2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ay maşallah canım ya benimki Bi daha yapmadı ya
bizimki de artık baya çabalıyor ama bazen dönüyor bazen dönemiyor olsun döndüğünü gördüm ya içim rahat etti artık akışına bıraktım demek ki bizimkilerin kendince bi gelişimi var.

Düzelemedi henüz tam çok şükür çok yükselmiyor ama 5 saatte 1 calpol veriyorum birde altta 2 diş patladı üsttekilerde kabardı onların huysuzluğu üst üste geldi sanırım

Ah yavrum kıyamam. Evet ya bir şeyler üst üste gelince insan anlayamıyor da ne neyden kaynaklanıyor diye. Çok çok geçmiş olsun. En azından ateşin yükselmemesi güzel :)

Ay evet sıcak baya İstanbul da ve bahar artık belli… ama yinede uzun kol pijama ile yatırıyorum ben doğalgazı kapattık gece bi tık daha soğuk oluyor
Kış geri geliyor diyorlar yarından itibaren soğuyormuş aldanmayın kızlar havaya

bizimki de artık baya çabalıyor ama bazen dönüyor bazen dönemiyor olsun döndüğünü gördüm ya içim rahat etti artık akışına bıraktım demek ki bizimkilerin kendince bi gelişimi var.
Evet ya bugün de hep denedim ama yok yapmıyor çok farklı ilerliyorlar ya

Dün biz hayvanat bahçesine gittik anlamaz diyordum ama baya baktı ve içeri girdiğimizde elleri ayakları o kadar hareketlendi ki kıkır kıkır gülmeler şaştım kaldım ama bne hiç dışarı çıkarmıyordum ilk defa kucakta hem yeşillikte gezdi hem hayvanlara baktı çok mutlu oldu ya

Ah yavrum kıyamam. Evet ya bir şeyler üst üste gelince insan anlayamıyor da ne neyden kaynaklanıyor diye. Çok çok geçmiş olsun. En azından ateşin yükselmemesi güzel :)
Şuan ateşi 36.5 la 37.5 arası gidip geliyor normalde kaç oluyordu onu bile şaşırdım şuan

Zamanla tabikide alışacak demk ki uygun zaman şimdi değil zorlamamak gerekiyormuş bu durumda

Şuan ateşi 36.5 la 37.5 arası gidip geliyor normalde kaç oluyordu onu bile şaşırdım şuan
Dün gün boyu bizde de bu aralıkta gidip geliyordu. Vücudu da sıcaktı zaten hissediyordum ama ateş denilecek boyutta değildi. Zıbınla durdu tüm gün, öyle öyle geçti tamamen.

Akvaryuma götürmeyi düşünüyorum ben de çok şapşikler ya

belki biraz daha zaman tanıyıp sizi yemek yerken izlemesini mi sağlasan? hani ek gıda için belli hazırlıklar var ya, bebeğin ağzını şapırdatması, yemeye istekli olması vs. gibi. belki senin bebiş biraz daha geç geçecektir ek gıdaya. inşallah bir an önce iştahlanır hiçbir şey sütünden daha tatlı gelmedi demek

Dün gün boyu bizde de bu aralıkta gidip geliyordu. Vücudu da sıcaktı zaten hissediyordum ama ateş denilecek boyutta değildi. Zıbınla durdu tüm gün, öyle öyle geçti tamamen.
Darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…