- 17 Temmuz 2022
- 3.824
- 3.384
- 63
- 30
Kız öğreniyo işte bırak devirsin benimki de çok devirdi öyle. Oyuncakları uzatabilirsen daha iyi olur soksun ağzınaAktivite halısındaki oyuncaklar varya benim kız onları tutup ağzına götürmeye çalışıyor direkler devrilecek neredeyse artık koymasam mı ya
Kız devirsin nolcak. Benimki sanırım piyanoyu falan kırcak bu gidişle direkleri çarpmadıgı yer kalmadı ayagıyla falan da ittiriyo vuruyo.Aktivite halısındaki oyuncaklar varya benim kız onları tutup ağzına götürmeye çalışıyor direkler devrilecek neredeyse artık koymasam mı ya
Diş kaşıyıcı felan aldım ama beceremiyor böyle kullanmayı geçen pırasa verdim eline daha anlamıyor o kadar ya ama ellerini çiğniyor resmenBıra
Kız öğreniyo işte bırak devirsin benimki de çok devirdi öyle. Oyuncakları uzatabilirsen daha iyi olur soksun ağzına
Bende düşünüyordum zorlanırsam dolu boş şeklinde yaparım diodum ama gecen gün sütüm azalır rgibi hissettim. Belki azalmadı bana oyle geldi. Yorulunca susuz kalınca azalıyor. Yani riske atmak istemedim şimdide. Okadar ugraşlarla sütü getirttik cocugumdan onemli değil diye dusundum. Verilmiş bi ruhsat var elimizde. Bide hani uyusa istedigimizde belki olur die dusundum şimdi gece sahur falan yapıcaz. Cocugun uyuduğu saatlerde gece bol su içmek lazım ki sabaha su yetsin süt olsun. Ama gece mıhtemelen uyuyakalıcaz mecburen cünkü sütü uykuda artırıyo uykusuzluk azaltıyo. E sabah erkenden de bizimki kalkıyo. Uyuyamıcsz. Susuzluk ve uykusuzluk sütü azaltır. Yani anlıcagın bende korkuyorum. Takip ettigim bazı anneler de tutmama ruhsatımı kullanıcam demişler. Arada kaldım. Hani azalır süt artıramazsam cocuk ac kalırsa diye korkuyorum varsın ben kaza tıtayım dedim. Oğluş olana kadar bütün ramazanları cocuklugumdan beri hep tutumca şuan gunaha giriyomus gibi agor geliyor ama daha kötü şeyler karsılastırmasın allahOruç tutucak mısınız kızlar, ben tutmayı düşünüyodum ama doktor tutma sütün azalır dedi az önce…..
Sen gonlunun istedigini yap. Annenlerle ayarla arefede yap ozaman. Bana gore çok elzem şeyler değil yani kuralı kaidesi olan şeylerde değil sen gonlünü nasıll hoş ediceksen ona göre davran önce annenlerle yapmak istiyosan orda yap gec annenlerde organize olsun. Bence zaten bebege kına yakmak falan ne kadar saglıklı. Azcık bişey sürersiniz kokmasın da. Sahsen ben kına gecemde bile kına yakmadım elime. Formaliteden kayınvalidem altın koydu sonra sildim.6 ay kınası yapmak istiyorum ama tam ramazana denk geldi Bi de bu ara çok hastalandım bayramdan sonra mı yapsam bilemedim ya bide bu bebeğimizle ilk bayramımız ama kv de dedi ki bütün kardeşler köyde toplaşcaz dedi eşimin kardeşleri farklı şehirlerde oturuyor kvde de dahil başka şehir bu sefer mecbur annemlere arefe günü bayramlaşmaya gidicez Bi yandan ona bozuluyorum hadi onu geçtim kv köyde bayramın ikinci günü benim kızçeye 6 ay kınası yapacakmış onların köylerinin özel kıyafeti var ondan giydirecekmiş ama annemler göremicek burda ayrı yaparım ama artık kına yakılmış olacak of bilemedim ya
denemeyi düşünüyordum ama artık denemem deOruç tutucak mısınız kızlar, ben tutmayı düşünüyodum ama doktor tutma sütün azalır dedi az önce…..
