2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İnşallah benim gönlümde kız istiyor gerçi
Geçen sefer doktorum dördüncü aya kadar kız demişti ben aldım kıyafetleri felan pembiş pembiş bir ay sonra kontrole bi gittim dedi kız değil erkek şaşkınlıktan inanmamıştım hep kız istiyordum çünkü bide başta kız deyince dönmez artık demiştim ama oluyormuş bazen saklıyormuş bakalım bu sefer de gönlüm kızdan yana ama nasip

Merhabalar tecrubenize dayanarak birsey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim catlamanin 12 gunu bugun sabah 7 de test yaptim malesef negatif ama kuruma cizgisi dahi yapmadi test icimden birseyler beni surekli durtuyordu dayanamadim az once bir test daha yaptim golge gibide degil pembelik var teste ama asiri silik cikti fotografini cekmeye calistim ama gorunmuyor telefondan dolayi basina boyle birsey gelen varmi

Valla her ay alacağım hanımlar temizliklerini beğendim detayını yaptılar içim rahat etti oh
Sen kurtuldun valla temizlik işinden benim rüyama girdi ev bugün sadece süpürge tutup siliyorum etrafı dip bucak girmem gerekiyor tabi mümkün değil. Sen hangi temizlik şirketiyle konuştun acaba bnde düşünüyorum yardıma bir bayan almayı herkese de guvenilmiyor bu devirde evde de tekim yani ve fiyat nasıl

Erken gebelik testi aldınız mı onda daha belirgin çıkıyor ben hep öyle yaptım

Aynen kuzum ya nasip içimden kız geçiyor oglumdada erkek geçiyordu bakalım salı gidicem belki gösterir belki bilir doktor erkekse zaten söyler gidince

Geç dollenmede olabilir cnm sabah ilk idrarinla erken gebelik testini tekrar yapa bilirsin

Sagdaki sabahki testim saoldaki simdi yaptigim testim malesef suan alma imkanim yok esim yok
İlk yaptığım testler böyleydi ben görüyordum telefonda gözükmüyordu sen hemen git kan ver canım bende 24.98 çıktı aynı testim böyleydi şuan sata göre 10.3 haftalık

İlk yaptığım testler böyleydi ben görüyordum telefonda gözükmüyordu sen hemen git kan ver canım bende 24.98 çıktı aynı testim böyleydi şuan sata göre 10.3 haftalık
Sabah bir test daha yapiyim varsa yien cikar en azindan bayadir ugrasiyoruz sorunlarimiz var esimede soylemk.istemiyorum umarim artimed bana oyun oynamiyordur ama oyle olsa sabah yaptigim testtede kuru cizgisi cikmazmiydi

Sabah bir test daha yapiyim varsa yien cikar en azindan bayadir ugrasiyoruz sorunlarimiz var esimede soylemk.istemiyorum umarim artimed bana oyun oynamiyordur ama oyle olsa sabah yaptigim testtede kuru cizgisi cikmazmiydi
Bu testler kolay kolay sonuç vermiyor eğer yeni döllenme oluştuysa garanti olmasını istiyorsan erken gebelik testi alabilirsin fiyatı çok pahalı değil en son 30 liraya almıştım ben hemen çıkmıştı çizgi

Fiyat olarak hic sıkıntı degil elimde bu testten bir tane daha var sabah onuda deniyim pazartesi insallah kan veriyim

Bak mesela ilk foto oğlumun ilk ulturoson resmiydi ikincisi simdikinin ilk kese fotoğrafi

Eklentiler

• IMG_20221201_105704.jpg
    121,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20240209_204320.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…