- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Hayırlısı olsun eşim erkek olmasını çok istiyor bakalım sağlıklı olsun hiç farketmez ama insan merak etmiyoda degilBence erkek canım bu kalp atışına göre
Kaç haftalıksın canım?Benim göbek çıktı bile hiç dusunemiyorum artık iyice patlarim
Ben dümdüzüm daha bı gelişme yokBenim göbek çıktı bile hiç dusunemiyorum artık iyice patlarim
Az kalmış benim daha 3 hafta varDünden beri hiç mide bulantım yok. Sevinsem mi endişlensem mi bilemedim.of 2 günül kaldı kontrol için. Zaman geçmiyor.
8+2 normal birde inmemis halıKaç haftalıksın canım?
İlk gebeliklerde geç çıkıyor cnmBen dümdüzüm daha bı gelişme yok
Ay inanmıyorummm ne kadar belli etmişşş kendiniBenim göbek çıktı bile hiç dusunemiyorum artık iyice patlarim
Maşallah canımİlk gebeliklerde geç çıkıyor cnm
Yok artık bu eski hamilelik fotoğrafı olmasin kız şaka yapıyorsun demi bizeBenim göbek çıktı bile hiç dusunemiyorum artık iyice patlarim
Aynne baya çıktı ortaya ben burdayım akıllı ol diyor resmenAy inanmıyorummm ne kadar belli etmişşş kendini
Normal sanırım canım, bulantın var mı?Bende de bu sabahtan beri ağzımda acımsı tat var. Bu normal mi. Sebebi nedir acaba
Ohh yarasın, şifa olsun. Besleyici şeyler yiyorsun ne güzelBende her sabah 1 adet haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum portakal suyumu sıkıyorum donates kaşar peyniri ceviz yiyorum öğlen muz yiyorum akşam süt içiyorum sanırım bebege kilo aldırırken bende alıyorum çünkü kahvaltı gibi bir düzenim yoktu daha dogrusu pek yemek düzenim yoktu
Bu erkekler niye erkek çocuk istiyorlar. Erkek çocuktan sonra kız olunca babalığı kızda tattım diyen varHayırlısı olsun eşim erkek olmasını çok istiyor bakalım sağlıklı olsun hiç farketmez ama insan merak etmiyoda degil
Bence de gereksiz, ben almamKızlar merhaba korbell falan almalı mıyız sizce indirime girmiş bana mantıklı geldi ama annem tamamen gereksiz diyor sizin düşünceniz nedir