2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay öncelikle gözünüz aydın ilk dişten sonrasını kolay diye yazanları okudum umarım daha kolay olur bundan sonra. Bizde de benzer anlam veremediğim bir huzursuzluk var ama o damak kabarmasıdır falan hiç anlamadığım şeyler kabarsa mesela gördüğümde aa diş der miyim? Ben de elini çılgınlar gibi ağzına götürdüğünde tetagil veriyorum rahatlıyo gibi. Dentinox nasıl işe yaradı mı? Tetagil yaradı mı ya da? Ek gıda 4 ay uyku gerilemesi her şey birbirine girmiş durumda uykular fena ben çalışmaya başladım bitmiş durumdayım valla ya.

Diş çıkaracağını yada çıkardığını diş elime gelene kadar anlamadım aslında. Tamamen iç güdülerimle hareket ettim.

Dentinox anlık çok işe yarıyo bence. Mesela ağrıda ememiyodu ama dentinox o anlık rahatlattığı için emiyodu.

Tetagil de biraz rahatlatıyor özellikte uykudan önce veriyodum

Bak işte herkes anlarsın damağı kabarır diyo ama yok yani siz de anlamamışsınız bak. Ben de anlamam muhtemelen. Bütün belirtiler benzer ya eğer dişse çıksa da kurtulsak.

Peki ikisi birden mi çıktı bi tane mi çıktı diş?

Bizde diş çıkarıyoruz elime ucu gelene kadar anlamamıştım asla. Tetagil ve dentinox kullanıyoruz aynı şekilde anlık rahatlama sağlıyor. Bizde ateş henüz hic olması tam çıktığı zaman mı oluyor acaba onu bilmiyorum. Uykular hala haram

Ateşi dişi elime gelmeden 5 gün önce çıktı bir kere. Bence patlattıysa artık ateş yapmaz

İki diş birden çıktı. O kabarıklık zaten neredeyse ikinci ayından beri vardı. Şimdi üst dişleri de kabarık ama başka sinyal yok. Yani bence biraz şans işi

Bu arada kızlar dentinox sanırım içerik olarak çok temiz değil ama annelerimizin bile kullandığı bi ilaçmış. Nurse harceysin jeli de var. Biz özbekistana nurse getirtemedik. Siz önce nurse harveys deneyin olmazsa dentinox denersiniz

Ayy doğumdan sonra 6 kilo almışım ben 1 mart itibariyle sağlıklı beslenmeye geçiyorum çok moralim bozuldu

Ayy doğumdan sonra 6 kilo almışım ben 1 mart itibariyle sağlıklı beslenmeye geçiyorum çok moralim bozuldu
Ben de senin gibiyim bacım. Ben mide küçültme yaptırıcam sanırım emzirme bitince. Ben yememden kıstığımda direkt aütüm gidiyo.

Ben de senin gibiyim bacım. Ben mide küçültme yaptırıcam sanırım emzirme bitince. Ben yememden kıstığımda direkt aütüm gidiyo.
Yok diyet yapmam ben de korkuyorum süt azalmasın. Ekmek ve şekeri kesip daha sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum evde leslie yaparım bi de

Oyun matı alıp memnun olan var mı ne aldınız? Çocuğu yere koymak istiyorum ama koyamıyorum tüy tutmayacak kalın bir şey lazım alt kat boş depo çünkü yerler çok soğuk
Ben elele aldım. Kardeşim aldı daha dogrusu

Elele Mountain Katlanabilir Oyun Matı Oyun Halısı 180x200x1,5 Cm Mountain- Elele Baby
Bizdeki bu. Ben cok uzun zamandır kullanıyorum ilk aldıgımızda eşim bile ben bunda otururum yaa diodu. 1,5 cm kalınlıklı olan bizimki. Şimdi halıya galan koymuyorum pis gibi geliyo şaka biyana yalıyo heryeri zaten. Halıda tüt falan. E bide kustu tükürdü falan oyun matı iyi oluyo şak die siliyosun
Seni 1 marta teşvik eden neydi yarın yada bugun keden saglıklı beslenmiyosun şaka biyana bende pilatese başladım tekarardan. Acayip habatllaşmışım ilk dersler nasıl agrılarım oldu. Şindi cok rahatladım. Geçmeyen ağrılarım vardı. Şindi kemiklerim açılmış gibi oldu ilk gün yalan yok oğlumu özledim resmen. Daha oncede onsuz gittim biyerlere ama kendim için bişey yaptığımdan mıdır nedir hafif vicdanmı yaptım ne. Aynada kendime bakıyprum oglumun gülüşü. Aaa ogşum gibi gerindim aaa ogşum gibi tuttum falan diodum. Çok salakça

Ay diş çıkarıyor olma ihtimali olanların ya da çıkaranların sürecini merak ediyorum ben. Biz ne zamandır huzursuzuz tüm gece boyunca. Saat başı uyanmalar uykuda ağlamalar falan ne oluyo anlamıyorum.
biz de bu iki kere on gün arayla oldu ama ne gelen var ne giden

İki diş birden çıktı. O kabarıklık zaten neredeyse ikinci ayından beri vardı. Şimdi üst dişleri de kabarık ama başka sinyal yok. Yani bence biraz şans işi
En azından atlattınız ilkini. Geçmiş olsun çok
Ben de doğum sonrası +3 idim, emzirme dönemi +6 kattı buna. Doğum öncesi kilomun üstüne +9 var canım çok sıkkın benim de. Yaz geliyo bi de.

Ben de aldım 1 cm kalınlığı ama halı da var yeter ya. Yere bırakamıyorum ne kadar temizlesek de dediğin gibi her yeri yalıyolar ya ben koltuğa bile kendi örtülerinden seriyorum.
1 hafta daha istediğim her şeyi yiyebilmek için ben hala bırakamıyorum yok olmuyo yani yapamıyorum biraz daha büyümesi lazım

Bu bir süreçtir belki ya. Yani bir anda oluşmuyo muhtemelen diş. O süreç boyunca muhtemelen sancısını çekiyo yavrular
ateşten çok korkuyorum inşallah olmaz ya. bu arada kızlar benim bebiş dün gece memede feryat figan ağlamaya başladı ben de sütüm yok diye düşündüm hatta sıktım gelmedi falan ama bugün yine sıkıyorum gelmiyor ama emdiğinde geliyor, sesini duyuyorum. her neyse, acaba meme reddi denilen şey bu mu? aç ama kesinlikle emmiyor. ağzına alıyor memeyi, sonra süt gelmiyormuş gibi bırakıyor ve bas bas bağırıyor. her iki memede de aynı şey. ama biberonla verirsem emiyor. gündüz daha az ama özellikle gece yapıyor bunu. dişten midir acaba bu da ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…