2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
yağda beyazıyla birlikte mi vereceksin? Onu ne zaman versem bilemedim ben
Ben yaptım o şekilde çok sevdi iki damla zeytinyağına iki yumurta kırdım tavada, bi tutam kekik ekledim bi de ya lezzetli oldu… sorun yaşamadım kakası çişi cildi aynıydı:) çeyreğini o yedi kalanını ben arada yoğurt labne su verdim az

İşte mama verdiğim için o olayı ben yapamıyorum mamayı çok yaparsam ziyan oluyor az yaparsam yetmiyor onu ayarlayamıyorum ek gıda verdiğimde

Evet ek gıda tadım denemeleri 4. günden sesleniyorum. En azından patates denerken ağlamadı... Az da olsa yedi sanıyorum. Kabak, brokoli, tatlı patates tam bir fail idi... ahahah Bir de bizim kızın pek merağı yoktu böyle şeylere, konsepti pek anlayamadı o yüzden bence. Bakalım neler olacak...

Bende artık 3 öğün yapacağım ama az az sadece biraz tadımları artsın diye. Bugun tahini denedim yoğurda kattım biraz da hurma özü koydum
Evet ben de öğünleri arttırıyorum artık. Zaten bizimki az verince sinirleniyor
Bebek bisküvisi yapıp eline vermek için erken mi daha? Boğazına falan kaçar mo acaba
Yani tariflerde 6+ diyor ama ben de bisküviye emin olamadım daha ya, çok sert gibi geliyor.
Yumurtaya ne ara başladınız ya nasıl veriyosun sarısı mı sadece
6.ay kontrolünde geç dedi doktor. Ama baya aşamalı 1/8, çeyreği, yarısı en son tam verecekmişim sarısını. Bence bi sıkıntı yaratmıyor ama yine de doktor dedi diye devam ediyorum.
Kocasını yastıkla boğdu diye 3. Sayfa haberlerine çıkmamıza çok az kaldı valla delircem
Ay noldu kız, ne yaptı?

Bana da öyle dedi hatta ilk 1 hafta 8/1 yesin sadece sonra arttıralım dedi

Kız uyuyo sürekli delircem. Dün akşam 9dan sabah 10a kadar uyudu. İşleri yapıyo bitiriyo anında uyuyo. Ev işi yapmasın ama uyumasın sinir oluyorum.

Bebek bisküvisi yapıp eline vermek için erken mi daha? Boğazına falan kaçar mo acaba
Ay ben verdim heves edip. Yalıyordu bir ara küçük hale getirip ağzına sokmuş. Sonra damağına yapıştı sanırım öğürmeşer başladı öksürme falan derken bir panik bisküvi ile tüm mideyi kustu. Neyse ucuz atlattık dedim. Bize henüz erkenmiş kırıp ağzına sokabileceğini düşünmemiştim.

Geçmiyo ya ama artmıyo da. Ben en çok tavuk yiyorum süt ürünleriyle pek aram yok zaten
Benim oğluma tavuk dokunuyor hemde bariz bir şekilde ne zaman tavuk yesek sabahlara kadar ağlıyor gaz oluyor dün yine bir deneyelim dedik aynısı oldu karnını ağrıtıyor sanırım

Ayy tamam kesin vermicem biraz daha büyüsün

Ben sıkılıyorum bu adım adım gidişten ama neyse deneyelim bakalım

Ay gece de mi uyuyor, maşallah işte yoruluyorlar tamam ama biz de evde yoruluyoruz, biraz anlayış azıcık bi muhabbet istiyor insan. İş hayatı, sosyal hayat vs. sıfırlandığı için tek konuşabildiğim kişi eşim, onunla da konuşmayınca bomboş geçiyor günler.
Ayyyy çok geçmiş olsun. Bundan korkuyordum ben de bi süre daha vermeyelim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…