Vay uyanık hem özel hem devlet.Ben dün gördüm kuzum bir ay sonraya randevu verdi ama 2 hafta sonra devlet Hastanesi'ne gideceğim
İlk gittigimde bakıldı ikinci de bakilmadi benim 53 kiloydum ilk muaynede bı hafta sonra kendim tartıldım 51 olmuştum şuan kaç kiloyum hiç bilmiyorumKızlar doktor kilonuza baktı mı hiç ben 2 sefer gittm.ama hiçbirinde ölçmedi ben her defasında soracam deyip unuttum
Hastanenin içerisinde, doktorum yönlendiriyor yanına git diye ben de gidiyorumGebe izlem dediğiniz nerde canım
Hatta sen de muayenende sor canımGebe izlem dediğiniz nerde canım
Zamanında her gün 30-40 kişiye yapıyordumselaam :) beni sağlıkocağından aradılar az önce yarın sabah gidicem aşı takvimi vs için tetanos aşısı gerekiyormuş ama ben aşırı korkuyorum aşıdaniğneden damar yolundan falan korkmam ama aşı bana ürkütücü geliyor ilkokulda bile kaçıyordum hep aşıyı duyunca zorla yapıyolardı. çok can yakıyormu ağrı oluyormu sonrasında
şuan daha çok korktumZamanında her gün 30-40 kişiye yapıyordumYaparken biraz yakıyor ama sonrası için sadece yapılan bölgede hafif ağrı oluyor canım çok korkulacak bişey değil
Kız yok korkma bebek için diyip düşünüp gidersin hemencecik geçerşuan daha çok korktum
teşekkür ederimMedipol sefaköye gittim serife Tuğba hanımı severim ama hastane yeterliliği için florya medicalpark ayşegül hanımlayım. İstemediğim kadar çok şey anlatıyor
Evet canım yapılıyor bende yaptırdım devletteBunlar..
hadi inşallah :)Kız yok korkma bebek için diyip düşünüp gidersin hemencecik geçer
var demi tamam o zaman :) bende devlet hastanesinde yaptırdım 5 tüp kan aldılar resmenEvet canım yapılıyor bende yaptırdım devlette
Senden yine az almışlar benim 7-8 tüp vardıvar demi tamam o zaman :) bende devlet hastanesinde yaptırdım 5 tüp kan aldılar resmen
benim hiç agrı olmadı . hatta gittim duş aldım aksamına. benımde hastaneden sonra dus alma takıntım varselaam :) beni sağlıkocağından aradılar az önce yarın sabah gidicem aşı takvimi vs için tetanos aşısı gerekiyormuş ama ben aşırı korkuyorum aşıdaniğneden damar yolundan falan korkmam ama aşı bana ürkütücü geliyor ilkokulda bile kaçıyordum hep aşıyı duyunca zorla yapıyolardı. çok can yakıyormu ağrı oluyormu sonrasında
benim saglık ocagı hekimim evde gebelik testyini pozitif deyince beta isterken bunları da ıstıyor kan vermişken hazır bakılsın bıdaha ugrasma dıyor. 2 gebeliğimde de oyle yaptı. 1 keresinde de gebelik oncesi doktorum istemiştiBunlar..