- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Bende hastanede tüm şuan randevu saatini bekliyorum göre bilmek içinAğzım sürekli iğrenç metalik tatlı tükürükle dolup taşıyor, iş ve hamişlik zor valla çok yoruluyorummide bulantılarım bir tık rahatladı şükür, cumartesi doktor randevumu iple çekiyorum işte
Hastaneye gelirken yürüyerek hava alarak gelmek istedim temiz hava iyi geldi poca aldım zeytinli iki tane yedim rahatım şuan vallaValla hiç bilmiyorum merak ediyorum onu yazdım hatta bir kaç kere etiketledim ama yok ses seda @BernaBegum de aynı şekilde o da arada görünüp kayboluyor. Özledim valla kızları
Galiba cnm erkek senesi gibi duruyorHep tahminler erkek galiba bu sene erkek senesi mi yoksa
Biraz rahatladı mı bulantıların senin deHastaneye gelirken yürüyerek hava alarak gelmek istedim temiz hava iyi geldi poca aldım zeytinli iki tane yedim rahatım şuan vallakeşke hiç kusma durumumuz olmasa
Aynen rahatladım çok şükür bugün daha iyiyim her şeyi yiye bilirim gibi hissediyorum ama birde koku gelse tiskinicek gibiyimBiraz rahatladı mı bulantıların senin de
Cnm doktoruna danışarak parol içe bilirsin sadece tansiyonuna bir baktır derim yorgunluktanda ağrı oluyorBaş ağrısına bı cozumunuz var mı ya sabahtan akşama kadar ağrıyor
Kıyamam sen stresli bir dönemdesin de aynı zamanda henüz bu kadar fazla bir ağrı yaşamadım ancak herhalde soğuk suya başımı tutar sıkıca bir tülbentle bağlar uyurdum. Bende etkili olan tek şeyler bunlar kuşum. Sen nasılsın var mı bir gelişme?Baş ağrısına bı cozumunuz var mı ya sabahtan akşama kadar ağrıyor
Aynı hala bilmiyorum arkadaşlarim beni isletti bende biliyodum onların olduğunu onun için konuştum diyo ama çok düşünmemeye çalışıyorum o da kendini affettirmeye çalışıyor ama nasıl olacak bilemiyorum baş agrilarim bı kaç haftadır oluyodu sabah uyanınca başlıyor öğleden sonra geciyodu ama şu iki gündür sanki arttı uyuyunca uyanınca hiç geçmiyor denicem yinede dedikleriniKıyamam sen stresli bir dönemdesin de aynı zamanda henüz bu kadar fazla bir ağrı yaşamadım ancak herhalde soğuk suya başımı tutar sıkıca bir tülbentle bağlar uyurdum. Bende etkili olan tek şeyler bunlar kuşum. Sen nasılsın var mı bir gelişme?
Onu da çok içmek istemiyorum 6. Haftamdan beri baş agrilarim vardı tansiyondan olur mu bilmiyorum ona da bı baktirayimCnm doktoruna danışarak parol içe bilirsin sadece tansiyonuna bir baktır derim yorgunluktanda ağrı oluyor
Benim dün tansiyonum baya düşmüştü kuzumu gördümOnu da çok içmek istemiyorum 6. Haftamdan beri baş agrilarim vardı tansiyondan olur mu bilmiyorum ona da bı baktirayim
Tansiyon da baş ağrısı yapar canım stresten dolayı tansiyon yüksekliği olmuş olabilirsin dikkat et bu konuda. Bizde bu ara çok kavga eder olduk eşimle ama elimden birşey de gelmiyor sadece Allah'a havale ediyorum elimden geldiğince düşünmemeye çalıyorum herhangi birşeyde sadce benim canımın yanacagini biliyorum ve sadece bebeğim ve kndi sağlığım için sağlam durmaya çalışıyorumOnu da çok içmek istemiyorum 6. Haftamdan beri baş agrilarim vardı tansiyondan olur mu bilmiyorum ona da bı baktirayim
Bizim bu eşlerden çektiğimiz nedir adam benle hastaneye bile gelmediTansiyon da baş ağrısı yapar canım stresten dolayı tansiyon yüksekliği olmuş olabilirsin dikkat et bu konuda. Bizde bu ara çok kavga eder olduk eşimle ama elimden birşey de gelmiyor sadece Allah'a havale ediyorum elimden geldiğince düşünmemeye çalıyorum herhangi birşeyde sadce benim canımın yanacagini biliyorum ve sadece bebeğim ve kndi sağlığım için sağlam durmaya çalışıyorum
Erkeklerin herşeyi bizim kadar onemsedigini düşünmüyorum biz daha duygusaliz daha çok yipraniyoruz düzelir kavgalir kendini uzmemeye çalış bebeğin içinTansiyon da baş ağrısı yapar canım stresten dolayı tansiyon yüksekliği olmuş olabilirsin dikkat et bu konuda. Bizde bu ara çok kavga eder olduk eşimle ama elimden birşey de gelmiyor sadece Allah'a havale ediyorum elimden geldiğince düşünmemeye çalıyorum herhangi birşeyde sadce benim canımın yanacagini biliyorum ve sadece bebeğim ve kndi sağlığım için sağlam durmaya çalışıyorum
Hepsi mi böyle olur yaBizim bu eşlerden çektiğimiz nedir adam benle hastaneye bile gelmedi
Ah bir anlasam artık bence hepsi bir değil bize denk gelenler böyle malesefHepsi mi böyle olur yaanlamıyorum gerçekten
Kız doktora gidince haber ver bizim ki 4 gün önde çıktı 10+4 olmuşuz ellerini ayaklarını gördümBiraz rahatladı mı bulantıların senin de
Genelde rahimin büyüyüp bebeğe alan açılmasından kaynaklı, gıdıklanma kramp gibi şeyler olabiliyor. Bebeği hissetmek biraz daha 20. haftalarda başlıyor :)Kızlar ya ben bikaç gündür karnımın alt tarafında kasıkta bi yumru gibi dolgunluk gibi bişey hissediyorum. Bastırınca yumru gibi değil boyle gıdıklanma gibi his. 10. Haftada artık varlıgını mu hissediyorum acababu arada 3 haftadır doktora falan gitmedik yarın randevu günümüzde gidicem artık inşallah herşey yolundadır
İnşallah biz de gittiğimizde 10+5 olacağız. Merakla bekliyorum ben de miniği.Kız doktora gidince haber ver bizim ki 4 gün önde çıktı 10+4 olmuşuz ellerini ayaklarını gördümçok güzel birşey ya keşke tarama istiyomusun dedi tanıdığı için istemiyorum dedim ozman bir ay sonra tekrar gel dedi ozmana gösterir cinsiyetini dedi görmek istedik göstermedi ama kese hala yuvarlakti sol tarafıma bastırdı baya bastirmasina rağmen yuvarlak kaldı