Evet cidden sakinleşti iyiki almışım. Ve internette baktım diş çıkarma sürecinde olan her bebek kullanabilirmiş ay olarak bişey söylemiyor muhakkak alın. Hatta bebeğim geçen gece 3 e kadar mızmızlanıyordu emmiyordu onu sürdüm diş etlerine. Sonra emip uyuduTetagil işe yaradı mı ben de almayı düşünüyorum
İçime sinmedi aşmadım canım. Kendi mis kokularıyla idare etcez artıkBence kullanma canım ya, içeriğinden ziyade parfümlü herşey rahatsız ediyor onları. Ben bile rahatsız olmaya başladım kullanmaya kullanmaya.
Kesinlikle kullanacağım.mustela veya siveno düşünüyorumKızlar güneş kremi kullancak mısınız bebelere? Şimdi daha ucuz fiyatları acaba yaz için stok mu yapsam benim bebe beyaz tenli bir de her gün köpekle yürüyüşe çıkcaz
Stick formda olanlar daha mı iyi olur acaba sürmek daha kolay olur gibiKesinlikle kullanacağım.mustela veya siveno düşünüyorum
Osman gönünal geçen bir soru cevapta 3-6 ay arası tetagil 6 aydan sonra osalı bi isim söyledi o şekilde öneriyormuş. Her doktor farklı bir şey söylüyor gerçekten. Ama ben de ilk zeytinyağı karanfil karışımını deneyeceğimYa bizim doktor 6. aydan sonra tetagil dedi. Karanfil-zeytinyağı, masaj, buz önerdi. Erken mi olur ki tetagil?
Canım aynı sorun bizde de var özellikle iki gündür farkediyorum ben geçti zannetmiştim ama oyuncağı eline aldığında şaşı bakıyor baktığında 6 ayı dolacak normalde artık ama bizim de göz kontrolümüz var şubatta bakalım bir de kalp doktoru kontrolümüz var ondan çok korkuyorum normal doktorumuz kalbinde üfürüm devam ediyor hala dedi bakalım kontrole gittiğinde delikte küçülme var mı öğreneceğiz ama sanırsam hala aynıinşallah canımm şu ultrason sonucu da temiz gelse de derin bi nefes alsam
çok sağol kuzucum ben hiç dikkat etmemiştim ilk kez bu ara fark ettim gözlerini şaşı yapıyor ellerine ve oyuncaklara bakarken. bize de 6. ay kontrolü önermişlerdi o zamana kadar bekleyelim öyleyse. inşallah düzelir ya.
ay evet hatırlıyorum, nedenini anladın mı? doktora gitmeden geçti di miBenim de oldu geçen gün çok uzun zaman sonra
Benim kızım şu an yüz kremi sürdürürken sorun çıkarmıyor onu düşünerek normal almaya karar verdimStick formda olanlar daha mı iyi olur acaba sürmek daha kolay olur gibi
canımm inşallah sizin de güzel haberler alırız hiç sorun kalmaz inşallah. bebişlerin o deliklerin kapanması 1-2 yıl alabiliyormuş öyle bişey okumuştum. bizim de 6. ayda kardiyoloji kontrolümüz var. yoğunbakımdan çıktığından beri hiç götürmedik ben de çok merak ediyorum inşallah bi sıkıntı yokturCanım aynı sorun bizde de var özellikle iki gündür farkediyorum ben geçti zannetmiştim ama oyuncağı eline aldığında şaşı bakıyor baktığında 6 ayı dolacak normalde artık ama bizim de göz kontrolümüz var şubatta bakalım bir de kalp doktoru kontrolümüz var ondan çok korkuyorum normal doktorumuz kalbinde üfürüm devam ediyor hala dedi bakalım kontrole gittiğinde delikte küçülme var mı öğreneceğiz ama sanırsam hala aynı
