Evet ama verdiğim gibi çıkmıyor yeşil sarı olup çıkıyorKızlar 2 gündür havuç veriyordum dün kaka yapmadı bugün yaptı afedersiniz kakası hep havuçtu yani pütür pütür geri çıkmış sizde de böyle oluyor mu ?
Yoğurt tutturamayanlarda bugünBenim yoğurt süt gibi kaldı ya ilk kez yaşıyorum böyle bir şey
Çok faydalı. Alerji yapmamış olan bir besinle ver dene?Kızlar tahin deneten var mı? Sebze pürelerinin üzerine azar azar gezdirin diyo bi doktor ama korkuyorum bu alerji mevzusu yüzünden
bEn içimle hiç tutturamadım iki kere denedim ya inş tutar seninki. Mayaladıktan sonra ağzını sılıca kapat iyice sar yanan peteğin üstünde 6 saat falan dursun. Sonra kapakları açık şekilde buzdolabında durcakKızlar kimdi o taş gibi yoğurt mayalayanlar ? İçim Pastorize ve aktivia yoğurt aldım anlatında yârın mayalayayımm
Denicem bu hafta kış sebzeleri nerdeyse bitti elma armut denedim birer gün zaten alerji yapan gıda anında belli oluyo kızarıyo ağız kenarlarıÇok faydalı. Alerji yapmamış olan bir besinle ver dene?
Bizim ki resmen katı yapmışti bu sabah. Bende kecivoynuzlu bisküvi verdim ama bence katı gıda da ilerledikxe böyle oluyorBebeğimin kakası bu sabahtan beri aşırı koyu kıvamlı ve koyu renkli. Benzerini yaşayan oldu mu? Keçiboynuzlu bisküvi vermiştim onunla alakası olabilir mi acaba
Bende birer gün mü denesem 3 gün 3 gün diye diye çok az gıda denedi bizimki.Denicem bu hafta kış sebzeleri nerdeyse bitti elma armut denedim birer gün zaten alerji yapan gıda anında belli oluyo kızarıyo ağız kenarları
Kız nasıl mayalicam onu soruyorumbEn içimle hiç tutturamadım iki kere denedim ya inş tutar seninki. Mayaladıktan sonra ağzını sılıca kapat iyice sar yanan peteğin üstünde 6 saat falan dursun. Sonra kapakları açık şekilde buzdolabında durcak
Terleyip soğuyor olabilirKızlar bişey sorucam. Şimdi benim oğlumun eli ayagı sıcak ama gogus kısmı soguk oluyor bazen. Uyurken bakıyorum yani. Hatta bazen ense terliyor ama gogus kısmı soguk. Üşüypr mu şimdi nasıl bi durum bu
Hiç zorlama. Oyuncak gibi ortalığı bırak. Yiyecek olduğunu hissetmesin. İnşallah huyu böyle değildir. Doktorlar gıdaya zorlamayın amaç tatmak ve sevmek diyor bu aylar için.Kızlar ya böyle siz anlatınca bebeklerin yediğini çok imreniyorum. Maşallah nazarın değmesin kötü niyetle söylemiyorum ama asla bisry yemiyor benim kızım çok canim sıkılıyor. Hani sebzeleri sevmiyo desem meyve de yemiyor, yoğurtta yemiyor. Muz bile yemedi. Az önce dilim elmayı ağzına yaklastirdim ağladı normalde ne bulsa ağzına götürüyor yiyecek olduğunu anlayınca ağlamaya başlıyor. Napcam brn böyle alışır mi kızlar ya
HeeeeKız nasıl mayalicam onu soruyorum
Ben gülümseyip kaçırıyorum çocuğu başka tarafaKızlar yadün avmdeydik kızı erkeği bebeğime cilve yapıyordu bebeğime bazen mağaza çalışanı yaklaşıp oynadı onunla da ya neyapcamı bilemedim rahat sevsin diye tebessümle uzaklara baktım arada hem gerildim hem hoşuma da gitti siz böyle durumda nasıl davranıyorsunuz genel olarak, çok münasebet kuran biri değilimdir bi de yani djfjdk max tebessüm yapabildiğim fhfhs
Yarın yapıcam ya Allah bismillahHeeeesüt pastörize olduğu için kaynatmana gerek yok kaynamasın ısıt sadece. Serçe parmağını süte soktuğunda 7ye kadar saycaksın o 7den sonra yakar gibi yapması lazım. Activiayla yapanlar paketin hepsini koyuyo galiba yoğurdu bir kasede çırp ısınan sütren bir kepçe ekle iyice karıştırıp tencereye dök onu da karıştır. Sonra neyde yapcaksan kavanoz vs ona koy ilte kapat kapağını sar sarmala
Kereviz ve enginarı nasıl verdin canım ? Ben pazarda balkabağı ve normal kabak bulamadımBen neler denetim bebise size özet geçmek istiyorum :
Balkabagi, yeşil kabak, muz, çilek, kereviz, enginar, havuç, portakal,yoğurt.
Sırada elma, Avakado ve tatlı patates var.
Bizimki çilek, muz ve portakali hem sevmedi hemde muz ve portakal rahatsız etti. Birini kustu biri de karnını ağrıttı. Çilek bir şey yapmadı ama çoğunluk 1 yaşından sonra ver diyince erteledim. Diğerlerini de bazen ogurdu bazen yedi.
3 gün diyenler var da bence daha fazla da durur ya yazık çünkü eşim de yemiyo ev yoğurdunu. Ben 4 5 gün veririm heralde bilen varsa aydınlatsın bizi T turuncukusunguncesi kız kocana sorsana kaç gün verebiliyoruzYarın yapıcam ya Allah bismillahpeki kavanozlar ağzı kapalı ne kadar verebiliriz dolapta ? 1 litre sütün yoğurdunu çocuk bitiremez her gün mü mayalicsz
Kerevizi buharda haşladım çatalla ezdim benKereviz ve enginarı nasıl verdin canım ? Ben pazarda balkabağı ve normal kabak bulamadım
Açılmamış kovanozdamı aynı şekilde3 gün diyenler var da bence daha fazla da durur ya yazık çünkü eşim de yemiyo ev yoğurdunu. Ben 4 5 gün veririm heralde bilen varsa aydınlatsın bizi T turuncukusunguncesi kız kocana sorsana kaç gün verebiliyoruz
Ben hayatımda kereviz yemedim çocuğuma nasıl vercem ya o neKerevizi buharda haşladım çatalla ezdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?