Evet çok haklısın ben de öyle düşündümBende düşünüyordum zorlanırsam dolu boş şeklinde yaparım diodum ama gecen gün sütüm azalır rgibi hissettim. Belki azalmadı bana oyle geldi. Yorulunca susuz kalınca azalıyor. Yani riske atmak istemedim şimdide. Okadar ugraşlarla sütü getirttik cocugumdan onemli değil diye dusundum. Verilmiş bi ruhsat var elimizde. Bide hani uyusa istedigimizde belki olur die dusundum şimdi gece sahur falan yapıcaz. Cocugun uyuduğu saatlerde gece bol su içmek lazım ki sabaha su yetsin süt olsun. Ama gece mıhtemelen uyuyakalıcaz mecburen cünkü sütü uykuda artırıyo uykusuzluk azaltıyo. E sabah erkenden de bizimki kalkıyo. Uyuyamıcsz. Susuzluk ve uykusuzluk sütü azaltır. Yani anlıcagın bende korkuyorum. Takip ettigim bazı anneler de tutmama ruhsatımı kullanıcam demişler. Arada kaldım. Hani azalır süt artıramazsam cocuk ac kalırsa diye korkuyorum varsın ben kaza tıtayım dedim. Oğluş olana kadar bütün ramazanları cocuklugumdan beri hep tutumca şuan gunaha giriyomus gibi agor geliyor ama daha kötü şeyler karsılastırmasın allah
Sen gonlunun istedigini yap. Annenlerle ayarla arefede yap ozaman. Bana gore çok elzem şeyler değil yani kuralı kaidesi olan şeylerde değil sen gonlünü nasıll hoş ediceksen ona göre davran önce annenlerle yapmak istiyosan orda yap gec annenlerde organize olsun. Bence zaten bebege kına yakmak falan ne kadar saglıklı. Azcık bişey sürersiniz kokmasın da. Sahsen ben kına gecemde bile kına yakmadım elime. Formaliteden kayınvalidem altın koydu sonra sildim.
Aynen öyle, zaten emmiyo doğru düzgün bi de azalırsa naparım bilmiyorum kazaya kalsın mademdenemeyi düşünüyordum ama artık denemem debilmiyorum süt olayım düzelirse belki
Ben zaten kınayı hiç sevmeyen biriyim ama şimdi adet böyle ya azcık konduruveririm adet yerini bulsun maksatBende düşünüyordum zorlanırsam dolu boş şeklinde yaparım diodum ama gecen gün sütüm azalır rgibi hissettim. Belki azalmadı bana oyle geldi. Yorulunca susuz kalınca azalıyor. Yani riske atmak istemedim şimdide. Okadar ugraşlarla sütü getirttik cocugumdan onemli değil diye dusundum. Verilmiş bi ruhsat var elimizde. Bide hani uyusa istedigimizde belki olur die dusundum şimdi gece sahur falan yapıcaz. Cocugun uyuduğu saatlerde gece bol su içmek lazım ki sabaha su yetsin süt olsun. Ama gece mıhtemelen uyuyakalıcaz mecburen cünkü sütü uykuda artırıyo uykusuzluk azaltıyo. E sabah erkenden de bizimki kalkıyo. Uyuyamıcsz. Susuzluk ve uykusuzluk sütü azaltır. Yani anlıcagın bende korkuyorum. Takip ettigim bazı anneler de tutmama ruhsatımı kullanıcam demişler. Arada kaldım. Hani azalır süt artıramazsam cocuk ac kalırsa diye korkuyorum varsın ben kaza tıtayım dedim. Oğluş olana kadar bütün ramazanları cocuklugumdan beri hep tutumca şuan gunaha giriyomus gibi agor geliyor ama daha kötü şeyler karsılastırmasın allah
Sen gonlunun istedigini yap. Annenlerle ayarla arefede yap ozaman. Bana gore çok elzem şeyler değil yani kuralı kaidesi olan şeylerde değil sen gonlünü nasıll hoş ediceksen ona göre davran önce annenlerle yapmak istiyosan orda yap gec annenlerde organize olsun. Bence zaten bebege kına yakmak falan ne kadar saglıklı. Azcık bişey sürersiniz kokmasın da. Sahsen ben kına gecemde bile kına yakmadım elime. Formaliteden kayınvalidem altın koydu sonra sildim.
