2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ben cam rendeyi elma armutta beceremedim suyu çıktı hep ya
Evet bi tuhaf oldu o kadar armut nereye gitti anlamadım
Kaç gündür veriyorsunuz da alıştı?
(Henüz ek gıdaya başlamadım)
Yaklaşık 1 ay önce başladım canım. Ama bir süredir hasta biraz ara vermiştim zorlamak istemedim. 3 haftadur katı gıda alıyor diyebiliriz
armutu ilk etapta buharda azıcık haşla istersen canım. armut rendeleyince baya parça parça kalıyor çünkü. bizim de öyle olmuştu çok korkmuştum
Çok mantıklı ya elmayı öyle yapmıştım aslında ama bunu bi cesaret böyle deniyim dedim sonuç fos. Benim benişe özel değil demek armut deneyecekletin aklında olsun bari önden pişirmek
Ek gıdaya bi başlayacak kadar büyüse diyordum daha bebekken. Şimdi büyüdü. Strese girmeden tadını çıkararak yaşamak lazım her şeyi zaman çok hızlı .

Ya evet iki çift laf edelim istiyorum. Ayrıca kesin ben ondan daha fazla yoruluyorumdur
Kesin ben işe gitsem dinlenirim şuan
Allah Allah bunu bilemedim ben de nerde emziriyorsunuz? Acaba ortam çok ışıklı ondan mı dalamıyor? Ben çok direnince odasında perdeleri panjurları kapatıp sakin bi müzik açıp bi süre sakinleşip tekrar emziriyorum. Karanlıkta rahat dalıyor. Ama bu da değilse bilemedim hiç
Kızlar bebeğiniz gündüzleri kaç uyku yapıyor ? Bizim ki maşallah diyeyim gündüzleri uzun uyumaya başladı 1 saat 15 dakika uyuyor 2 kez sonra bir de 4 5 gibi yarım saat uyuyor
Bizim de aynen böyle uykularımız gündüz. Ama ilk ikisinden birini az uyursa çok huysuzlanıyor

Kızlar bebeğiniz gündüzleri kaç uyku yapıyor ? Bizim ki maşallah diyeyim gündüzleri uzun uyumaya başladı 1 saat 15 dakika uyuyor 2 kez sonra bir de 4 5 gibi yarım saat uyuyor
Aşıdan mıdır nedr 2 gündür değişti. Dün uykusunu uzatınca 3 saat uyanmada cennetteyim sandım bugünde 2 buçuj saat uyumuş bende yattım gece ağzıma tükürdğ o ayrı

Sizinde o son yarım saatlik uykuya zor dalma oluyor mu ?

Benimki sabah da ağlayarak geçiyor uykuya fark yok
İrlandalı annenin sayfasına bayağı baktım bugün biraz kafamda bir şeyler oturdu gibi takip etmiyorsanız bir bakın belki bir faydası olur. Kendimce bir uyku düzeni için ugrasacagım. Akşamları ben hep aynı saatte uyuttum 3. Ayından beri bizde aşırı sık uyanma var nerde yanlış yaptığımı anladım gibi bakalım. 4 uyku yapıyordu bizimki 40 dakika uyuyordu sonra birden uyurken aşırı ağlamalar 20 dk uyumalar oldu sonra 3 uykuya geçtik 50 dk uyudu önce sonra sonra uzadı yani resmen kendisi ağlamaları ile falan yönlendirdi

Tamam canım sağol zatn veremiyorum öyle zorla falanda yiyecek gibi değil. Ağlıyor kıyamet kopuyor. Bakalım inşallah alışır bende doya doya yesin demiyorum ki ama adla yutmuyor tükürüyor. Tadına bile bakmıyor

Hiç zorlama. Oyuncak gibi ortalığı bırak. Yiyecek olduğunu hissetmesin. İnşallah huyu böyle değildir. Doktorlar gıdaya zorlamayın amaç tatmak ve sevmek diyor bu aylar için.
Yok öyle zorlamiyorim canım sadece deniyorum sürekli. Acaba bı süre denemesem mi. Bilemiyorum valla az önce armut verdim eline bı dilim biraz ağzına götürdü tiksindi sadece yaladigi halde

Yatak odasında emziriyorum ama karartma perde var hep loş yani ortam. Uyku öncesi rutin de var, normalde böyle değildi birden huy değiştirdi anlamıyorum şimdi yine ağlaya ağlaya uyudu

3 gün diyenler var da bence daha fazla da durur ya yazık çünkü eşim de yemiyo ev yoğurdunu. Ben 4 5 gün veririm heralde bilen varsa aydınlatsın bizi @turuncukusunguncesi kız kocana sorsana kaç gün verebiliyoruz
Kavanozu bozmadiktan sonra birşey olmaz durabilir ama kullanmaya başlayınca 3 4 gün içinde yemek lazım canım ben öyle biliyorum

3 gün diyenler var da bence daha fazla da durur ya yazık çünkü eşim de yemiyo ev yoğurdunu. Ben 4 5 gün veririm heralde bilen varsa aydınlatsın bizi @turuncukusunguncesi kız kocana sorsana kaç gün verebiliyoruz
Kavanozu bozmadiktan sonra birşey olmaz durabilir ama kullanmaya başlayınca 3 4 gün içinde yemek lazım canım ben öyle biliyorum

Yatak odasında emziriyorum ama karartma perde var hep loş yani ortam. Uyku öncesi rutin de var, normalde böyle değildi birden huy değiştirdi anlamıyorum şimdi yine ağlaya ağlaya uyudu
Canım takılma değişiyorlar. Benim kızım normalde 1 dakika içinde uyurdu bugün kıyameti kopardı. Kendini atmalar bağırmalar krize girmeler. Direndi de direndi. Hipnoz muziği açtım şişştttttt diye bağırdım uyudu. Uykusu vardı ama istemedi. Artık umursamıyorum valla cazgırlaştılar iyice büyüyorlar ya istediklerini yaptırmak istiyorlar. Paşa paşa uyuyacaklar saatleri gelince ister atsınlar kendilerini ister zırlasınlar. Ben açık açık istediğini yap yinede uyuyacaksın evet ağla umrumda değil diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…