2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ultrason cihazı çok iyiydi bacak arası boştu bende gördüm bilmiyorum değişir mi benim doktor da emin gibiydi ama sonra ki hafta tekrar bakalım dedi ikilide öğrenen çok oluyor inşallah öğrenirsin canım
Dün bizimde 12+3 de bakarken en son bacak arası boş gözüküyor farklı bi pozisyonda da dolu gözüküyor değişiyor gibi

Eşim beni hasta edicek ay iş yerinde bi kadın var benim doktoruma gidiyor oda 2 hafta önde bende ikili tarama testinde burun kemiği ölçmüş onda bende ölçülmedi onu taktı şimdi kafaya, sonuçlar iyi dedi ben çok takmıyorum ama anlamadım. Aynı doktor değil mi niye ölçmedi diyor

Arkadaşlar merhaba 10 haftalık çift yumurta ikizleri ne hamileyim 10 gün önce kanama sonra pıhtı düştü buyuktude çok ta korktm kesin dusurdm derken çok şükür iki kesede yerindeydi kalp atışları iyiydi 2cm.kanama alanım varmis iki kesenin altında keselere uzak dedi neyse 3 gün önce tekrar gittim kalp atışlarını duyduk kanama alanı yok dedi benim kahverengi akintilarim ve bazende beyaz akıntım devam etti bugün duştan çıkarken kanamam kırmızıya geri döndü ama çok aşırı fazla değil ama 3 saatte pedin 5 te biri leke olmuş sanki 10 gün sonra yine bir korku sardı böyle durum yaşayan oldumu birde ikiz gebelikte dahami çok kanama oluyor
AdChoices
ADVERTISING​

Ben henüz o aşamalara gelemedim ama mutlaka yapılması gereken bir şey olsaydı yapardı diye düşünüyorum

Aslında ölçülmesi gerekiyor çünkü ikili taramada burun kemiği ve ense kalınlığına bakılıyor ve kan testi yapılıyor. Yani kızımda öyle olmuştu. Ama seninkinde sorun olmadığı için söyleme gereksiniminde bulunmamıştır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…