O ne kız6 ay kınası yapmak istiyorum ama tam ramazana denk geldi Bi de bu ara çok hastalandım bayramdan sonra mı yapsam bilemedim ya bide bu bebeğimizle ilk bayramımız ama kv de dedi ki bütün kardeşler köyde toplaşcaz dedi eşimin kardeşleri farklı şehirlerde oturuyor kvde de dahil başka şehir bu sefer mecbur annemlere arefe günü bayramlaşmaya gidicez Bi yandan ona bozuluyorum hadi onu geçtim kv köyde bayramın ikinci günü benim kızçeye 6 ay kınası yapacakmış onların köylerinin özel kıyafeti var ondan giydirecekmiş ama annemler göremicek burda ayrı yaparım ama artık kına yakılmış olacak of bilemedim ya
Aptamilin hangisini aldığınızda göre değişir biz prosyneo kullanıyoruz sma ile aynı gibiYa ben sürekli mama kullanıyorum en başından beri hep Sma kullanıyordum bu sefer aptamil aldım Bi sıkıntı da çıkmadı içti ama ya aradaki fiyat farkını ben anlayamadım Sma 2 katı daha pahalı aptamil den aptamil de çok uygun yani neden böyle?
İrlandalı annenin çok basarılı olduğunu duydumKızlar selam, öncelikle size teşekkür etmek istiyorum geçen hafta rota 2. Doz ve menenjit ilk dozu olmuştuk. Burdaki tavsiyeler sayesinde doktorumuzun da yönlendirmesiyle sorunsuz ateşsiz atlattık aşı gününü. Korkuyordum menenjitten çünkü herkes çok ağır dediği için
Yeni bir şey sormak istiyorum. Benim oğluş asla uyumuyor doğduğundan beri uyku problemi var. 2. Haftasından beri temassız uyumuyor asla. İlk 3 ay kucak bebesidir dedik sabrettik. 3. Aydan sonra ayakta sallayıp daldırıp koltuğa bırakabildik anca bu kadar ilerleyebildik o da ilk uyku döngüsü bitince yine uyandı destek istedi tabii ki. Sonra 4. Ay atak muhabbetine zaten bozuktu iyice kalmadı uyku filan. Bir buçuk ay sonra ise başlayacağım ve bu uyku problemini çözmem gerekiyor. Her gece saat bası uyanıyor çünkü 2 saat aralıksız çok nadiren uyumuşturşükürler olsun başka problemimiz yok ama bu uyku meselesi bitirdi bizi artık kol bel kalmadı sallamak için ayak da kalmadı. İyice kafayı yedim kendi yatağında uzun uyuyan bebek görünce ağlamak istiyorum. Tabi bi de çevre baskısı var sizinki neden böyle biz şöyle koyardık uyurdu böyle koyardık uyurdu diye konuşmalarından bizim çocukta mı problem var diye düşünüyoruz artık saçma sapan.
Kıssadan hisse uyku eğitimi almayı düşünüyorum danışmanlık olarak kendim verip de deneyip yanılacak ne gücüm var ne zamanım açıkçası. Ağlatmak asla istemiyorum bu sebeple aranızdan ağlatmadan uyku eğitimi alan ya da almış tanıdığınız, öneri isim var mıdır?
