2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Uyanınca vitaminleri veriyorum bizim yatakta oynuyoruz dönme çalışması oturtma agucuk bugucuk sonra yorulup tekrar emip uyuyor zaten. Uyanınca da parmak kukla almış kayınvalidem onunla oynuyoruz yatakta yan yana uzanıyorum kitap okuyoruz diş kaşıyıcı oynuyoruz arada da oyun halısı öyle geçiyor canım

Kakalarınız nasıl oldu?
Vallahi arada yine 1-2 gün yapmadığı oluyor canım ama takmıyorum kendi düzenini oluşturmaya çalışıyor sanırım. 2 gün yapmadı mesela dün 2 kere yaptı. Yapmadığında kakası daha koyu kıvamlı oluyor ondan yapamıyor sanırım. Ama müdahale etmiyorum artık

Reactions: Gao
Evet evet ondanmış. Valla ben de doğru düzgün uyuyamadığım için hiçbir şey yapasım gelmiyor. Çözüm de bulamıyoruz çünkü eskiden biberonu içerken de uyuyakalabiliyordu ama artık onu da içse illa meme istiyor uyku için. Haliyle hep ben hep ben olunca yorgunluğuma çare bulamadım aynen ben de senin gibiyim, kucağımda öyle rahatlıyor öyle güzel uyuyor ki varsın ağlamasın da ben uykusuz kalayım diyorum ama her yerim ağrıyor artık
Kızlar bebeğine probiyotik kullanan var mı?
Biz bigaia kullanıyoruz. Bir de bi ara kabız olduğu için doktor probiyotikli mama diye Aptamil Prosyneoya geçirdi. İkisi birlikte gidiyoruz.
Onun açısından düşününce ee memede uyuyorduk neden şimdi vermiyorsun oluyor, kızamıyorum hiç, yüreğim eziliyor ağlayınca. Ama uyku olmayınca psikoloji de gidiyor gerçekten. Eşim hem bana yardımcı olmaya çalışıyor hem de yine ben emzirdiğim için ben uyanıyorum diye onun da tahammülü tükendi. Birbirimize destek de olamıyoruz. Ondan güç alamayınca ben de çok bitik hissediyorum. Resmen gece olmasın da odaya gitmeyelim ister oldum. En azından gündüz oyun oynuyoruz, geziyoruz oyalıyoruz da gece hem uyumak isteyip hem uyuyamayınca daha çok stres oluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bir an önce düzen kurabiliriz

günü bile kurtarmıyo hiçbiri dove nivea ısana siveno hepsini denedim bi rexona clinical olan iyi o da çok zararlı dediler emzirme döneminde kullanmak istemedim
Bende recona clinical kullanıyorum. Siveno falan kendi kötü kokuyo zaten ben dısarı gitcegimde kullanıyorum yaa valla napıyım allahım korusun. Bide tuz şapı falan diolardı ama oda beş para etmez.

Bende recona clinical kullanıyorum. Siveno falan kendi kötü kokuyo zaten ben dısarı gitcegimde kullanıyorum yaa valla napıyım allahım korusun. Bide tuz şapı falan diolardı ama oda beş para etmez.
Ben de galiba tekrar ona döncem en azından dışarı çıkarken kullanırım yıldım çünkü bu ter kokusundan ne zaman düzelcez acaba

Rise and shine roll on. Aşırı memnunum yani ürünün bir daha üretilmeyeceğini duysam bi kutu alır kaldırırım koltuk altına biraz sür kurusun sonra üstünü giyin gün içinde ne kadar terlersen terle. Sıfır koku

Probiyotiği bıraktım ben. Bizimki de az da olsa düzenli yapmaya başladı.

günü bile kurtarmıyo hiçbiri dove nivea ısana siveno hepsini denedim bi rexona clinical olan iyi o da çok zararlı dediler emzirme döneminde kullanmak istemedim
Yenilemek gerekiyor doğal olanları. Rexona gibi tüm gün götürmüyor. Yves rocher kullandım inciadan önce. Fena değildi o da

Kara paracılara hiçbir şey kazandırmam dilan polatın markası değil mi bu?

