2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kim kız bu linçleyelim hemen

Okuyunca sinirlerim bozuldu

Çıldırmış kadın
Kızlar adını unuttum ya. Bildirimler de kaybolmuş. Dün profilime girip baya hassas yerden vurmaya çalışması zaten baya krize girdiginin Belirtisi. Hayatımda ilk defa cennet kuşum aklıma gelince üzülmedim belkide. Nasıl siniri bozulduysa gelip profilimi doldurmuş

Kim kız bu linçleyelim hemen

Okuyunca sinirlerim bozuldu

Çıldırmış kadın

Kız profili buldum. @dolunayoztrk ya engelledi ya da yorumu sildi

Allah ıslah etsin dengesiz pislik kadın bu mübarek günde bel altı yaptığına bak. Ah annesii cennette kavuşucaksınız.

Ay kız goremıyomki. ama siyah mini bi elbise vardı sanki resminde
Evet doğru salak karı ya
Ayy evett bide kendinden o kadar emin ki. 1 annenin diger anneye zulmetmesi cok şaşırttı beni
Çok var böyle ya. Bende tesettürlüyüm bu arada. Allah etmesin ama evladıyla imtihan edilmekten korkar insan bir anneyi üzerken.

Reactions: Gao
Oha ruh hastasına bak

Spamladım ahahahaa çingen kız buu bebeğini de gördüm gayet minnak yazık o bebeişe böyle anası var
Kız hakkat nasıl gördün. Ben dünde gorememiştim şimdi engelledi die heralde goremıyom
Evet doğru salak karı ya

Çok var böyle ya. Bende tesettürlüyüm bu arada. Allah etmesin ama evladıyla imtihan edilmekten korkar insan bir anneyi üzerken.
Evet hemde kaybettiği evladı. Yarın seninkinin sag olacagının garantisi ne.
İsim ver A adenliya dövelim hemen

He profili kapalı içerde 39 takipçisiyle oynasın o boşver
Demek beni engellemiş
Pp’den ve kocasının ppden analiz E konuşma tarzı da ortada yani
Kız kocasını damı buldun

Ahahhaa
kabak gibi koymuş etiketlemiş kocasını biosuna

Bnde pınarın ürününü alacaktım neden sevmiyor ki tadı nasıl siz denediniz mi normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…