Hay hadi o gün gelsin belki sana söyler doktor cinsiyeti bana demedi göstermedi ya bir ay sonra gel dediİnşallah biz de gittiğimizde 10+5 olacağız. Merakla bekliyorum ben de miniği.Maşallah senin minişe de Allah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin
Ay bana da bi baksanızaaHep tahminler erkek galiba bu sene erkek senesi mi yoksa
Daha çok erken gibi söylese de yanılma payı çok yüksek olur diye düşünüyorum bakalım doktorumun nipt testi konusunda yönlendirmesi ne olacakHay hadi o gün gelsin belki sana söyler doktor cinsiyeti bana demedi göstermedi ya bir ay sonra gel dedi
Hepsini Allah bildiği gibi yapsın çocuğu yaparken iyiydi tabi şimdi yarım gününü veya bir gününü sizin için ayırsa ne olur ama çok değişik varlıklar Allah'a havale ediyorum ben o bildiği gibi yapsınBizim bu eşlerden çektiğimiz nedir adam benle hastaneye bile gelmedi
Ya arkadaşlar kimseyi yadırgamıyorum hepinizin eşi elbette kendine göre iyi insanlardır ancak çiçeği burnunda hamilesiniz sizin 40 çeşit nazınızla oynanması gerekiyor bu anlattıklarınız hiç hoş şeyler değil. Yani elbette bebeğiniz için daha sakin kalmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama sert bir tepkiyi hak ettiklerini düşünüyorum. Bu ne sorumsuzluk? Bebek doğunca ne olacak tek başına mı büyüteceksiniz bebeği?Hepsini Allah bildiği gibi yapsın çocuğu yaparken iyiydi tabi şimdi yarım gününü veya bir gününü sizin için ayırsa ne olur ama çok değişik varlıklar Allah'a havale ediyorum ben o bildiği gibi yapsın
Vallaha allah yardımcınız olsun bu nasıl bir insandır ya. Vallahı ben kendime dert ettimBizim bu eşlerden çektiğimiz nedir adam benle hastaneye bile gelmedi
Haddim olmayarak bende böyle düşünüyorum.Ya arkadaşlar kimseyi yadırgamıyorum hepinizin eşi elbette kendine göre iyi insanlardır ancak çiçeği burnunda hamilesiniz sizin 40 çeşit nazınızla oynanması gerekiyor bu anlattıklarınız hiç hoş şeyler değil. Yani elbette bebeğiniz için daha sakin kalmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama sert bir tepkiyi hak ettiklerini düşünüyorum. Bu ne sorumsuzluk? Bebek doğunca ne olacak tek başına mı büyüteceksiniz bebeği?
Haklısın tabi zaten uzun zamdan beri tartışıp duruyorduk bu sabh da yok yere çıktı tartışma biraz birbirimizden uzak kalmk iyi gelcek gibime geliyor benimde bakalım en hayırlısı ne olacaksa o olsunYa arkadaşlar kimseyi yadırgamıyorum hepinizin eşi elbette kendine göre iyi insanlardır ancak çiçeği burnunda hamilesiniz sizin 40 çeşit nazınızla oynanması gerekiyor bu anlattıklarınız hiç hoş şeyler değil. Yani elbette bebeğiniz için daha sakin kalmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama sert bir tepkiyi hak ettiklerini düşünüyorum. Bu ne sorumsuzluk? Bebek doğunca ne olacak tek başına mı büyüteceksiniz bebeği?
