2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar yaz için tatil planı yaptınız mı? Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ve hangi aya

İçim aldım da yoğurdum tutmadı ya. 45 derecede mayaladım üstü örttüm fırına koydum 5 6 saat oldu hala süt olarak duruyo
Bende 4-5 defa denedim. Süt markası ı değiştirdim. Ya maya bozuksa dedim o u değiştirdim. Ancak bir türlü yoğurda dönemedik. Herşeyide uygun yapıyorum tariflerdeki gibi ama olmadı. Yoğurt makinası aldım onu bekliyorum

İçim aldım da yoğurdum tutmadı ya. 45 derecede mayaladım üstü örttüm fırına koydum 5 6 saat oldu hala süt olarak duruyo
Günlğk pastorizelerde böyle şeyler duydum. Ama ben hiç mayalamadım öyle. Anam babam usulu kaynatarak yaptım hep

Günlğk pastorizelerde böyle şeyler duydum. Ama ben hiç mayalamadım öyle. Anam babam usulu kaynatarak yaptım hep
Bu arada fırını yogurt içicdeyken ısıtıp 1 saat bekleyip sonra buzdolabına koyuyorlar. Yputube da falan var videoları hiç tutmadıysa öyle yap. Ama hafif tuttu gibiyise al koy dolaba agzı açık katılaşıyor. Cok katılaşmasada bebişler zaten önemsemıypr katılıgı

Günlük sütü evde probiyotikli yoğurt mayası ile mayaladım güzel tuttu. 40 derecede mayaladım kavanozlara koyup bir gece mikrodalganın içinde beklettim

8 saati buluyor sanki mayalanması. benim öyle oluyor en azından. sonra da dolapta bekletiyorum 1 gün anca güzel kıvam alıyor canım. neyle mayaladın bu arada? ben iki ayrı yoğurt yaptım denemek için. birinde sütçüden aldığım mayayla diğerini de filede evde diye bi maya var probiyotikli. onunla yaptım ikisine de bakıcam bakalım

Lor yapayım bari bundan yazık ya tutmamış hiç

6 saatin sonunda hala süt halindeydi eşimin halasından aldık daha yeni yapmış yoğurdu hatta ama yok olmadı bi yerde hata yaptım heralde

75 derecede üstü açık 45 dakika tuttum oda ısısına gelince dolaba koydum ama sanmıyorum tutacağını

Benim oğlum hep mızmızdı o yüzden onu pek dişe bağlayamıyorum ama gece saat başı uyanmalı bir kaç kötü gün geçirdik hala da düzelmis sayılmaz
Beni de o gece uyanmaları şüphelendiriyor ama çıkarınca bitmiyor mu ya o üzer işte
Evet çok sebebi var, ben de genel olarak hepsini dışladıktan sonra sebebini çözemediğim ağlamalarla ilgili endişelendim acaba diş olabilir mi ya da aşıyla mı ilgili diye
Bizim de görünürde yok, yani kabarmadı dişler ama 3.aydan beri bembeyaz orası. Bu ayda artık gaz da yoktur. Bilmiyorum neden böyle ağlamaya başladığını

Bence sen bu alerji konusunu çözmeden başlatma ek gıdaya. Daha da kafa karıştırmaz mı o zaman gerçi okudum, doktor losyon ve şampuanı değiştirmiş ama umarım alerji değildir canım
Hiç kendine dert etme arkadaşım, sen annesin ve bebeğin için en iyiyi sen bilirsin. Konu bebiş olunca herşey bi kenara oluyor boşver sıkma hiç canını
Bence sen iyi durumdasın 5 kilo rahat verilir ya
hayatımda ilk kez bu kiloyu ve bu göbeği gördüğüm için şuan çok kötü hissediyorum ama bakalım, umarım biraz hareket etmeyle toparlayabilirim. Gerçi güya üç gündür egzersiz yapıcam ama gün nasıl başlıyor bitiyor onu bile anlayamıyorum

Kızlar günlük sütle yoğurdu nasıl yapıyoduk? Kaynatıyo muyuz yoksa mayalama ısısına gelmesi yeterli mi?
Valla ben de öyle ısıtıp yaptım ama tutmadı ya, mayam da güzeldi ama uzun bekletmeme rağmen süttü hala. Ben eski usül jersey sütle devam edicem

Biz uyku gerilemesini biraz atlatmıştık ama biz de 2.dozları geçen hafta olduk ve uykular berbat aşıdandır belki de

Kızlar ben bebeğimi akşam saat 9.30da gece uykularına yatırıyorum anca uyuyor işte 10 10 buçuk arası uyumuş oluyor tulumunu giydiriyorum kremliyorum yağlıyorum vs vs. Gece boyu çok bezi doluyor sizce geceleri bezini değiştirmeli miyim? Altını değiştirdiğimde gece yarıları uykusu açılıyor Prima premium care kullanıyorum gayet memnunum taşmıyor ama öyle bezi şişmiş görünce üzülüyorum rahatsız oluyomudur??

Ben önce değiştiriyordum sizin gibi düşünüp. Şimdi tamamen uyanmıyorsa ( ki uyandığı oluyor) değiştirmiyorum.

Kaka yapmıyorsa gerk yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…