- 19 Şubat 2024
- 1.760
- 1.466
- 53
- 32
Evet lellellel nennennen gibi şeyler diyodu artık demiyo dadda dedde diyo bu arabizim oğlan de de de diyordu. 2 gün sürekli dedi sonra unuttusizde de böyle oluyor mu? bir şeyi yapıyor sonra unutuyor, bi daha zaman geçtikten sonra yapıyor. dünden beri de dudaklarını baba dicekmiş gibi bi araya getiriyor. b....b.....b.... oluyor söylemekten vazgeçiyor lgkfkf heyecanla gözünün içine bakıyorum acaba o yüzden mi vazgeçiyor
Evettt bi gün cıssss diyor bi gün de de deee 3 gün baaa baaa baaa sonra başa dönüyor gee geee geeee yapıyorbizim oğlan de de de diyordu. 2 gün sürekli dedi sonra unuttusizde de böyle oluyor mu? bir şeyi yapıyor sonra unutuyor, bi daha zaman geçtikten sonra yapıyor. dünden beri de dudaklarını baba dicekmiş gibi bi araya getiriyor. b....b.....b.... oluyor söylemekten vazgeçiyor lgkfkf heyecanla gözünün içine bakıyorum acaba o yüzden mi vazgeçiyor
Yok çok sıcak değil hava sıkıntılı diye kaloriferleri bile kapattımEvin nemi nasıl çok sıcak mı? Bu sebepler de çok etkili hastalığın geçmesinde
balgamı atabilse rahatlar sanki ya inş geçer bir an önceYok çok sıcak değil hava sıkıntılı diye kaloriferleri bile kapattım
Düzenleri değişiyor artık bnde bebislerin uyku düzeni değişti mi diye yazacaktım benimki 4 gündür gündüzleri 1 buçuk saat uyuyor sadece 6. Ayda değişti uyku düzeni normalde 3 saat hatta bazen 4 saat uyurdu günde 3 defa olarak şimdi hiç yok uykuÇocuum bugün iki kere 1.5 saat uyudu hiç uyumaz normalde bu kadar uzun bi şeyi yoktur dimi ya ateşine baktım yok. Şaşırdım valla
aynenn biz de başa döndük gee geee diyor şu anEvettt bi gün cıssss diyor bi gün de de deee 3 gün baaa baaa baaa sonra başa dönüyor gee geee geeee yapıyor
evet bizde de aynı şey oldu ama ince motor becerileri yeni yeni gelişeceği için ağza götürmemeleri normalmiş okuduğum kadarıyla. bütün halde ağzına götürebiliyo ama küçük lokmalara bölüyorum o zaman götüremiyorBugün ilk kez muhallebi dışında bir şey verdim pankek yaptım bayağı da sevdi gibi ama blw olayı biz de pek uğramıyor eline alıp mıncıklıyor ağzına götürmüyor
Benimki hiç o kadar uzun uyumuyodu ya 40 dk en fazla 1 saat o da nadiren. Son günlerde uzun uykular yapmaya başladı ama bugün rekor kırdıDüzenleri değişiyor artık bnde bebislerin uyku düzeni değişti mi diye yazacaktım benimki 4 gündür gündüzleri 1 buçuk saat uyuyor sadece 6. Ayda değişti uyku düzeni normalde 3 saat hatta bazen 4 saat uyurdu günde 3 defa olarak şimdi hiç yok uyku
Yaa ben de çok denemek istiyorum ama tariflerde ya yumurta var ya yoğurt nasıl yapacağımı bilemedimBugün ilk kez muhallebi dışında bir şey verdim pankek yaptım bayağı da sevdi gibi ama blw olayı biz de pek uğramıyor eline alıp mıncıklıyor ağzına götürmüyor
Diş ağlaması değil de diş uyumaması çok fena oluyo ya. Bizimki de diş çıkardı yeni gece boyunca hiç uyumadık. Memede yanımda uyudu ya da ana kucağında yatağın ortasında. Sabahına da dişi gördük. Bizde normal bir ağlama ama uykuya dalamama, sık uyanma, kulak kaşıma şeklinde oldu dişin gelişi.Ya diş ağlaması nasıl bir ağlama oluyoruyurken birden bagırarak falan mı uyanıyordu ? Benimki 2 gün güzel uyudu şimdi yine uyanıyor gece kısa bir ağlama oluyor ama eskisi gibi saatlerce kucakta taşımıyoruz pış pışla falan yatışıyor
Ben ilk baby vac aldım ama çok kullanmadım. Evde dysonın en düşük moduyla çeksek bile çekişi kuvvetli geldi bize. Güzel çekiyo ama fazla şiddetli gibi sanki.Sizde var mı baby vac kullanımı nasıl bende almayı düşünüyorum ama
Evet bizimkiler de böyle görünüyordu çıkması yakındır.Uzun uğraşlarla çektim kızlar şu kabaran dişler artık çıkacak demek mi ? Çok yakın çıkmak üzere deyin lütfen
Ben aventin alıştırma bardağını aldım güzel içiyor beğendimSuluk aldınız mı suyu nasil veriyorsunuz
Temiz içerikli diye biliyorum ben. Fakat tetagil daha etkili gibi geldi bana açıkçası, jelden o kadar verim alamadık.Ya ben nurse harveys in jelini aldım ama o da zararlı mı ki?