Gerçekten bende aşırı sinirlendim ya. Ne kadar düşüncesiz eşler var. Bunlar kendinlerini eş değilde partner olarak görüyor sanırım sadece. Kendini üzmeye değmez devamlı. Bir kere sert konuş tam konuş. Böyle kendini yer bitirrisin stres üzüntü kaygı en büyük zarar bebeğe de insan vücuduna da.Haklısın tabi zaten uzun zamdan beri tartışıp duruyorduk bu sabh da yok yere çıktı tartışma biraz birbirimizden uzak kalmk iyi gelcek gibime geliyor benimde bakalım en hayırlısı ne olacaksa o olsun
Uzak kalacaksanızda bu senin üzüldüğün mutsuz olduğun bir şekilde olmasın. Güçlü dur isteklerini açıkça söyle sert bir şekilde de sorumluluk almayı becerene kadar ben bebeğime kendim bakarım de huzur içinde kal. Biraz aklı başına gelsin, sen bir annesin çok ama çok kıymetlisin.Haklısın tabi zaten uzun zamdan beri tartışıp duruyorduk bu sabh da yok yere çıktı tartışma biraz birbirimizden uzak kalmk iyi gelcek gibime geliyor benimde bakalım en hayırlısı ne olacaksa o olsun
Canım valla çok mantıklı rahat taytlar tshirtler dediğin gibi almak lazım. İç çamaşırı yatırımlarını da bence max 1-2 haftaya yapmak lazım.Ya bizim göbişler şimdi yaza dogru iyice büyüyecek belirginleşecek ya ben diyorum oversize tişörtler, pantolonlar, pijamalar kapriler taytlar alsam yanlış mı yapmış olurum. Yaza dogru fiyatlar iyice uçacak giyim sektöründe herzamanki gibi. Ben şuan m L beden giyiyorum xl 2xl falan alsam kenara koysammı acaba kızlar ya böyle almayı düşünen var mı
yani aslında bebeg varlıgına mı işaret artık diye dedim. yoksa bebek tekme atıyor anlamında demedim zatenGenelde rahimin büyüyüp bebeğe alan açılmasından kaynaklı, gıdıklanma kramp gibi şeyler olabiliyor. Bebeği hissetmek biraz daha 20. haftalarda başlıyor :)
Ya bizim göbişler şimdi yaza dogru iyice büyüyecek belirginleşecek ya ben diyorum oversize tişörtler, pantolonlar, pijamalar kapriler taytlar alsam yanlış mı yapmış olurum. Yaza dogru fiyatlar iyice uçacak giyim sektöründe herzamanki gibi. Ben şuan m L beden giyiyorum xl 2xl falan alsam kenara koysammı acaba kızlar ya böyle almayı düşünen var mı
kızlar ben gecen yıl hamileliğimde son aya kadar pijama falan almadım. iç çamasırı da almadım. suwenden kenarı dantelli geniş banketli iç çamasırlarım vardı onlar beni hiç sıkmıyordu yumusaktı hiç hamile iç çamasırı almadım. doğum yaptıgım haftaya yakın aldım pijamaları. hatta en son aldıgım dagi den 36 beden pijamaydı. pijamalr genelde dokumlu oldugundan rahat oluyordu. son haftaya kadar nasıl kilo alıcagınızı blemezsiniz bence. 1 tane eşofman almıştım lcw dan hamile esofmanı ama onu da giyemem bu sezon sanırım kışlık gibiydi o biraz. açıksanız tayt falan gecırılıyor hamilelik ben kapalı oldugum için tayt giyemedim işe dısarıya 2 tane de hamile pantolonu aldım kışa denk gelmişti siyah ve kot . 1 tane bile hamile üst kıyafeti almadım. birazcık gobek kilo durumunuza gore hareket edin bence. zaten sadece hamilelikte giyceginiz kıyafetler onu da ustunuzde guzel durmuyor dıye mutsuz giymeyin. ben 2 beden buyuk kıyafet alsaymısım hiç giymezmişim kesin. çirkin oldum diye. o donem gruptak, gebeşler cok kilo aldıgı için aldıklarını giyemedigi de oluyordu. üstünüzde guzel duranı alın ki hep mutlu olasınız :)Canım valla çok mantıklı rahat taytlar tshirtler dediğin gibi almak lazım. İç çamaşırı yatırımlarını da bence max 1-2 haftaya yapmak lazım.
merhaba malesef 7.gün regli oldum pcos var ama hiç bu kadar gecikme olmamıştı bide denediğimiz için şüphelendim umutlandım ama yok malesefAdetlerin düzenlimiydiki bendede pkos var ama adetlerim çok düzensizdi o yüzden hamile olduğumu belirtilerden anlıyorum
İkili tarama yaptırmanı öneririm çünkü bebeğin sağlıklı olup olmadığına bakılıyor Detaylı ultrason da mutlaka yaptır bence bebeğin bütün herşeyine bakılıyor böbreklerinden tut ayak bacak boyuna kadar bakıyorlar herhangi bir sorun var mı diye hemde çok keyifli 45 dk bebişi izlemek çok güzel oluyor.Kizlar bilen yardımci olur mu. Bugün tahminimce 9.hafta olmam gerekiyor. Hiç bir tecrübem yok. Bu ikili tarama, fetal DNA, ayrıntılı ultrason gibi testleri herkes mi yapmak zorunda. Yapmalı mıyım ? Randevu alınıyor mu devletten ikili tarama için ? Alınıyorsa ne zaman ve nerden aramam gerekiyor ? Doktoruma daha 1 hafta var. Hiç bir şey bilmiyorum bunlarla ilgili. Yardımci olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim Peki ikili tarama ve ayrıntili ultrason için devletten randevu alsam hangi bölümü aramam gerekiyor ? Bir de fetal DNA da yaptırmalı mıyım ?İkili tarama yaptırmanı öneririm çünkü bebeğin sağlıklı olup olmadığına bakılıyor Detaylı ultrason da mutlaka yaptır bence bebeğin bütün herşeyine bakılıyor böbreklerinden tut ayak bacak boyuna kadar bakıyorlar herhangi bir sorun var mı diye hemde çok keyifli 45 dk bebişi izlemek çok güzel oluyor.