti kızlar bizim yarın günümüz biraz ateş yapıyor dediler biraz tedirgin oldum

Aslında benim ilk hafta da az yapıyordu ama takılmamaya çalışacağım. İlk bebeğim tecrübesizim biraz da evhamlı bi yapım var. Lohusalık vs hepsi birleşince çok kafaya takıyorum sürekli sorguluyorum. Cevabınız için teşekkür ederim..

Kızlar 51 günlük bebeğim beni emdi ama bir süre sonra memede ağladı (bazen yapıyor böyle, sakinleştirip tekrar memeyi veriyorum bu döngü birkaç defa tekrar ediyor, genelde biberonla mama verince rahatlıyor sonra tekrar mama veriyorum). Ama bu defa biberonu da almadı yine ağladı. Gazdan dolayı ağlıyor olabilir mi? Sonra kucağımda uyudu. Aç olsa uyur muydu?

Zaten emen çocuğu memeden kopardım resmen biberon vererek. Ve dün hiç süt sagmadim. Meme vericem diye direttim. Hep mama yedi. Çok yetersizim.
Canım aynı duygular bende de var birebir aynıyız depresyon gibi ya

Doğumdan sonra ilk defa aynayla alt tarafa baktım dikiş yeri falan hiç belli değil ama eskisi gibi değil tabi kendimi çok kötü hissettim nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum.
Canım eskisi gibi olmaması çok normal değil mi çocuk çıktı ordan hayatımız gibi vücudumuz da eskisi gibi değil olmaması da çok normal eskisi gibi olmaması demek daha kötü demek değil bence böyle bakmaya çalış

Ay ne bileyim bunları bilerek doğurdum da hamilelik ve doğum vücuduma çok zarar verdi yeni yeni acısı çıkıyo galiba kafama takılmaya başladı bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…