2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ya evet iki çift laf edelim istiyorum. Ayrıca kesin ben ondan daha fazla yoruluyorumdur

Pankektir yağda yumurtadır onları yiyebilecek kıvama geldi mi bu bebeler ya. Ben hala püreden devam sanki ne versem boğazında kalacakmış gibi geliyor

R rowantree A adenliya
Uyku sinyallerini takip ediyorum zaten biberonu emerek uyuyor genelde. Emzirmeye başlıyorum tam uykuya dalacağı sırada ağlamaya başlıyor ve sakinleşmiyor. Gözleri kapanıyor ama ağlıyor genelde 2 2.5 saat sonra uyuyor zaten uyandıktan sonra

Kızlar bebeğiniz gündüzleri kaç uyku yapıyor ? Bizim ki maşallah diyeyim gündüzleri uzun uyumaya başladı 1 saat 15 dakika uyuyor 2 kez sonra bir de 4 5 gibi yarım saat uyuyor

Kızlar bebeğiniz gündüzleri kaç uyku yapıyor ? Bizim ki maşallah diyeyim gündüzleri uzun uyumaya başladı 1 saat 15 dakika uyuyor 2 kez sonra bir de 4 5 gibi yarım saat uyuyor
2 uykuya düştük. 1 buçuk saatlik iki uyku uyuyor artık. uyku arası da 3 saate çıktı. önceden 2 saatte uykusu geliyordu

Reactions: Gao
Benimki 3 uyku yapıyor 2 si gündüz yarım saat 40 dk arası ama ben evde yanında olursam 1 saati bulduğu oluyor. 3. Uykusu da akşam üzeri 4 5 gibi yarım saat 45 dk yine

ben de aynı durumdayım pürede kaldık
Az önce armut rendeledim irmikle karıştırdım ama çocuk pürüzsüze alışmış galiba azıcık pütür gelince korktu ağladı öğürdü kusacaktı nerdeyse. Ay bunu aşmamız gerek bebekler hemen alışıyor her şeye gün geçtikçe zorlaşacak gibi alıştırmak

Benimki 3 uyku yapıyor 2 si gündüz yarım saat 40 dk arası ama ben evde yanında olursam 1 saati bulduğu oluyor. 3. Uykusu da akşam üzeri 4 5 gibi yarım saat 45 dk yine
Benimki de son akşam üzeri uykusuna ağlayarak geçiyor 2 uykuya düşmek mi istiyor diye düşündüm

2 uykuya düştük. 1 buçuk saatlik iki uyku uyuyor artık. uyku arası da 3 saate çıktı. önceden 2 saatte uykusu geliyordu
Bizim ki de 1 buçuk saate yakın uyuyor sevinçten ağlayacağım 3 gündür sabki benimki de 2 uykuya düşmek istiyor o akşam uykusu nasıl kalktı sizde yani ikindi uykusu diyeyim

Blender mi kullanıyodun ben hep çatalla eziyorum arada pütürler kalıyo alıştı galiba

Kaç gündür veriyorsunuz da alıştı?
(Henüz ek gıdaya başlamadım)

Bizim ki de 1 buçuk saate yakın uyuyor sevinçten ağlayacağım 3 gündür sabki benimki de 2 uykuya düşmek istiyor o akşam uykusu nasıl kalktı sizde yani ikindi uykusu diyeyim
aman dilini ısırrr valla aslında uyutsam yine bi uyku daha uyur ama çok geç oluyor. şöyle: sabah 8 buçuk 9da uyanıyor sonra 11 buçuk gibi bi uyuyor. 1 de uyanıp tekrar 4 buçuk 5 gibi uyuyor 6da uyanıyor. 6dan sonra uyutsam gece zorluk çıkıyor. biraz öyle denedim çocuk uykuya dalamadı bi türlü. son uykuyu iptal ettim bir şekilde oynattım falan filan 9da tam kıvamında uykusu gelmiş oluyor, zorluk çıkarmıyor artık maşallah

Reactions: Gao
armutu ilk etapta buharda azıcık haşla istersen canım. armut rendeleyince baya parça parça kalıyor çünkü. bizim de öyle olmuştu çok korkmuştum

Pankektir yağda yumurtadır onları yiyebilecek kıvama geldi mi bu bebeler ya. Ben hala püreden devam sanki ne versem boğazında kalacakmış gibi geliyor
yok ben de daha o kıvama getiremedim pütürlü püre veriyorum hâlâ. pankek deneyecektim vaktim olmadı bugün çok da acele etmeye gerek yok ya. bunlar bile çok zor geliyordu ama süreç içinde kendiliğinden yolunu buluyor her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…