2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar yumurta sarısını tadım yaptık ama beyazını yapmadık daha siz aynı anda mı verdiniz artık bazı doktorlar sarı beyaz ayrımı yok falan diyor ?
Osman gönülal yok dedi ama alerji ihtimali beyazına daha yüksekmiş. Mesela kızımın beyazına alerjisi sarısına göre çok yüksek.

Ben ilk sarısı ile başladım sonra beyazını da karıştırdım verdim. İki haftadadır ara ara yiyor.Benim bildiğim artık beyaz ve sarıyı ayrı değil de birlikte vermeyi öneriyorlar. 1 yaşı beklemek doğru gelmedi alerjik bir bebek değilse tabi.

bende 1 yaşı beklemeyi düşünmüyorum biraz daha bağırsakları alışınca beyazı da denerim

bende 1 yaşı beklemeyi düşünmüyorum biraz daha bağırsakları alışınca beyazı da denerim
İlk ağzının kenarına sürün. Bekleyin tepki verecek mi diye. Zaten kızarmaya başlarsa ertelemek lazım. Ben alerji yapma ihtimali yüksek.gıdaları öyle deniyorum. Alerjik olmayan gıdalar için ise 3 gün kuralı yapmadım. Sadece aynı anda birden fazla şey denetmedim. Daha önce denediklerim ile karıştırdım her defasında yeni bir şeyi

Reactions: Gao
Benim bebo tadımlara başladığımızdan beri yoğurt yiyo bazen ağzının kenarları hiç kızarmıyo ama bazen kızarıyo. Ben anlayamadım hiç alerjisi var mı yok mu

Ben hala hiç su vermedim bebişe ya zaten çok az yiyo ek gıdayı yine de vermeli miyim?

Ben hala hiç su vermedim bebişe ya zaten çok az yiyo ek gıdayı yine de vermeli miyim?
Bazıları gerek yok anne sütü alıyor diyor. Sanırım osman gönülal demişti. Suyu alıştırma bardağına, pipetine alıştırmak için öneriyorum sadece diyordu

Bazıları gerek yok anne sütü alıyor diyor. Sanırım osman gönülal demişti. Suyu alıştırma bardağına, pipetine alıştırmak için öneriyorum sadece diyordu
Dimi zaten günde 3 4 tatlı kaşığı yiyo en fazla gerisi hep anne sütü ordan alıyodur suyu

Reactions: Gao
Biz şimdi doktor kontrolünden geldik artık irmik yulaf pirinç bulgur tüketebilirsiniz çorbalara katabilirsin dedi hurma ezip verebilirsin dedi salça olarak çorbalarına tuzsuz biber salçası katabilirsin dedi fındık ve ceviz ezip verebilirsin muhallebi yapabilirsin sabahları lor veya labne tuzsuz verilebilir yumurta sarısı başta 3 te 1 ini sonra yarısını sonra tamamını yiyecek beyazı 1 yaşına kadar yasak dedi domates domates salçası bakla salça patlıcan çilek bal tuz şeker yasak dedi şuanlık aklımda kalanlar bunlar 3 öğüne geçiyoruz artık öyle dedi bir de yemek istediği kadar ver bir tabak iki tabak ne kadar isterse dedi

Damakları sertleşmiş baya diş gelebilir dedi doktor ayy bir an önce çıkarsa da rahatlasak bir haftadır saat başı ağlayarak uyanıyor herşeyi ağzına götürüp ağlıyor

Benim bebo tadımlara başladığımızdan beri yoğurt yiyo bazen ağzının kenarları hiç kızarmıyo ama bazen kızarıyo. Ben anlayamadım hiç alerjisi var mı yok mu
ben de anlamadım cidden. yoğurt, peynir, yumurta mutlaka her gün yiyor bunları ama bazen kızarıyor bazen kızarmıyor. kızarmak dediğim de yüzünde minik nokta nokta kırmızılıklar. domates olabilir mi diyorum ama tarhana vermediğim zaman da oluyor. işin içinden çıkamadım önemsemiyorum ben de artık napim

Ohh harika diş yok dimi daha senin bebişte

emzik kullananlar +6 ay emziklere geçtiniz mi? ben aldım ama baya büyük geldi gözüme. ne zaman geçmek lazım bilemedim

Domatesli hiç bişi vermedim daha ama yoğurtta öyle oluyo valla saldım artık kızarıyo 15 20 dakikada kayboluyo bugün püresine 1 çay kaşığı tahin 1 2 damla pekmez ekledim bayıla bayıla yedi kızarmadı hiç

1 tabak 2 tabak mı benimki muhallebili şeyleri çok seviyor baya da yemek istiyor ama acaba fazla mı kaçırıyoruz diye ben vermiyorum pek. 3 yemek kaşığı falan verip bırakıyorum. yediği kadar versem mi acaba? irmik, yulaf unu veriyorum. pirinç ve bulgura daha geçmedim ben de yoğurt çorbası yapmayı düşündüm bugün. onunla veririm artık.

tahin hala denemedim. pekmezi verdim sıkıntı olmadı galiba. tahini organik falan mı aldın yoksa bizim kahvaltıda yediğimiz market ürünlerinden mi? her şeyi organik almaya kalkarsam sonumuz ne olur diye düşünüyorum da djddd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…