2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Uyku sinyalidir belki

Benimki meme mama demeyede başladı

Canım mesela sabah kahvaltıda ne kadar veriyorsun ? Ben 2 tatlı kaşığı kadar yediriyorum bu tok tutar mı sürekli emmek istiyor bende heralde bunlarla doymuyor diyorum sonra şişkinlik oluyor aşırı beslenmiş oluyor fark ettim ki

Ay ben neden bunu izlemediysem buna bakayım bende önce emziriyorum aradan zaman geçince ek gıda veriyorum ama hiç doymamış gibi hareket ediyor aslında 2 3 tatlı kaşığı da az değil

Ben onu denemiştim işe yaramıştı ama sonra dürtünce uyanmaya başlamıştı

Kereviz ve enginarı nasıl verdin canım ? Ben pazarda balkabağı ve normal kabak bulamadım
Enginar riskli onu söyleyeyim çünkü kılçıkli bir yiyecek ve çocuk yutmakta zorlanıyor ise sıkıntı yaratabilir. Ben enginari çorba robotu varya uzun olan onunla parçaladım olabildiğince pürüzsüz olana kadar. Kerevizi çatalla ezdim. Aslında bu ikisini normal kendimize yemek olarak yapmıştık (biz aşırı seviyoruz, sürekli yapıyoruz) biz yerken saldırganlasti xjxj. O yüzden vermek zorunda kaldım. Ama iyi de oldu sevdi. Balkabağı ve kabağı ben ailem bahçesinden getirmişti temizleyip buzluğa atmıştım o sayede verebildim. Enginarı çocuğunun yutabilme oranına göre ver. Bizimkine ben hiç püre yapmıyorum hep çatalla ya da bebek rendesi ile ezip veriyorum. Enginarı püre yapmama rağmen kılçıkli kaldı. Ama çok sağlıklı ikiside.

Kereviz ve enginarı nasıl verdin canım ? Ben pazarda balkabağı ve normal kabak bulamadım
Enginar riskli onu söyleyeyim çünkü kılçıkli bir yiyecek ve çocuk yutmakta zorlanıyor ise sıkıntı yaratabilir. Ben enginari çorba robotu varya uzun olan onunla parçaladım olabildiğince pürüzsüz olana kadar. Kerevizi çatalla ezdim. Aslında bu ikisini normal kendimize yemek olarak yapmıştık (biz aşırı seviyoruz, sürekli yapıyoruz) biz yerken saldırganlasti xjxj. O yüzden vermek zorunda kaldım. Ama iyi de oldu sevdi. Balkabağı ve kabağı ben ailem bahçesinden getirmişti temizleyip buzluğa atmıştım o sayede verebildim. Enginarı çocuğunun yutabilme oranına göre ver. Bizimkine ben hiç püre yapmıyorum hep çatalla ya da bebek rendesi ile ezip veriyorum. Enginarı püre yapmama rağmen kılçıkli kaldı.
Aa arsıza bak sen iyi yapmışsın valla öptürmeyip baksana
Evet evet. Hiç opturmuyorum millete. Kvalideleri annemleri bile korkuttum. Hep "babası hiç opmuyor kıyamıyor diyerek daha onlar teklif etmeden önünü kesiyorum " cidden de adamcağız opmuyor korkuyor. 6 aylık oldu ve bir haftadır gribim. Ancak bir iki kez öptüğünü duydum. O da kucağında durduğundan dayanamıyor sanırım.

Sadece zibinsa ama üşüyorda olabilir bu arada. Bizim bebişin de bazen bacakları soğuk oluyor o üşüdüğü için genelde ince giydirince. Ama iki corap goydirirsem Ayakları terliyor. Tek corap giydirince sıcacık.

Ya evet bende sıkıldım tadım kısmından muhallebi yapmak istiyorum. Çok hevesliyim elma ve havuc verdim bu hafta. Bakıcı portakal vermiş sinir oldum. Çocuğun karnı ağrımıştı daha önce ve Osman gönülal meyve suyu vermeyin demisti :/. Yine karnı ağrıdı çok ağladı. Bir daha sormadan verme dedim.

