2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Biliyorum daha zamanı olduğunu karnımın çıkmasını beklemek bile heyecanlı gerçekten bakalım ben nasıl olucam kendimi gobuslu hayal edemiyorum pek
Canım o karın büyümesi böyle bi anda oluyor bi bakmışsın çıkmış hiç belli olmaz çünkü atak zamanları var o zaman gelsin bi anda büyüyor insan anlayamıyor

Bu hapşururken giren sancı yüzünden bir gün korkudan hık diye gideceğim

Aynen bende öyle böyle bıçak saplanır gibi oluyor bi anda geçiyor

Bende de öyle oluyor. Hapşıracağımı anladığım anda bacaklarımı hafif karnıma kaldırıyorum ağrı olmasını engelliyorum. Uzanıyorken geliyorsa hapşırık, hafif cenin pozisyonuna gelmek de ağrıyı engelliyor. Karnınınızın gergin olmaması lazım yani

Bende ya bende kkilo alamıyorum ilk haftalar 3 kilo vermiştim iki kilo aldım daha hiç gobus yok ilk gebeligim eşimde tecrübesiz sürekli neden karnın hala çıkmadı diye merak ediyor
Sen bensin resmen ya benim eşimde 3 ay oldu neden karnın çıkmıyor yemiyorsun falan diyip duruyor aynada bakıp duruyoruz bide burada okuyorum diyorum acaba benim çocuğum mu küçük

Doğru söylüyorsun canım ama biz 3 arkadaş hamile kaldık onlar baya aldı başını gitti bide eşimde sürekli ye diye baskı yapıyor bebek mi küçük diye endişeleniyor insan. Doktor normal dedi ama 3 hafta oldu görmeyeli ondan da başladı kalp çarpıntılarım

Sen bensin resmen ya benim eşimde 3 ay oldu neden karnın çıkmıyor yemiyorsun falan diyip duruyor aynada bakıp duruyoruz bide burada okuyorum diyorum acaba benim çocuğum mu küçük
Ya yicem seni çok tatlısın. Allahım hiçbirimizin heveslerini hayallerini yarı yolda bırakmasın. Her birimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kız normal olan kilo almamak zaten. Alınan kilonun bebekle alakası yok ya gaz şişkinlik ya da annenin hamilelikten almış oldugu güç ile ipleri salmak suretiyle rahatça kilo alımına yol vermesidir.
Ne bileyim ya herkes kilo alıyorum göbüş çıktı falan diyince korktum bide 11 haftayı geçtik biz onlara bakıyorum daha ufaklar ilk çocuk olduğundan böyleyim herhalde

Ya yicem seni çok tatlısın. Allahım hiçbirimizin heveslerini hayallerini yarı yolda bırakmasın. Her birimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amin kuzum en önemlisi o doktora gittiğimizde sağlıklı desin dünyalar bizim oluyor zaten

Doğru söylüyorsun canım benim eşim düzgün beslenmiyorsun ekmek ye biraz diyor o da ilk çocuk hissetmek istiyor sanırım ondan etkileniyorum

Ne bileyim ya herkes kilo alıyorum göbüş çıktı falan diyince korktum bide 11 haftayı geçtik biz onlara bakıyorum daha ufaklar ilk çocuk olduğundan böyleyim herhalde
İlk çocukta karın hemen büyümüyor cnm beş aylıkken. Ogunlugu belirginleşiyor birde miden genişse içe doğru büyümede oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…