Kim west metodu var öyle ilerleyebilirsin canın. Fiyatlar pahalı danışmanlık alıcak mısın kendin mi vericeksin?Kızlar selam, öncelikle size teşekkür etmek istiyorum geçen hafta rota 2. Doz ve menenjit ilk dozu olmuştuk. Burdaki tavsiyeler sayesinde doktorumuzun da yönlendirmesiyle sorunsuz ateşsiz atlattık aşı gününü. Korkuyordum menenjitten çünkü herkes çok ağır dediği için
Yeni bir şey sormak istiyorum. Benim oğluş asla uyumuyor doğduğundan beri uyku problemi var. 2. Haftasından beri temassız uyumuyor asla. İlk 3 ay kucak bebesidir dedik sabrettik. 3. Aydan sonra ayakta sallayıp daldırıp koltuğa bırakabildik anca bu kadar ilerleyebildik o da ilk uyku döngüsü bitince yine uyandı destek istedi tabii ki. Sonra 4. Ay atak muhabbetine zaten bozuktu iyice kalmadı uyku filan. Bir buçuk ay sonra ise başlayacağım ve bu uyku problemini çözmem gerekiyor. Her gece saat bası uyanıyor çünkü 2 saat aralıksız çok nadiren uyumuşturşükürler olsun başka problemimiz yok ama bu uyku meselesi bitirdi bizi artık kol bel kalmadı sallamak için ayak da kalmadı. İyice kafayı yedim kendi yatağında uzun uyuyan bebek görünce ağlamak istiyorum. Tabi bi de çevre baskısı var sizinki neden böyle biz şöyle koyardık uyurdu böyle koyardık uyurdu diye konuşmalarından bizim çocukta mı problem var diye düşünüyoruz artık saçma sapan.
Kıssadan hisse uyku eğitimi almayı düşünüyorum danışmanlık olarak kendim verip de deneyip yanılacak ne gücüm var ne zamanım açıkçası. Ağlatmak asla istemiyorum bu sebeple aranızdan ağlatmadan uyku eğitimi alan ya da almış tanıdığınız, öneri isim var mıdır?
Ya iste uyku eğitimi tam bir sektöre ticarete dönmüş durumda. İnsanların mağduriyetlerinden faydalanıyorlar bu yuzden ağlasın cevapsız kalsın bayılıp uyusun degil derdim asla. Esinizin de bu hikayeleri duyup istememesi normal ancak iste samanlıktaki iğneyi bulmak gerekiyor iyice arastırıp. Cok sukur gulec mutlu bir bebek bunu kaybetmek istemiyorum ama bu sekilde de gercekten gece savasıp gunduz calısamam yani. Onceden uyandığında hareketlenir mıkırdanırdı simdi emzigi atıp ağlayıp bagırmaya baslıyor iyice gergin geciyor bu sefer gece esim de calısıyor cunku uyanmasın 6 da kalkıp ise gidecek diye.İrlandalı annenin çok basarılı olduğunu duydum
Ben eşimi ikna edemiyorum uyku eğitimine. Uykusuzluktan ölüyorum artık hayatım kalmadı. Lütfen deneyiminizi bizimle paylaşmayı unutmayın.
Danışmanlık istiyorum ya dediğim gibi ise baslamadan cözmem lazım bu yuzden bu yontem tutmadı baska bisi deniyim gibi bir zamanım yok. Bir de bes aydır uyku konusundan cok cektik o yuzden para pek umrumda degil sadece nokta atısı bir cozum istiyorum acıkcası böyle sihirli degnek gibi sunu bunu yap desin yapayım pat uyusun bebe cok mu sey istiyorum beKim west metodu var öyle ilerleyebilirsin canın. Fiyatlar pahalı danışmanlık alıcak mısın kendin mi vericeksin?
Böyle baskılı enerji göndermeyin. Kademe kademedir uyku eğitimi. Saatleri düzeni beslenmesi hepsi çok önemli. Danışmanlık alırsanız daha kolay ilerler. Mutlaka ağlayacaktır. Bu normal. Ben 6 aylık olunca yatağında direk deneyeceğim. Zor olucak ama yaparız. Normalde gece kolay olması lazım gündüz uykuları mı etkiliyor kaçta yatıyor karnı iyi doyuyor mu ?Danışmanlık istiyorum ya dediğim gibi ise baslamadan cözmem lazım bu yuzden bu yontem tutmadı baska bisi deniyim gibi bir zamanım yok. Bir de bes aydır uyku konusundan cok cektik o yuzden para pek umrumda degil sadece nokta atısı bir cozum istiyorum acıkcası böyle sihirli degnek gibi sunu bunu yap desin yapayım pat uyusun bebe cok mu sey istiyorum be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?