Evet canım yapıyor büyük kızım da çok yapardı normal her çocuk yapıyor genelde. Aşırı pinpiriklisin varya sen hiç rahat olamıyorsun

Ya ben öyle kaşıkla ölçmüyorum ama aşırı yemediği sürece ağzını açmayana kadar veriyorum. mesela bu sabah 1 tam yumurta sarısı ve bi tatlı kaşığı lor peyniri karıştırdım bir iki damla da zeytinyağı ekledim. hepsini yedi son bi kaşığı ben yedim

Evet canım yapıyor büyük kızım da çok yapardı normal her çocuk yapıyor genelde. Aşırı pinpiriklisin varya sen hiç rahat olamıyorsun
of öyle mi görünüyorum bebek beni çok değiştirdi ya da içimde böyle bi yön vardı da onu ortaya mı çıkardı acaba. nörolog bi kere beni korkuttu ya o zamandan beri çocuğu istemsiz sürekli gözlemliyorum galiba. dönmeye de başladı, şu an 6 aylık bi bebeğin yapması gereken her şeyi yapıyor çok şükür ama içim tam rahatlamıyor bir türlü. inşallah aşabilirim bu durumu. siz hiç düşünmüyor musunuz bu normal mi şu normal mi diye?

D vitamini doğar doğmaz verdiğimdrn ona alıştı galiba. Ama demir vermek işkence gibi içmiyor ki doğru düzgün hep tükürüyor
biz o kadar çok demir ilacı değiştirdik ki ek gıdadan önce onları ek gıda sanmış olabilir oğlum zor ya önce 6 ay süte alınıyorlar sonra birden garip garip tatlar geliyor kfkkf

Bende her dıt a kardeşimi arayıp sordugumdan o ilk zamanlar bana şey demişti “ tavuğun dıtında boncuk ararsan bulursun “. hipokrat sözü

Bende her dıt a kardeşimi arayıp sordugumdan o ilk zamanlar bana şey demişti “ tavuğun dıtında boncuk ararsan bulursun “. hipokrat sözü
heh tam olarak böyle sksjxjsjs ben de kendime bunu diyorum. ama sürrrrrekli riskli gebelik, riskli doğum, sonra 1 aylık kuvöz dönemi vs derken bi yandan da hak veriyorum kendime. prematüre anneleri genelde biraz tetikte oluyor.

Evet mantıklıymış ama dediğin gibi zaten bir öğünde 2 tatlı kaşığı kadar yiyo. Belki meme reddi olmasın diye de olabilir

Ya alnında ateş yoktu ölçtüm 37 idi ama kollar bacaklar kıpkırmızı yanıyordu ateşe dokunuyormuş gibiydim doktor yeni ateşlenmeye başlamış o yüzden öyle dedi ama ya çok berbat durumdayız şimdi eczaneye gittim jel aldım belki biraz rahatlar calpol le hiç rahatlamadı

Diş böyle bişi yapar mıymış ya şaşırdım valla. Geçmiş olsun canım umarım hızlıca düzelir sen sakin ol baktın mı ağzına var mı diş belirtisi
Ya aşırı kabarık diş etleri ya idrar temiz kan temiz muayene güzel geriye zaten Bi tel diş kalıyor iki doktor da diş diyor ama bakalım of çok bunaldım ya ilk defa böyle bu kadar kötü oluyoruz normalde bak ek gıda da elmayı armutu hapur hupur götüren kızım armut verdim asla istemedi reddetti oyuncaklarıyla bile oynamak istemiyor o kadar huysuz

Aaa olabilir canım ona dikkat etmedim of evet beni seve seve emince ben de kıyamıyorum ama gece kaç defa uyanıyoruz sayamıyorum bile. 4.ay atağı bile böyle yapmamıştı bizi, gecede max 3 kez kalkıyordu. Niye böyle oldu nasıl oldu bilmiyorum da umarım düzelir gerçekten annelik delilikmiş
Evet canım bizimki de yapıyor. Ellerine uzun uzun bakıyor hatta sonra benim elimi alıp bakıyor, anlamaya çalışıyor.
Canım çok geçmiş olsun anlattığın gibi bi kızarıklık alerji ya da güneşte yanmayı canlandırdı bende ama dişle alakalı gibi gelmedi dermatoloğa filan mı göstersen acaba?
Avokado yapmış olmasın?
3 gün değil tek gün verip geçesim var da bişey olursa diye korkumdan devam ediyorum ayyy ya neden sana sormadan vermiş ki, iyi demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…