2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar kusmuk kokusu halıdan nasıl gider? 6 metre kare halı yıkayamam da sildim ama burnuma geliyo sanki hala koku. Karbonat döktüm bekleticem inş işe yarar

Yok öyle zorlamiyorim canım sadece deniyorum sürekli. Acaba bı süre denemesem mi. Bilemiyorum valla az önce armut verdim eline bı dilim biraz ağzına götürdü tiksindi sadece yaladigi halde
canım sizde de abla vardı diye hatırlıyorum. Benimki ablası yerken onun yediklerinden yemek istiyor sabah büyük kızıma bazlama tost yapmıştım, baya elini falan uzattı ona da verdim ucundan koparıp baya eme eme yedi hatta büyük parça kaldı ağzında onu aldım elimle kıyameti kopardı aldım diye. Ona yaptığım püreleri çorbaları asla yemiyor, yalnızken asla yemiyor ama ablasının elinde ne görse onu istiyor

Kızlar kusmuk kokusu halıdan nasıl gider? 6 metre kare halı yıkayamam da sildim ama burnuma geliyo sanki hala koku. Karbonat döktüm bekleticem inş işe yarar
Karbonat döküp biraz bekliyosun sonra süpürüyosun geçiyo diye biliyorum ben canım

Aynen canım 5 yaşında ablası var. Ablası da karşısına geçiyor bak ablam böyle yiyeceksin diye karşısında yiyor çocuk Ama hiç oralı olmuyor cimcime. Bende bı ekmek faln deneyim belki çocuk onlar istiyordur. Dün eşime diyorum belki kız et köfte tavuk istiyor diye oda abartma kafayı yedin iyice dedi

Dene bence ya, sabah bazlama yeyince ben de akşam eline tam buğday ekmeği verdim onu da yedi yarın pankek deneyeceğim ya bu ablalar çok tatlılar

Dene bence ya, sabah bazlama yeyince ben de akşam eline tam buğday ekmeği verdim onu da yedi yarın pankek deneyeceğim ya bu ablalar çok tatlılar
Deneyim valla herşeyi deneyebilirim Ama hiç ümit vaat etmiyor bu kız, hiç yemeyecek gibi Anasının memesinden başka birşeyi sokmuyor ağzına emzikte almamıştı zaten ondan da kusacak gibi oluyordu Evet çok tatlılar arada bir sacmalasalar da

Ayy bu ikinciler ayrı oluyor ya , benimki de öyle bıraksam 7/24 emecek o saçmalamalar hep kıskançlıktan ya

uzamadığı sürece kabul benim çncekiler sümük gibi uzuyodu
Uzaması bozuk demek değilmiş bu arada, 38-40 derecelerde ekzopolisakkarit salgılayan yoğurt bakterileri sayıca daha fazla oluyormuş ondan dolayı uzuyormuş, yoğurt tadı varsa yoğurtmuş instada gıda mühendisi prof yazmıştı gönderiyi şimdi bulamicam ama, yani mayalamaya sıcaklığı bir tık düşükten başlatınca öyle oluyomuş, benim de ilk yaptığım uzamıştı yedim gitti hani belki yine öyle olursa çöpe atan varsa en azından kendisi yer belki diye yazayım dedim.

Ben size bir şey sorcam bu küçük kavanozlarda satılan organik sütlaç veya elma-şeftali-muz gibi karışık meyve pürelerinden yediriyor musunuz? Bizim doktor geceleri pirinçli muhallebi verebilirsin demişti de nasıl bişi yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…