Benim kuzenimin eşinde var çok çok memnun doğumunda aldı 2 yaşında hala kullanıyor valla , sıfır koku sızdırma kendimde görmüştüm sadece ben fiyat konusunda tereddütteyim alınır mı diye ama bez dönemi boyunca da büyük kolaylık gibi geliyorBende öyle ya kararsızım gereksiz mi acaba kullanan var mı kızlar daha önce ya da hakkında bişeyler duymuş olan
Bilemedim yaa dogru da söylüyorsunBenim kuzenimin eşinde var çok çok memnun doğumunda aldı 2 yaşında hala kullanıyor valla , sıfır koku sızdırma kendimde görmüştüm sadece ben fiyat konusunda tereddütteyim alınır mı diye ama bez dönemi boyunca da büyük kolaylık gibi geliyor
Ben kullanıyorum canım çok da memnunum. Ama ben aldığımda 100 tl falandıBende öyle ya kararsızım gereksiz mi acaba kullanan var mı kızlar daha önce ya da hakkında bişeyler duymuş olan
Ovv güzel yatırımBen kullanıyorum canım çok da memnunum. Ama ben aldığımda 100 tl falandı
Ben kullandım ama ek gıda döneminden sonra ciddi koku sızdırdı. Memnun olan da çok bana mı denk geldi bilmiyorum ama uzun süre kullanamadımBende öyle ya kararsızım gereksiz mi acaba kullanan var mı kızlar daha önce ya da hakkında bişeyler duymuş olan
Magnezyumu 36 haftaya kadar kullan canım sonra bırak doğumu tetikliyor o yönünde varKızlar bu ağrılar ve kramplar için, benim ilk hamileliğimde aşırı kramp oluyordu bacaklarımda, magnezyum hapına ek olarak günlük 1 2 tane Kızılayın Erzincan maden suyu var yeşil olan bol magnezyumlu, ondan içtim ve gerçekten çok iyi geldi. Aklınızda bulunsun
Her hamilelik bir degil ki cnmBu ağrı kramp meselesi çok can sıkıcı olmaya başladı daha şimdiden. 9. Haftayı bile doldurmadım çok yürüyünce ayakta kalınca belim kuyruk sokumum ağrıyor kızıma hamileyken hiç yaşamadım karnım burnumdayken bile belim ağrımamıştı gerçekten ilginçç
Bilmiyorum ya kendi doktorumun fikrini de sorucamBende çok kararsızdım ama yaptırdım gitti bence yaptır canım en azından bişey çıkarsa diğer testlere yönelirsin. Doktor gayet normal düşük risk dediğinde içimiz çok daha fazla rahatladı bu hafta kendimi daha rahat hissediyorum mesela
Burda down sendromlu çıkıp sağlıklı bebeği olan birçok kişi var doğuma kadar bu stresle yasamak istemiyorumNeden kararsızsın
Öyleymiş gerçektennHer hamilelik bir degil ki cnmdegise biliyor
Hiiç gerek yok canım günlük bezi çöp poşetine biriktirip sonra attığın sürece koku falan olmuyor oğlum 10 ayını bitirdi hiç eksikliğini hissetmedim, hem çöp para hem poşeti onun yerine başka ihtiyacını al naçizane fikrimBugün korbell çöp kovası konusunda çok kararsızım çok işe yarıyor ama bilemiyorum da yaa
Yaparlar canım 11-14 arası yapılıyorLinakiz kuzum ben 2 hafta sonraya çok uzak bir hastaneye randevu bulmuştum şimdide bu salıya yakına bulup perinatolojiye aldım. 11+0 oluyoruz yaparlarmı ikili taramayı ? Bazı yerler 12. Haftamda olduğum yazıyor. Ya da en kötü yapmazlarsa kontrol sürem sonraki hafta giderim randevusuz diye düşündüm
Ben 11+4 de öğrendim canım sende öğrenebilirsin belki kız benim bebişKızlar yarın kontrolü olan hamişler el kaldırsınmyarın 11+5 olucaz cinsiyeti görmek istiyoruz ama çok erken biliyoruz erkekse belli olur ya da ikili tarama sonucunda çıkar diyolar öyle mi
Ayy öyle mi hayırlısı olsun dua et canım banada ögreneyim yarınBen 11+4 de öğrendim canım sende öğrenebilirsin belki kız benim bebiş
İnşallah öğrenirsin doktor söylemiyordu ben sordum cinsiyetede bakabilirmisin diye baktı söylediAyy öyle mi hayırlısı olsun dua et canım banada ögreneyim yarın
Ay ben de 11.5'te gittim yok hiç belli değil zaten belli olsa da söylemem çok küçük değişir bu daha dedi meraktan çatlıyorum yarın ikili taramam var orda belli olur inşallahBen 11+4 de öğrendim canım sende öğrenebilirsin belki kız benim bebiş
Ultrason cihazı çok iyiydi bacak arası boştu bende gördüm bilmiyorum değişir mi benim doktor da emin gibiydi ama sonra ki hafta tekrar bakalım dedi ikilide öğrenen çok oluyor inşallah öğrenirsin canımAy ben de 11.5'te gittim yok hiç belli değil zaten belli olsa da söylemem çok küçük değişir bu daha dedi meraktan çatlıyorum yarın ikili taramam var orda belli olur inşallah
Ornek benBurda down sendromlu çıkıp sağlıklı bebeği olan birçok kişi var doğuma kadar bu stresle yasamak istemiyorum