kızlar kızlar ultrason da temiz çıktı Allaha şüküürrkızlaaarrrbiz nöroloji randevusundan çıktık. doktor yarım saate yakın muayene etti, her hareketine baktı. reflekslerine baktı. anormal hiçbir şey görmüyorum ben sürekli prematürelerle çalışıyorum, olsa fark ederdim. için rahat olsun dedi bana kaslarında sertlik yok, kollarında biraz var o da prematüriteden kaynaklı olabilir, önleyici fizik tedavi faydalı olur için dedi. baş büyüklüğü genetik olabilir, babasının da bi 60 cm var başı dedi. başı biraz büyük ama büyüme eğrisi normal ilerlemiş dedi. size en iyi ultrasonu çektirebileceğiniz hocayı söyleyeceğim, yarın ona gidin bir de ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin. mr'a gerek görmüyorum dedi. öyle hafifledim ki yürümüyorum uçuyorum sanki. yarın ultrason var inşallah o da tertemiz çıksın allahım. hemen size haber vermek istedim
Korkma çoğu bebekte oluyomus. Bizimkinde de var kardiyolog zararsız dedi. Bazı üfürümleri senelik kontrol ediyorlarmış. Ona bile gerek yok dedi. Seninki de öyledir inşallahCanım aynı sorun bizde de var özellikle iki gündür farkediyorum ben geçti zannetmiştim ama oyuncağı eline aldığında şaşı bakıyor baktığında 6 ayı dolacak normalde artık ama bizim de göz kontrolümüz var şubatta bakalım bir de kalp doktoru kontrolümüz var ondan çok korkuyorum normal doktorumuz kalbinde üfürüm devam ediyor hala dedi bakalım kontrole gittiğinde delikte küçülme var mı öğreneceğiz ama sanırsam hala aynı
Ben 3 aylıkken götürmüştüm işte iki delik biri kapanmış ama diğeri baya büyük yüzde 25 ihtimal var kapanması için demişti 3 ayda 3 aya kontrol etcez geçmezse 3 yaşında ameliyat demişti bakalım umarım güzel geçer muayenemiz bebişlerimiz hep iyi olsun inşallahcanımm inşallah sizin de güzel haberler alırız hiç sorun kalmaz inşallah. bebişlerin o deliklerin kapanması 1-2 yıl alabiliyormuş öyle bişey okumuştum. bizim de 6. ayda kardiyoloji kontrolümüz var. yoğunbakımdan çıktığından beri hiç götürmedik ben de çok merak ediyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
Şöyle sadece üfürüm değil yani delik baya büyük dedi doktor yüzde 25 ihtimal var dedi ama pek de iyi konuşmamıştı o zaman kontrol etçez düzenli demiştiKorkma çoğu bebekte oluyomus. Bizimkinde de var kardiyolog zararsız dedi. Bazı üfürümleri senelik kontrol ediyorlarmış. Ona bile gerek yok dedi. Seninki de öyledir inşallah
Anladim canim gecmis olsun. Yeğenim de öyle şimdi ilkokula gidiyo senelik kontrol ettiriyorlar. İnsallah kendi kendine kapanır.Şöyle sadece üfürüm değil yani delik baya büyük dedi doktor yüzde 25 ihtimal var dedi ama pek de iyi konuşmamıştı o zaman kontrol etçez düzenli demişti
Çok sevindim gözünüz aydınkızlar kızlar ultrason da temiz çıktı Allaha şüküürrderin bi nefes aldım artık. doktor dedi ki hiç iz kalmamış kanamadan vs. gayet normal bi beyin dedi
Meme ucumu yiyor çocukEtki etmiyor ki hiçbir şey. Bir sürü diş kaşıyıcı da aldım
6 ay dolsun kullanacağım. İncia alacağım büyük ihtimalle kendim kullanmıştım çok beğendimKızlar güneş kremi kullancak mısınız bebelere? Şimdi daha ucuz fiyatları acaba yaz için stok mu yapsam benim bebe beyaz tenli bir de her gün köpekle yürüyüşe çıkcaz
Deniyorum ben. Sanki kısa süreli bir rahatlama oluyor gibiOsman gönünal geçen bir soru cevapta 3-6 ay arası tetagil 6 aydan sonra osalı bi isim söyledi o şekilde öneriyormuş. Her doktor farklı bir şey söylüyor gerçekten. Ama ben de ilk zeytinyağı karanfil karışımını deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?