- 19 Ocak 2024
- 116
- 149
- 39
Bu ultrason görüntüsüne cevap aldınız mı acaba? Karından mı bu görüntü?
Çok üzüldüm canım Allahim sabırlar versin inşallah tekrardan yaşıcaksin bu duyguları bu sefer kucağına da almak nasip olur inşallahDurmus kalbi
Bende ya bende kkilo alamıyorum ilk haftalar 3 kilo vermiştim iki kilo aldım daha hiç gobus yokKızlar nolur kilo almayın ya ben hamileliğin başında hasta oldum o zaman verdiğim kiloyu aldım sadece siz kilo alınca ben üzülüyorum benim bebeğim küçük mü neden hiç belli olmuyor kilo almıyorum diye
Ay hiç endişelenme hayatım ben de ilk 7 hafta kilo verdim kusmaktanKızlar nolur kilo almayın ya ben hamileliğin başında hasta oldum o zaman verdiğim kiloyu aldım sadece siz kilo alınca ben üzülüyorum benim bebeğim küçük mü neden hiç belli olmuyor kilo almıyorum diye
Daha çok erkenn 2. 3. Hamileliklerde daha çabuk çıkıyor karın ama herkesin vücut yapısı farklı benim karnım 8 aylıkken 4 5 aylık hamile birinin karnı gibi küçük oluyor mesela ama bunda suan baya var karnım doğuma gittiğimde doktor sen ne için gelmiştin demişti bana doğurdum sanmış halbuki daha dogurmamistim değişiyor sıkıntı yapmayın büyük karın güzel bişey değil son aylarimiz yaz a geliyor büyük karında çok sıkıntı yaşarsınız heveslenmeyinnBende ya bende kkilo alamıyorum ilk haftalar 3 kilo vermiştim iki kilo aldım daha hiç gobus yokilk gebeligim eşimde tecrübesiz sürekli neden karnın hala çıkmadı diye merak ediyor
Biliyorum daha zamanı olduğunu karnımın çıkmasını beklemek bile heyecanlı gerçekten bakalım ben nasıl olucam kendimi gobuslu hayal edemiyorum pekDaha çok erkenn 2. 3. Hamileliklerde daha çabuk çıkıyor karın ama herkesin vücut yapısı farklı benim karnım 8 aylıkken 4 5 aylık hamile birinin karnı gibi küçük oluyor mesela ama bunda suan baya var karnım doğuma gittiğimde doktor sen ne için gelmiştin demişti bana doğurdum sanmış halbuki daha dogurmamistim değişiyor sıkıntı yapmayın büyük karın güzel bişey değil son aylarimiz yaz a geliyor büyük karında çok sıkıntı yaşarsınız heveslenmeyinn
Kız normal olan kilo almamak zaten. Alınan kilonun bebekle alakası yokKızlar nolur kilo almayın ya ben hamileliğin başında hasta oldum o zaman verdiğim kiloyu aldım sadece siz kilo alınca ben üzülüyorum benim bebeğim küçük mü neden hiç belli olmuyor kilo almıyorum diye
Kilonun kişiyle alakası var canım bebeğin gelişimi ile ilgili değil zaten şu an bebiş 2 gr suyu artan kan hacmi büyüyen göğüsler üstüne cabası ama hamileliğinde çok az kilo alnlarda var ben 2 kilo aldım bile şimdidenKızlar nolur kilo almayın ya ben hamileliğin başında hasta oldum o zaman verdiğim kiloyu aldım sadece siz kilo alınca ben üzülüyorum benim bebeğim küçük mü neden hiç belli olmuyor kilo almıyorum diye
Hareket etmesini düşün o daha zevkliBiliyorum daha zamanı olduğunu karnımın çıkmasını beklemek bile heyecanlı gerçekten bakalım ben nasıl olucam kendimi gobuslu hayal edemiyorum pek
Evet düşüncesi bile yetiyor gerçekten kv benden heyecanlı hareketini hissediyo musun diyo geçen günHareket etmesini düşün o daha zevkliiçerde pıtır pıtır bişey Allah'ım o günler gelsin
Kız gibi ama tam anlayamadım başka ultrason varmı
Bunları eklemeyi unutmuşumMerhabaLinakiz beni de ekleyebilir misin
Sat 21.12.2023
5+1 kese
5+5 kalp atışı
beklenen doğum tarihi 26.09.2024
Vallahi yavrucum benim hiçbir bilgim yok ama tek diyecegim içini her zaman ferah tutKızlar benim sormak istediğim birşey var. 8+2 günlük hamileyim ve 5 haftalıkken rahmimde derin bir perde olduğunu öğrendim, hatta doktorum çift rahim mi perde mi emin olamadı. Bu durum maalesef erken doğuma sebep oluyormuş. Rahminde perde olup zamanlıca doğum yapan var mı? Pozitif hikayelerinize ihtiyacım var
Canım bende tahmin alabilir miyim karından ultrasonKız gibi ama tam anlayamadım başka ultrason varmı
Teşekkür ederim canım ilk günlerde üzülmüştüm ama şimdi çok düşünmemeye çalışıyorum ne kadar olursa. Belki güzel hikayeler duyarım buradaVallahi yavrucum benim hiçbir bilgim yok ama tek diyecegim içini her zaman ferah tut
Aynen bende öyle böyle bıçak saplanır gibi oluyor bi anda geçiyorBu hapşururken giren sancı yüzünden bir gün korkudan hık diye gideceğim
Canım 6 ile 10 hafta arası ultrason lazım bunu anlayamam benCanım bende tahmin alabilir miyim karından ultrason