2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Gerçek bir şıpa oldular yoruldum, inşallah bir daha uyanmaz ağlayarak

ben de bu gece öyle yapıcam. biraz önce sağdım 10 cc ancak çıktı şaka gibi meme bommmboş nasıl desem içinde hiçbir şey yok sanki sönük balon gibi. sağarken bir yandan da elimle sıkarsam anca geliyor makinaya. çocuk emerken de sıkıyorum aynı şekilde. o zaman çekebiliyor. yine emzirip üzerine muhallebi verdim öyle yatırdım şimdi. gece boyu sağarım şimdi

Tahmin ettim üzülme canım emme sonrasıysa normal. Bebiş bitirmiştir. Gerçek miktarı göremezsin kaba taslak 3 saat beklersen çıkar. Takvite alıyor musun? Benimki uyudu bende sağıyorum gündüz vericem

Tahmin ettim üzülme canım emme sonrasıysa normal. Bebiş bitirmiştir. Gerçek miktarı göremezsin kaba taslak 3 saat beklersen çıkar. Takvite alıyor musun? Benimki uyudu bende sağıyorum gündüz vericem
d vit ve b12 kullanıyorum sadece. kasımda bütün değerlerim iyiydi şu an nasıl hiç bilmiyorum. baktırsam iyi olacak galiba

d vit ve b12 kullanıyorum sadece. kasımda bütün değerlerim iyiydi şu an nasıl hiç bilmiyorum. baktırsam iyi olacak galiba
Canım o değil bestlak damla hümana çay gibi. İncir dut tahin ? Süt attırmak için. Hemen yarın hümana al günde 3 4 bardak içib toparlarsın. Çalışıyormusun kusura bakma hafızam iyi değil

Yaaa benim kızımda herşeyde bana bakıyor. Surat ifademe bakıyor.
Her türlü bize benzicekler bizden daha iyi bir versiyonumuz olsunlar, tıpkı bizim annemize çekip daha iyisi olmaya çabaladığımız gibi… gurur duyarım valla

Canım o değil bestlak damla hümana çay gibi. İncir dut tahin ? Süt attırmak için. Hemen yarın hümana al günde 3 4 bardak içib toparlarsın. Çalışıyormusun kusura bakma hafızam iyi değil
hee bestlak kullanmadım dur onu da içiyim birazdan. promalt içiyorum günde 1-2 kutu. dut kurusu, hurma, komposto bunları yiyip içiyorum. şu an çalışmıyorum evdeyim. adetime 5 gün kalmış ondan olur mu acaba? ama 5 gündür falan böyle bu süt meselesi bilemedim

Olabilir herşey etkiliyor. Suyu da arttır canım. Bak ben sabah küme sağdım 10 cc sütüm artmış.

Kendimi okudum sanki bende öyle bebekle hiçbir yere çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…