2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İnşallah tekrarlamaz ya 3 gündür temiz vücudu. Bugün banyo sonrası hafif isilik gibi olmuş ama evi çok ısıttım hava soğuk diye belki ondandır

Kazalar en çok bu aylarda oluyomuş bırakmayın sakın yüksekte

Bizimki de sırt üstü dönmüyor kasları daha güçlenmedi demekki napsınlar yoruluyorlar. Benimkinede şöyle güncelleme geldi kafayı kaldırıyor 2 3 saniye duruyor öyle
Evet. Kol altta kalıyor. Bekledim çıkartabilecek mi diye, yok yapamadı
Yüzüstü kalınca hoşuna gitti ama. İki tarafa da yüzünü döndürüp güldü.

Kızlar selam, yarın rotanın 2. Dozu ve menenjit aşıları yaptıracağız. Sizden varsa önerilerinizi duymak isterim. Calpol uygulaması nasıl olmalı aşıdan kaç saat sonra? Ateş çıkmasını beklemeli miyim yoksa önlem amaçlı vermeli miyim çıkmasa bile? Sizlere doktorunuz ne dedi bu süreçle ilgili?

Dönme meselesiyle ilgili de bebeğim tam beş aylık oldu iki hafta önce aynı günde dört kere yüz üstünden sırt üstüne döndü. Ertesi gün bir kere daha döndü. O günden beri nolduysa ne sırt üstüne ne yüz üstüne asla dönmüyor dana gibi yatıyor tummy time da sıkılınca bağırıyor döndür beni diye kendisi de dönebiliyor halbuki kafası karışık herhalde

Doktor aşıyı yapar yapmaz hastanede verdi bizim böyle olunca genelde ateş çıkmaz ama çıkarsa 4 saatte bir calpol verin dedi. Çok şükür sorunsuz atlattık biz aksam biraz yükselir gibi oldu calpol verip kontrol altında tuttuk sadece

Ne kadar calpol peki yarım çay kaşığı mı? Bir de yüksek ateş kaç oluyor 37 küsürlerde vermeli miyim mesela?

Biz de yarın yaptıracağız bizim doktorumuz aşıyı yaptıktan 1 saat sonra calpol verdiriyor 4 saat sonra bir daha şeklinde 3 kez veriyoruz. Yarın da aynı yaparız muhtemelen. Rota için de özellikle bebeğin aç olması gerektiğini söyledi

Bende mama için kase ve kaşık sorayım size? Neler aldınız?

Aslında ben çelik tabak istiyorum ve vakumlansin masaya istiyorum ama var mı bilmiyorum.
Oioi puzzle ilk etap için yeterli oluyor ben porsiyon ve kapaklı kasesini de almıştım onlara daha geçemedik. Mama kaşığı da munchkin ısıya duyarlı aldım canım onun ucunun inceliği ve kavisi tam ağzına göre çok rahat bırakabiliyorum tam açmasa bile tavsiye ederim.
Benimki 4.ayda döndü sonra ben bunu yapabiliyorum deyip bıraktı kdjdkdk Şu an asla dönmüyor dönmesi gerekince bağırmak suretiyle kendini döndürtüyor. Ama şöyle bir şey oldu kayınvalidem köşe koltuğa reflü yatağıyla yatırıp bırakmış nasılsa köşe yastıklardan bir şey olmaz diye bizimki de kendini aşağı kaydırıp dönünce yere düşmüş tabi kayınvalidem yere yastık da atmış tecrübeli olduğundan ama sanırım orda korktu ondan dönmüyor diye düşünüyorum. Birkaç kere döndüğünü gördüğüm için içim rahat ama dönmeseydi de sorun etmezdim çünkü hareketli bir bebek. Zaten dönme 6 aydan sonra başlıyor aslında canım merak etme daha vardır zamanı

Kuşum ilk doz nispeten rahattı ama bu içimden geçti. Bu saat oldu hala kucağımda uyumak istiyor

Kuşum ilk doz nispeten rahattı ama bu içimden geçti. Bu saat oldu hala kucağımda uyumak istiyor
Benimki zaten bir haftadır kucağımdan inmiyordu şimdi iyice gözüm korktu hastane yolundaydık vaz mı geçsem acaba yol yakınken

Sallanan emzirme koltuğu kullananınız var mı?

Benimki zaten bir haftadır kucağımdan inmiyordu şimdi iyice gözüm korktu hastane yolundaydık vaz mı geçsem acaba yol yakınken
Hahahahs kıyamam yok yok annesi hastalığın Allah korusun kendisi kadar kötü olamaz sonuçta max 2 3 gün böyle sonra geçecek nasılsa

Hahahahs kıyamam yok yok annesi hastalığın Allah korusun kendisi kadar kötü olamaz sonuçta max 2 3 gün böyle sonra geçecek nasılsa
4 ay uyku gerilemesi yaşıyoruz diye düşünüyorum ben şimdi onunla aynı zamana denk gelmesi kötü oldu aşının onun sağlığı için katlanacağız tabi ama hem çalışıp yorulup hem de evde kucağımdan inmeyince çok kötü oluyor umarım hafta içine kadar düzelir

Hahahaha aynısı. Sırt üstünden yüz üstüne geçemiyor destek istiyor hala ve ara ara diğer türlüsünü yapabiliyorum merak etme diyip dönüyor sonra da bir daha ihtimalinde bile ağlıyor

Şöyle düşün ben o gerilemeyi atlattım oh derken bozuldu tüm düzenim seninki hayday mayday gerilemeye kaynar hızlıca toparlarsınız sonra inşallah Allah yardımcımız olsun

Bnde bunu düşünüyorum çok sevinirim ürünü değerlendirirsen
Siparişim geldiğinde güncellicem tanıdığım birkaç kişide vardı ve memnunlardı. Büyük paralar vermek istemedim açıkçası 400’e düşmüşken alayım dedim ebebekten kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…