Yoğurt yerine peynir altı suyu da oluyor normal su da oluyor az miktarda. Ben bugün yulaf unu muz bir de peynir altı suyu koydum öyle yaptımYaa ben de çok denemek istiyorum ama tariflerde ya yumurta var ya yoğurt nasıl yapacağımı bilemedim
Daha ilk denemeydi zaten zamanla olur umarım, benimki büyük parçayı da götürmedi ağzına elinde sıktı parçalandıevet bizde de aynı şey oldu ama ince motor becerileri yeni yeni gelişeceği için ağza götürmemeleri normalmiş okuduğum kadarıyla. bütün halde ağzına götürebiliyo ama küçük lokmalara bölüyorum o zaman götüremiyor
Gündüz uykusu değişmiş gece uykusu nasıl uyu süresinde kısalma uzama var mı kendilerine göre düzen oluşturuyorlar yeni yeni bizde uymak zorundayız şimdilikBenimki hiç o kadar uzun uyumuyodu ya 40 dk en fazla 1 saat o da nadiren. Son günlerde uzun uykular yapmaya başladı ama bugün rekor kırdı
Bizimki de zor dalıyor bir şeyleri ısırmak istiyor ağlıyor uykudan da uyanınca garip bir ağlama ile uyanıyor bagırır gibi canı yanıyor belliDiş ağlaması değil de diş uyumaması çok fena oluyo ya. Bizimki de diş çıkardı yeni gece boyunca hiç uyumadık. Memede yanımda uyudu ya da ana kucağında yatağın ortasında. Sabahına da dişi gördük. Bizde normal bir ağlama ama uykuya dalamama, sık uyanma, kulak kaşıma şeklinde oldu dişin gelişi.
Ben ilk baby vac aldım ama çok kullanmadım. Evde dysonın en düşük moduyla çeksek bile çekişi kuvvetli geldi bize. Güzel çekiyo ama fazla şiddetli gibi sanki.
Evet bizimkiler de böyle görünüyordu çıkması yakındır.
Ben aventin alıştırma bardağını aldım güzel içiyor beğendim
Temiz içerikli diye biliyorum ben. Fakat tetagil daha etkili gibi geldi bana açıkçası, jelden o kadar verim alamadık.
Bizimkinde böyle 1 haftadır yaBizimki de zor dalıyor bir şeyleri ısırmak istiyor ağlıyor uykudan da uyanınca garip bir ağlama ile uyanıyor bagırır gibi canı yanıyor belligece de gözü kapalı ağlıyor inşallah çıkıp rahatlar
bizim de normalde en az 1 buçuk saat uyurdu gündüzleri. şu an gündüz uykuları yarım saate indi. uyanıyor tekrar uyutuyorum pışpışlayıp anca 1 saat uyuyor. değişiyor demek ki ara ara ya sıkıntı yoktur inşallah. sizin dişler ne durumda?Çocuum bugün iki kere 1.5 saat uyudu hiç uyumaz normalde bu kadar uzun bi şeyi yoktur dimi ya ateşine baktım yok. Şaşırdım valla
Benimki patlattı ama hala atıyor kendini uykuya döndürmek için kucağıma almak zorunda kalıyorum için için ağlıyorBizimki de zor dalıyor bir şeyleri ısırmak istiyor ağlıyor uykudan da uyanınca garip bir ağlama ile uyanıyor bagırır gibi canı yanıyor belligece de gözü kapalı ağlıyor inşallah çıkıp rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?