- 17 Temmuz 2022
- 4.063
- 3.572
- 63
- 30
Valla az kaldı he cinlerim geliyoBoğ kız arkandayım bende boğucam
Ya evet iki çift laf edelim istiyorum. Ayrıca kesin ben ondan daha fazla yoruluyorumdurBen sıkılıyorum bu adım adım gidişten ama neyse deneyelim bakalım
Ay gece de mi uyuyor, maşallahişte yoruluyorlar tamam ama biz de evde yoruluyoruz, biraz anlayış azıcık bi muhabbet istiyor insan. İş hayatı, sosyal hayat vs. sıfırlandığı için tek konuşabildiğim kişi eşim, onunla da konuşmayınca bomboş geçiyor günler.
Bende dün sinirlendim gelme yanıma istemiyorum seni dedim çok alınmış. Çoktaaa umrumdaValla az kaldı he cinlerim geliyo
Pankektir yağda yumurtadır onları yiyebilecek kıvama geldi mi bu bebeler yalor veriyorum canım yumurtayla karıştırıp. bazen çok az irmikli muhallebi yapıp yumurta, peynir ve tereyağı koyuyorum içine. hatta pekmez de ekliyorum biraz. ortaya karışık şeyler oluyortarif kitaplarında baya iyi tarifler var ben de oradan fikir alıyorum. pankek yapabilirsin ben yapıcam bugün. biraz da kendisi eliyle parçalasın ağzına götürmeyi denesin istiyorum ama şu ana kadar hiç götürmedi
R rowantree A adenliyaSaatlerinizi düzenleyerek başlayabilirsin canım aşırı yorulmadan uyutmayı deneyebilirsin mesela kızım bu akşam çok huysuzlandı hiç yapmazdı dün aşı olmuştu demekki yoruldu normalde 3 saat uyanık bırakırdım bu akşam 2 buçuk saat sonra uyuttum sinyalleri takip et
ben de aynı durumdayım pürede kaldıkPankektir yağda yumurtadır onları yiyebilecek kıvama geldi mi bu bebeler ya. Ben hala püreden devam sanki ne versem boğazında kalacakmış gibi geliyor
2 uykuya düştük. 1 buçuk saatlik iki uyku uyuyor artık. uyku arası da 3 saate çıktı. önceden 2 saatte uykusu geliyorduKızlar bebeğiniz gündüzleri kaç uyku yapıyor ? Bizim ki maşallah diyeyim gündüzleri uzun uyumaya başladı 1 saat 15 dakika uyuyor 2 kez sonra bir de 4 5 gibi yarım saat uyuyor
Benimki 3 uyku yapıyor 2 si gündüz yarım saat 40 dk arası ama ben evde yanında olursam 1 saati bulduğu oluyor. 3. Uykusu da akşam üzeri 4 5 gibi yarım saat 45 dk yineKızlar bebeğiniz gündüzleri kaç uyku yapıyor ? Bizim ki maşallah diyeyim gündüzleri uzun uyumaya başladı 1 saat 15 dakika uyuyor 2 kez sonra bir de 4 5 gibi yarım saat uyuyor
Az önce armut rendeledim irmikle karıştırdım ama çocuk pürüzsüze alışmış galiba azıcık pütür gelince korktu ağladı öğürdü kusacaktı nerdeyseben de aynı durumdayım pürede kaldık
Benimki de son akşam üzeri uykusuna ağlayarak geçiyor 2 uykuya düşmek mi istiyor diye düşündümBenimki 3 uyku yapıyor 2 si gündüz yarım saat 40 dk arası ama ben evde yanında olursam 1 saati bulduğu oluyor. 3. Uykusu da akşam üzeri 4 5 gibi yarım saat 45 dk yine
Bizim ki de 1 buçuk saate yakın uyuyor sevinçten ağlayacağım 3 gündür2 uykuya düştük. 1 buçuk saatlik iki uyku uyuyor artık. uyku arası da 3 saate çıktı. önceden 2 saatte uykusu geliyordu
Blender mi kullanıyodun ben hep çatalla eziyorum arada pütürler kalıyo alıştı galibaAz önce armut rendeledim irmikle karıştırdım ama çocuk pürüzsüze alışmış galiba azıcık pütür gelince korktu ağladı öğürdü kusacaktı nerdeyse. Ay bunu aşmamız gerek bebekler hemen alışıyor her şeye gün geçtikçe zorlaşacak gibi alıştırmak
Yok kullanmıyorum çatalla eziyorum ben de. Armut için cam rende kullandım ama sert geldi galiba armutBlender mi kullanıyodun ben hep çatalla eziyorum arada pütürler kalıyo alıştı galiba
Ben cam rendeyi elma armutta beceremedim suyu çıktı hep yaYok kullanmıyorum çatalla eziyorum ben de. Armut için cam rende kullandım ama sert geldi galiba armut
Böyle dedi osman gönülalBenim bebişin vücudu hiç geçmediği için anlayamadım ben neyin kızarttığını
Kaç gündür veriyorsunuz da alıştı?Az önce armut rendeledim irmikle karıştırdım ama çocuk pürüzsüze alışmış galiba azıcık pütür gelince korktu ağladı öğürdü kusacaktı nerdeyse. Ay bunu aşmamız gerek bebekler hemen alışıyor her şeye gün geçtikçe zorlaşacak gibi alıştırmak
aman dilini ısırrrBizim ki de 1 buçuk saate yakın uyuyor sevinçten ağlayacağım 3 gündürsabki benimki de 2 uykuya düşmek istiyor o akşam uykusu nasıl kalktı sizde yani ikindi uykusu diyeyim
armutu ilk etapta buharda azıcık haşla istersen canım. armut rendeleyince baya parça parça kalıyor çünkü. bizim de öyle olmuştu çok korkmuştumAz önce armut rendeledim irmikle karıştırdım ama çocuk pürüzsüze alışmış galiba azıcık pütür gelince korktu ağladı öğürdü kusacaktı nerdeyse. Ay bunu aşmamız gerek bebekler hemen alışıyor her şeye gün geçtikçe zorlaşacak gibi alıştırmak
yok ben de daha o kıvama getiremedimPankektir yağda yumurtadır onları yiyebilecek kıvama geldi mi bu bebeler ya. Ben hala püreden devam sanki ne versem boğazında kalacakmış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?