- 1 Eylül 2022
- 520
- 453
- 33
Evet bi tuhaf oldu o kadar armut nereye gitti anlamadımBen cam rendeyi elma armutta beceremedim suyu çıktı hep ya
Yaklaşık 1 ay önce başladım canım. Ama bir süredir hasta biraz ara vermiştim zorlamak istemedim. 3 haftadur katı gıda alıyor diyebilirizKaç gündür veriyorsunuz da alıştı?
(Henüz ek gıdaya başlamadım)
Çok mantıklı ya elmayı öyle yapmıştım aslında ama bunu bi cesaret böyle deniyim dedim sonuç fos. Benim benişe özel değil demek armut deneyecekletin aklında olsun bari önden pişirmekarmutu ilk etapta buharda azıcık haşla istersen canım. armut rendeleyince baya parça parça kalıyor çünkü. bizim de öyle olmuştu çok korkmuştum
Ek gıdaya bi başlayacak kadar büyüse diyordum daha bebekken. Şimdi büyüdü. Strese girmeden tadını çıkararak yaşamak lazım her şeyi zaman çok hızlıyok ben de daha o kıvama getiremedimpütürlü püre veriyorum hâlâ. pankek deneyecektim vaktim olmadı bugün çok da acele etmeye gerek yok ya. bunlar bile çok zor geliyordu ama süreç içinde kendiliğinden yolunu buluyor her şey
Evet bunu bende gördüm bugün. Bizim yanakşarda falan yok göğsünde göbeğinde var bazen sırtında oluyoBöyle dedi osman gönülal
Benimki sabah da ağlayarak geçiyor uykuya fark yokBenimki de son akşam üzeri uykusuna ağlayarak geçiyor 2 uykuya düşmek mi istiyor diye düşündüm
KesinYa evet iki çift laf edelim istiyorum. Ayrıca kesin ben ondan daha fazla yoruluyorumdur
Allah Allah
Bizim de aynen böyle uykularımız gündüz. Ama ilk ikisinden birini az uyursa çok huysuzlanıyorKızlar bebeğiniz gündüzleri kaç uyku yapıyor ? Bizim ki maşallah diyeyim gündüzleri uzun uyumaya başladı 1 saat 15 dakika uyuyor 2 kez sonra bir de 4 5 gibi yarım saat uyuyor
Aşıdan mıdır nedr 2 gündür değişti. Dün uykusunu uzatınca 3 saat uyanmada cennetteyim sandımKızlar bebeğiniz gündüzleri kaç uyku yapıyor ? Bizim ki maşallah diyeyim gündüzleri uzun uyumaya başladı 1 saat 15 dakika uyuyor 2 kez sonra bir de 4 5 gibi yarım saat uyuyor
Ooo 3 saat gündüz uykusu uyursa geceler yalan olurAşıdan mıdır nedr 2 gündür değişti. Dün uykusunu uzatınca 3 saat uyanmada cennetteyim sandımbugünde 2 buçuj saat uyumuş bende yattım gece ağzıma tükürdğ o ayrı
Sizinde o son yarım saatlik uykuya zor dalma oluyor mu ?Kesinben işe gitsem dinlenirim şuan
Allah Allahbunu bilemedim ben de nerde emziriyorsunuz? Acaba ortam çok ışıklı ondan mı dalamıyor? Ben çok direnince odasında perdeleri panjurları kapatıp sakin bi müzik açıp bi süre sakinleşip tekrar emziriyorum. Karanlıkta rahat dalıyor. Ama bu da değilse bilemedim hiç
Bizim de aynen böyle uykularımız gündüz. Ama ilk ikisinden birini az uyursa çok huysuzlanıyor
İrlandalı annenin sayfasına bayağı baktım bugün biraz kafamda bir şeyler oturdu gibi takip etmiyorsanız bir bakın belki bir faydası olur. Kendimce bir uyku düzeni için ugrasacagım. Akşamları ben hep aynı saatte uyuttum 3. Ayından beri bizde aşırı sık uyanma var nerde yanlış yaptığımı anladım gibi bakalım. 4 uyku yapıyordu bizimki 40 dakika uyuyordu sonra birden uyurken aşırı ağlamalar 20 dk uyumalar oldu sonra 3 uykuya geçtik 50 dk uyudu önce sonra sonra uzadı yani resmen kendisi ağlamaları ile falan yönlendirdiBenimki sabah da ağlayarak geçiyor uykuya fark yok
