2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Benim oğlum hep mızmızdı o yüzden onu pek dişe bağlayamıyorum ama gece saat başı uyanmalı bir kaç kötü gün geçirdik hala da düzelmis sayılmaz

O zaman algısı dağılıyordur canım normal

Hımm kayınvalideler çok düşüncesizler bu konuda hoşlanmıyorum onlardan ya. Tepki almazlarsa devam ederler. Başkasından gelen oyuncaklara karşı değilim ama temiz olmalı bir de bizim seçmemiz lazım yıkanmasıda gerekiyor. Ağzına sürüyor anne yıkamadan verdin alayım ben onu diyebilirsiniz. Hepsini getirmişsin arasından seçicem kalanlarıda başkasına veririz derdim ben olsam. Eşinizdende çekinmeyin siz annesiniz herkes size uymak zorunda.

O kadar çok sebebi var ki ağlamaların, detaylara da bakmak gerekiyor. Pişik olmuşsa bir yeri yine öyle ağlıyorlar. Sadece popo pişiğinden bahsetmiyorum mesela boyun altı da canlarını yakıyor. Bir keresinde kazaklı bir şey giydirmiştim yakmış boynunu, çığlık atarak uyanıyordu, çok az uyuyordu. Krem aldım onu sürdüm daha iyi şimdi. Diş ağrısı olabilir? Dişten dolayı kulağa vuran bir ağrısı olabilir… burnu tıkalı olabilir. Uyku saati geçmiş olabilir. Gazı olabilir evet hala bu ayda. Tırnakla bir yerini çizmiş olabilir. Olabilir ve olabilir.

Kızlar Molfix pure soft ve Molfix premium deneyen kullanan var mı onlar nasıl bez kalite olarak şimdi mavi paket Molfix kullanıyorum bir bunları da denemek istiyorum ama sizede sormak istedim

Hiç bilmiyorum dişleri daha çıkmıyor bizimkinin yani belli bir şey yok görünürde, diş ağrısı olduğunu o yüzden düşünmüyorum ama anlattığınız gibi aynı bir yeri kesiliyor gibi ağlıyor

Bizim dökümtüler aşırı çoğaldı alerji testi yaptırcaz en yakın zamanda ek gıdaya geçmekten korkuyorum ya

Kızlar Molfix pure soft ve Molfix premium deneyen kullanan var mı onlar nasıl bez kalite olarak şimdi mavi paket Molfix kullanıyorum bir bunları da denemek istiyorum ama sizede sormak istedim
True_orange yazmıştı canım. Alıntıya bakarsan fotoğraf da eklemişti

Aaa tüh ya kremle düzeliyor gibi demiştin sevinmiştik. Sen henüz tadım yaptırmamıştın dimi?
3 gün boyunca tertemizdi sonra birden çıktı ve çok çoğaldı çok moralim bozuldu. Yok hiç tadıma başlamadık ama korkuyorum alerjisi olan bir şeyi yerse ne olur? Zaten döküntüsü var nasıl anlıcam neyin dokunduğunu

Kızlar canı sigara isteyen oldu mu hiç
Benim ısrarla istiyor eşim de içtiği için sürekli kokusunu alıyorum ama direnmeye devam daha ağzıma sürmedim ama şeytan Bi duman çek diye baya dürtüklüypr ama Bi duman çekersem gerisi garanti gelir

Kimseyi kırmayayım üzmeyeyim diye düşünme lütfen. Saygısızlık yapmadığımız sürece herkese her şeyi söyleyebiliriz. Eğer o düşünmeden hareket etmekte bir beis görmüyorsa, alacağı her türlü karşılığa da hazırlıklı olmalı. :) Ben bugüne kadar düşünceli davranmanın fayda sağladığını pek göremedim açıkcası. Daha doğrusu tam anlamıyla bir "adamına göre muamele" uygulamak lazım. Çocuklarımız hepimizin kırmızı çizgisi ve evet bir tek biz doğurduk ve bizim bebemiz var?? Sıkıntısı olan ağlayarak günlüğüne yazabilir.

Konu özeline gelirsek hiç istemiyorsan bence iade et. Her seferinde görüp sinirlerin bozulacağına. Biz alıyoruz zaten araştırıp, inceleyip, başka bir ihtiyaç sahibine versinler diyebilirsin. Ya da işine yarayacağını düşündüklerin varsa kızların dediği gibi dezenfekte edip kullan bence. Sonuçta satın aldıklarımız da fabrikalarda üretiliyor, dezenfekte edip kullanıyoruz yine. :)

Senin iznin olmadan çocuğa vermemesi lazım o konuda haklısın ama oyuncak meselesine pek takılma neden diyorum benim annemin arkadaşı da annemlere Bi poşet oyuncak getirmiş ama hepsi sıfıra yakındı öyle kararma bişey yoktu açıkçası çok şey yapmadım beğendiklerimi seçtim arasından eve gelince de yıkadım Bi güzel şuan bazıları ile oynuyor ben çok takılmadım ama tabi bunu kv yapsaydı takılır mıydım bilemiyorum

ay çok sağol dün akşamdan beri içim içimi yiyor. şöyle bi baktım torbalara kaliteli oyuncaklar da var fisher price'ın falan. şimdi bunları atıp ileride para verip alsam belki çok söylenirler. dediğin gibi seçip temizlicem birkaç tane kaliteli olanlardan. çer çöp kemirilmiş toplar vs var onları atıcam direkt

Kızlar bu kilo konularını ne yapacağız harbiden ya :) Ben de dün forumda emziren anne diyeti, doğum sonra kilo verme falan araştırdım da pek bir şeye ulaşamadım.

Zaten ilk 3 ay bir kere insan yerde mi gökte mi bilmiyor, zaten bir şey yapmak mümkün değil. Sonrasında da ben bir tatlıya aban, bir ıvır zıvır tüket. İpin ucu kaçtı. Şu anda evden çalışıyorum. 1 ay sonra ofiste çalışmaya geçeceğim. Açıkçası kendimi iyi hissetmek adına biraz toparlanmak istiyorum. Kısıtlayıcı bir diyet yapmasak da 5-6 aylık olduk artık biraz dikkat edebiliriz gibime geliyor. Daha kaliteli, düzenli ve kontrollü yemek lazım galiba. Tecrübeleri ya da fikirleri olanlar yazabilirse sevinirim.

Bir de ofis çalışmasına geri dönen güzel anneler de bir durumlarını yazabilirlerse ufaktan mental olarak hazırlayalım kendimizi. :)

sağolun kızlar dediğiniz gibi yapıcam ben de. bazıları aşırı kötü olmuş ama ayıklıcam işe yarayacakları. onun dışında benim takıldığım şey galiba kv nin bana sormadan alıp getirmesi oldu. buna da yapacak bişey yok her zamanki huyu zaten maalesef

Bence sen iyi durumdasın 5 kilo rahat verilir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…