- 1 Eylül 2022
- 415
- 367
Sen kaçıncı haftadasın canım? Ben sanırım grubun nasipse en son doğum yapacaklarındanım cinsiyete daha çooook varİnşallah öğrenirsin canım inşallah bende öğrenirimbenimde yarın randevum
11+5 canımSen kaçıncı haftadasın canım? Ben sanırım grubun nasipse en son doğum yapacaklarındanım cinsiyete daha çooook var
Doktor aç gel dedi bana. Kan verecegizyaKızlar yarın kontrolüm var 2 taramada olabilir aç veya tok karna gitmek farkediyor mu
Ama benim baska degerlerime de bakilacak belki o yüzden aç gel demistirDoktor aç gel dedi bana. Kan verecegizya
Ay internette farketmez yazıyor bilemedim bendeDoktor aç gel dedi bana. Kan verecegizya
Kanama alanın olduğu için normal kanaman gelmesi canım. Ama sen yine de bir telefon aç bildir doktoruna durumu.Arkadaşlar merhaba 10 haftalık çift yumurta ikizleri ne hamileyim 10 gün önce kanama sonra pıhtı düştü buyuktude çok ta korktm kesin dusurdm derken çok şükür iki kesede yerindeydi kalp atışları iyiydi 2cm.kanama alanım varmis iki kesenin altında keselere uzak dedi neyse 3 gün önce tekrar gittim kalp atışlarını duyduk kanama alanı yok dedi benim kahverengi akintilarim ve bazende beyaz akıntım devam etti bugün duştan çıkarken kanamam kırmızıya geri döndü ama çok aşırı fazla değil ama 3 saatte pedin 5 te biri leke olmuş sanki 10 gün sonra yine bir korku sardı böyle durum yaşayan oldumu birde ikiz gebelikte dahami çok kanama oluyor
AdChoices
ADVERTISING
Fark etmiyor cnmAy internette farketmez yazıyor bilemedim bende
Ulan bunlar beni 12 saat çalıştırıyor ya
Olmaz canım ye gitsin.Arkadaslar 8 haftalik gebeyim canim bayadir cok kokorec istiyor bir kere yesem bir sey olur mu
Valla eşim de pimpiriklidir arastirmadan bir sey yapmaz o da ye dedi yedim bir kerecikOlmaz canım ye gitsin.Benim canım da işkembe istedi yedim. İyi pişmiş olsun güvendiğin yerden al yeter.
Bende geldim. Eylül gurubu geldim çünkü Ekim başı olduğu için bence doğum Eylül olur ondan eylüle geldimKızlar diğer gruptan geldim diğer kızlarda gelir şimdi 2024 tüp bebek transfer grubundan geldik
Oh afiyet olsunValla eşim de pimpiriklidir arastirmadan bir sey yapmaz o da ye dedi yedim bir kerecik
Ayy benimde tam 11.20 de randevum var ama daha erken oldugu için cinsiyeti ögrenme ihtimalimiz bana göre düşük allah bilir tabikiGünaydın kızlarBugün kontrolü olanlar bize haber vermeyi unutmayın çıkınca. merak ediyorum cinsiyetleri