Sorma gece gündüz karıştı çocukta çok gariplerOoo 3 saat gündüz uykusu uyursa geceler yalan olur
Tamam canım sağol zatn veremiyorum öyle zorla falanda yiyecek gibi değil. Ağlıyor kıyamet kopuyor. Bakalım inşallah alışır bende doya doya yesin demiyorum ki ama adla yutmuyor tükürüyor. Tadına bile bakmıyorTadım zamanı zaten daha canım yemesini bekleme bir de zorlama hiç çünkü iyice reddetmesine sebep olur. Doktorumuz kaşığa kafasını sallıyosa ağzını açmıyosa kesinlikle vermeye çalışma dedi. Aç olduğu vakitlerde tekrar tekrar teklif edebilirsin istemiyosa da verme
Napiyim tadım yaptırmayı erteleyim mi ? Bı süre hiç vermeyim sonra tekrar mi deneyim sizceZamanla tabikide alışacak demk ki uygun zaman şimdi değil zorlamamak gerekiyormuş bu durumda
Probiyotik alıyor muKızlar ya benim bebiş kabız oldu napmam lazım 6.5 aylık
Erteleme keyifli olduğunda güldürüp vermeyi deneNapiyim tadım yaptırmayı erteleyim mi ? Bı süre hiç vermeyim sonra tekrar mi deneyim sizce
Yok öyle zorlamiyorim canım sadece deniyorum sürekli. Acaba bı süre denemesem mi. Bilemiyorum valla az önce armut verdim eline bı dilim biraz ağzına götürdü tiksindi sadece yaladigi haldeHiç zorlama. Oyuncak gibi ortalığı bırak. Yiyecek olduğunu hissetmesin. İnşallah huyu böyle değildir. Doktorlar gıdaya zorlamayın amaç tatmak ve sevmek diyor bu aylar için.
Yatak odasında emziriyorum ama karartma perde var hep loş yani ortam. Uyku öncesi rutin de var, normalde böyle değildi birden huy değiştirdi anlamıyorum şimdi yine ağlaya ağlaya uyuduKesinben işe gitsem dinlenirim şuan
Allah Allahbunu bilemedim ben de nerde emziriyorsunuz? Acaba ortam çok ışıklı ondan mı dalamıyor? Ben çok direnince odasında perdeleri panjurları kapatıp sakin bi müzik açıp bi süre sakinleşip tekrar emziriyorum. Karanlıkta rahat dalıyor. Ama bu da değilse bilemedim hiç
Bizim de aynen böyle uykularımız gündüz. Ama ilk ikisinden birini az uyursa çok huysuzlanıyor
Kavanozu bozmadiktan sonra birşey olmaz durabilir ama kullanmaya başlayınca 3 4 gün içinde yemek lazım canım ben öyle biliyorum3 gün diyenler var da bence daha fazla da durur ya yazık çünkü eşim de yemiyo ev yoğurdunu. Ben 4 5 gün veririm heralde bilen varsa aydınlatsın bizi @turuncukusunguncesi kız kocana sorsana kaç gün verebiliyoruz
Kavanozu bozmadiktan sonra birşey olmaz durabilir ama kullanmaya başlayınca 3 4 gün içinde yemek lazım canım ben öyle biliyorum3 gün diyenler var da bence daha fazla da durur ya yazık çünkü eşim de yemiyo ev yoğurdunu. Ben 4 5 gün veririm heralde bilen varsa aydınlatsın bizi @turuncukusunguncesi kız kocana sorsana kaç gün verebiliyoruz
Canım takılma değişiyorlar. Benim kızım normalde 1 dakika içinde uyurdu bugün kıyameti kopardı. Kendini atmalar bağırmalar krize girmeler. Direndi de direndi. Hipnoz muziği açtımYatak odasında emziriyorum ama karartma perde var hep loş yani ortam. Uyku öncesi rutin de var, normalde böyle değildi birden huy değiştirdi anlamıyorum şimdi yine ağlaya ağlaya uyudu
EvetProbiyotik alıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?