Ee ne aldın
Yeşil renk normal diypr bizim doktorlar.Sanırım renkten rengi yeşil oluyor diye görmüştüm internette
İçim aldım da yoğurdum tutmadı ya. 45 derecede mayaladım üstü örttüm fırına koydum 5 6 saat oldu hala süt olarak duruyoEe ne aldın
Yeşil renk normal diypr bizim doktorlar.
Bende 4-5 defa denedim. Süt markası ı değiştirdim. Ya maya bozuksa dedim o u değiştirdim. Ancak bir türlü yoğurda dönemedik. Herşeyide uygun yapıyorum tariflerdeki gibi ama olmadı. Yoğurt makinası aldım onu bekliyorumİçim aldım da yoğurdum tutmadı ya. 45 derecede mayaladım üstü örttüm fırına koydum 5 6 saat oldu hala süt olarak duruyo
Günlğk pastorizelerde böyle şeyler duydum. Ama ben hiç mayalamadım öyle. Anam babam usulu kaynatarak yaptım hepİçim aldım da yoğurdum tutmadı ya. 45 derecede mayaladım üstü örttüm fırına koydum 5 6 saat oldu hala süt olarak duruyo
Bu arada fırını yogurt içicdeyken ısıtıp 1 saat bekleyip sonra buzdolabına koyuyorlar. Yputube da falan var videoları hiç tutmadıysa öyle yap. Ama hafif tuttu gibiyise al koy dolaba agzı açık katılaşıyor. Cok katılaşmasada bebişler zaten önemsemıypr katılıgıGünlğk pastorizelerde böyle şeyler duydum. Ama ben hiç mayalamadım öyle. Anam babam usulu kaynatarak yaptım hep
8 saati buluyor sanki mayalanması. benim öyle oluyor en azından. sonra da dolapta bekletiyorum 1 gün anca güzel kıvam alıyor canım. neyle mayaladın bu arada? ben iki ayrı yoğurt yaptım denemek için. birinde sütçüden aldığım mayayla diğerini de filede evde diye bi maya var probiyotikli. onunla yaptım ikisine de bakıcam bakalımİçim aldım da yoğurdum tutmadı ya. 45 derecede mayaladım üstü örttüm fırına koydum 5 6 saat oldu hala süt olarak duruyo
Lor yapayım bari bundan yazık ya tutmamış hiçBende 4-5 defa denedim. Süt markası ı değiştirdim. Ya maya bozuksa dedim o u değiştirdim. Ancak bir türlü yoğurda dönemedik. Herşeyide uygun yapıyorum tariflerdeki gibi ama olmadı. Yoğurt makinası aldım onu bekliyorum
6 saatin sonunda hala süt halindeydi8 saati buluyor sanki mayalanması. benim öyle oluyor en azından. sonra da dolapta bekletiyorum 1 gün anca güzel kıvam alıyor canım. neyle mayaladın bu arada? ben iki ayrı yoğurt yaptım denemek için. birinde sütçüden aldığım mayayla diğerini de filede evde diye bi maya var probiyotikli. onunla yaptım ikisine de bakıcam bakalım
75 derecede üstü açık 45 dakika tuttum oda ısısına gelince dolaba koydum ama sanmıyorum tutacağınıBu arada fırını yogurt içicdeyken ısıtıp 1 saat bekleyip sonra buzdolabına koyuyorlar. Yputube da falan var videoları hiç tutmadıysa öyle yap. Ama hafif tuttu gibiyise al koy dolaba agzı açık katılaşıyor. Cok katılaşmasada bebişler zaten önemsemıypr katılıgı
Beni de o gece uyanmaları şüphelendiriyor ama çıkarınca bitmiyor mu yaBenim oğlum hep mızmızdı o yüzden onu pek dişe bağlayamıyorum ama gece saat başı uyanmalı bir kaç kötü gün geçirdik hala da düzelmis sayılmaz
Evet çok sebebi var, ben de genel olarak hepsini dışladıktan sonra sebebini çözemediğim ağlamalarla ilgili endişelendim acaba diş olabilir mi ya da aşıyla mı ilgili diyeO kadar çok sebebi var ki ağlamaların, detaylara da bakmak gerekiyor. Pişik olmuşsa bir yeri yine öyle ağlıyorlar. Sadece popo pişiğinden bahsetmiyorum mesela boyun altı da canlarını yakıyor. Bir keresinde kazaklı bir şey giydirmiştim yakmış boynunu, çığlık atarak uyanıyordu, çok az uyuyordu. Krem aldım onu sürdüm daha iyi şimdi. Diş ağrısı olabilir? Dişten dolayı kulağa vuran bir ağrısı olabilir… burnu tıkalı olabilir. Uyku saati geçmiş olabilir. Gazı olabilir evet hala bu ayda. Tırnakla bir yerini çizmiş olabilir. Olabilir ve olabilir.
