Ben zaten diğer türlü uyuyamam çok şükür şükür Bi salsalar öğlene kadar uyurumKIZLARIN DEDİĞİ GİBİ 1 ANDA ATAK YAPIYORLAR. mesela suan yuzustu yatabildiginiz kadar yatın 1 gun geliyor yatamıyoırsunuz. rüyalarınıza falan giriyor yuzuustu yatmak
Kız sende bursadandın dimi bende medicanaya gidiyodum sonra okan beyin kliniğine geçtim klinik açtı kendisine :)Ben haftaya gidicem kuzum sorunca yazarım sana buradan
Hadi bakalım bı an önce gelsin o dönemCanım o karın büyümesi böyle bi anda oluyor bi bakmışsın çıkmış hiç belli olmaz çünkü atak zamanları var o zaman gelsin bi anda büyüyor insan anlayamıyor
Her akşam kkntrol ediyo biraz sanki var gibi deyip beni teselli etmeye çalışıyorSen bensin resmen ya benim eşimde 3 ay oldu neden karnın çıkmıyor yemiyorsun falan diyip duruyor aynada bakıp duruyoruz bide burada okuyorum diyorum acaba benim çocuğum mu küçük
5. Aya da daha var yaİlk çocukta karın hemen büyümüyor cnm beş aylıkken. Ogunlugu belirginleşiyor birde miden genişse içe doğru büyümede oluyor
Yarın 9 haftalık oluyorum çok şükür bu zamana kadar hiç lekelenme olmadı son 3 haftam kaldı ilk 3 ayimizin bitmesine sağlıkla su surecleri atlatıp kucağımıza alırız inşallahHayırlısıyla 12 haftayı tamamlasak bir nebze rahatlayacam.İlk 12 hafta önemli dedi herkes için doktorum
Çok sevinirim canım yaBen haftaya gidicem kuzum sorunca yazarım sana buradan
İnşallah canımYarın 9 haftalık oluyorum çok şükür bu zamana kadar hiç lekelenme olmadı son 3 haftam kaldı ilk 3 ayimizin bitmesine sağlıkla su surecleri atlatıp kucağımıza alırız inşallah
İnşallah inşallah progestani iğne olarak mi kullanıyorsun canimİnşallah canımBende sürekli uzanıyorum ama bugün çok geliyor malesef inşallah düzelir
Kız canımKız nereden biliyorsun sen ben hiç birşey anlamıyorumbana da bak bakalım burada 7.5/8 haftalıktı sanırım
Biz seninle aynıyız canım bende yarın inşallah 9+0Yarın 9 haftalık oluyorum çok şükür bu zamana kadar hiç lekelenme olmadı son 3 haftam kaldı ilk 3 ayimizin bitmesine sağlıkla su surecleri atlatıp kucağımıza alırız inşallah
Evet canım kalçadan iğne olarak verdiİnşallah inşallah progestani iğne olarak mi kullanıyorsun canim
Çok geçmiş olsun canım.. benim de ilk gebelikte 9 haftalıkken kalbi durmuştu çok üzülmüştüm. Ama doktorum sağlıklıksız bir gebelikti muhtemelen o yüzden rahim tutmadı ve ilk gebeliklerde böyle şeyler görülüyor demişti.. merak etmeyin Allah yine nasip eder bu defa sağlıklı kucağına alabileceğin bir bebek olur.. sadece biraz sabır ve zamanIslem yapıldı simdi eve geldim sersem gibiyim hala
Evet kuzum bende Medicana ya gidiyorum Okan beyle başladım klinik açınca bıraktım sağlık sigortam var çünkü Müzeyyen Uyanık'a geçtim ama memnunum çok şükürKız sende bursadandın dimi bende medicanaya gidiyodum sonra okan beyin kliniğine geçtim klinik açtı kendisine :)
Erkeklerin hepsi aynıHer akşam kkntrol ediyo biraz sanki var gibi deyip beni teselli etmeye çalışıyor
Aaa ay hadi inşallah kayınvalidemin 3 erkek torunu var kız olsa büyük kutlamalar olur bizim evde öyle çok istiyoruz kiKız canım
Kuşum kahverengi mi kırmızı mı umarım eski kandır elinden geldiği kadar iş yapma dinlen umarım biran önce geçer de için rahatlarİnşallah canımBende sürekli uzanıyorum ama bugün çok geliyor malesef inşallah düzelir
Saol canım yatıyorum dinleniyorum kanama kahverengiye döndü dua edin inşallah normale döner herşey. Sorduğun için saol