Bizim de görünürde yok, yani kabarmadı dişler ama 3.aydan beri bembeyaz orası. Bu ayda artık gaz da yoktur. Bilmiyorum neden böyle ağlamaya başladığınıHiç bilmiyorum dişleri daha çıkmıyor bizimkinin yani belli bir şey yok görünürde, diş ağrısı olduğunu o yüzden düşünmüyorum ama anlattığınız gibi aynı bir yeri kesiliyor gibi ağlıyor
Bence sen bu alerji konusunu çözmeden başlatma ek gıdaya. Daha da kafa karıştırmaz mı o zaman3 gün boyunca tertemizdi sonra birden çıktı ve çok çoğaldı çok moralim bozuldu. Yok hiç tadıma başlamadık ama korkuyorum alerjisi olan bir şeyi yerse ne olur? Zaten döküntüsü var nasıl anlıcam neyin dokunduğunu
Hiç kendine dert etme arkadaşım, sen annesin ve bebeğin için en iyiyi sen bilirsin. Konu bebiş olunca herşey bi kenara oluyor boşver sıkma hiç canınıay çok sağoldün akşamdan beri içim içimi yiyor. şöyle bi baktım torbalara kaliteli oyuncaklar da var fisher price'ın falan. şimdi bunları atıp ileride para verip alsam belki çok söylenirler. dediğin gibi seçip temizlicem birkaç tane kaliteli olanlardan. çer çöp kemirilmiş toplar vs var onları atıcam direkt
Bence sen iyi durumdasın 5 kilo rahat verilir ya
Valla ben de öyle ısıtıp yaptım ama tutmadı ya, mayam da güzeldi ama uzun bekletmeme rağmen süttü hala. Ben eski usül jersey sütle devam edicemKızlar günlük sütle yoğurdu nasıl yapıyoduk? Kaynatıyo muyuz yoksa mayalama ısısına gelmesi yeterli mi?
Biz uyku gerilemesini biraz atlatmıştık ama biz de 2.dozları geçen hafta olduk ve uykular berbatBir hafta önce menenjit 2.doz bexsero ve nimenrix aşıları yapıldı. Aşıdan sonra uykular bozuldu. Ben uyku gerilemesi yaşadığımızı düşünüyorum. Aşıya bağlı mıdır bilemedim. Ama çok yoruldum.
Kaka adedi ve sıvılığı diye biliyorum. Normalden fazla olacak. Normali 1se 5 gibi. Renk sarı olabiliyor. O zaman ishal deniyor.Ee ne aldın
Yeşil renk normal diypr bizim doktorlar.
Ben önce değiştiriyordum sizin gibi düşünüp. Şimdi tamamen uyanmıyorsa ( ki uyandığı oluyor) değiştirmiyorum.Kızlar ben bebeğimi akşam saat 9.30da gece uykularına yatırıyorum anca uyuyor işte 10 10 buçuk arası uyumuş oluyor tulumunu giydiriyorum kremliyorum yağlıyorum vs vs. Gece boyu çok bezi doluyor sizce geceleri bezini değiştirmeli miyim? Altını değiştirdiğimde gece yarıları uykusu açılıyor Prima premium care kullanıyorum gayet memnunum taşmıyor ama öyle bezi şişmiş görünce üzülüyorum rahatsız oluyomudur??
Kaka yapmıyorsa gerk yok canımKızlar ben bebeğimi akşam saat 9.30da gece uykularına yatırıyorum anca uyuyor işte 10 10 buçuk arası uyumuş oluyor tulumunu giydiriyorum kremliyorum yağlıyorum vs vs. Gece boyu çok bezi doluyor sizce geceleri bezini değiştirmeli miyim? Altını değiştirdiğimde gece yarıları uykusu açılıyor Prima premium care kullanıyorum gayet memnunum taşmıyor ama öyle bezi şişmiş görünce üzülüyorum rahatsız oluyomudur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?