Yenilemek gerekiyor doğal olanları. Rexona gibi tüm gün götürmüyor. Yves rocher kullandım inciadan önce. Fena değildi o da
A adenliya nın dediği gibi doğal olanların kendine hayrı yok emzirmeden önce o kadar umursamıyodum da şimdi bi tık korkuyorum içerikleri yüzünden

Bir ana kucağından düşme vakası da biz yaşadık hala elim ayağım zangır zangır tittiyor kızlar. Doktora götürsek mi diyorum eşim bir şey yok diyor. Ne yapsam bilemedim dizlerinden destek alarak kendini kaldırmaya çalışıyordu nasıl yaptıysa yüz üstü düştü kaşı kızardı biraz başka görünürde bir şey yok. Saniyelik bile olsa kemersiz bırakmayın aklım çıktı

Ben sıcak suyun içine koyup ısıtıp direk veriyorum öyle olmuyormu
Yok önce buzluktan buzdolabı kısmına alıp çözüldükten sonra biberonu veya süt poşetini kaynar olmayan sıcak suda ısıtmak gerekiyor.
Buzluktan çıkarıp tezgaha koymuş eriyince biberona koyup biberon ısıtıcı vardı onun içinde ısıtmış
Aynen, doğru yapmış aslında. Bizimki de ara ara farklı kustu, korktum ama sonra bi huzursuzluğu olmayınca önemsemedim. Belki o anlıktır canım sizinki de.
Ya ben acayip terliyorum hamilelikten beri ve çok yoruldum. Koku da kötü, eskiden hiç kokmazdım. Şimdi kış mış bana mısın demedi valla hala aynı. Bazen kısa kollu pijama giyiyorum o derece. Cucuthecatt A adenliya Ben de hamilelikten beri de temiz içerik olsun diye siveno kullanıyorum ama gerçekten kokuyu hiç engelleyen bişey yok. Sürekli yıkayıp yenilemek gerekiyor. Dışarı çıkarken eskiden rexona clinical ve parfüm kullanırdım. Şimdi ikisi de olmayınca ya kokuyorsam diye çok korkuyorum. Birine sarılmaya filan korkar oldum. Can sıkıcı ama ne zaman geçer bilmiyorum, yani umarım geçer
Kızlar saçınız dökülüyor mu? Buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Benim avuç avuç dökülüyordu. Demir, B12, D vitamini ve Solgarın Formula SNH takviyesini düzenli kullanıyorum. Şampuanımı da değiştirdim, Ducray kullanıyorum. Yarı yarıya azaldı dökülmeler ama tamamen bitmedi. O arada açılmalar oldu tabi. Duştan sonra da biberiye suyu sıkıyorum, yeni saç çıkarıyor diyorlar. İnşallah öyle olur. Bir de kafeinli şampuan ve toniklerin dökülmeyi durdurduğunu okudum ama denemedim bilmiyorum.
Ben de yıllardır roll-on kullanıyorum ama yok lohusalıktan beri çok farklı bir terleme var kokulu kokulu duştan çıkıyorum kuruduğum an başlıyor asla hiçbir roll-on fayda etmedi
Evet farklı bi koku var. Hormonlarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama emzirme bitene kadar geçmezse yandık
Piyanolu oyun halısı iyi, kitap okuyoruz, diş kaşıyıcı silikonlar var oyuncak gibi onlardan almıştım o baya oyaladı. Hem rahat tutuyor hem dişini kaşıyor iyi geldi. Hışırtılı kitaplarla çok oyalanıyor, onları ağzına sokmaya çalışıyor. Çıngıraklar var onları da rahat tutuyor. Bir de hayvan sesleri çıkaran bi oyuncak var, hediye gelmişti. O her zaman dikkatini çekiyor ama bozulursa diye bakalım dedik aynısından bulamadık, benzerini gördüm geçenlerde. Link eklerim bu anlattıklarıma. Ama en çok müzikli, ses çıkaran oyuncaklarla oyalanıyor bizimki. Çok gezesi var ama biz onu tutmayalım istiyo Havada durulmayacağını anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor. Muz yiyeyim çilek tadı gelsin diyo geze geze oyalıyoruz en çok ama kollarım, belim bitmiş durumda.

Meleni Baby Bebek Diş Kaşıyıcı – Duyusal Diş Kaşıyıcı El Topu Pembe

Fisher Price Çıngırak - https://amzn.eu/d/31UffHV

Molie Ilk Siyah Beyaz Eğitici Dişlikli Askılı Kitabım

Bebekleriniz ney sesine tepki veriyor mu? Az önce bir ninni açtım ney sesi vardı dudaklarını büzüp içli içli ağlamaya başladı

A adenliya nın dediği gibi doğal olanların kendine hayrı yok emzirmeden önce o kadar umursamıyodum da şimdi bi tık korkuyorum içerikleri yüzünden
Yaa hamileyken dierlerine yoneldim bende ama yok yaa. Ben bide alışkanlık parfüm fıslarıyorum evden cıkarken.
Alın kısmı en sert olan yermiş. Bizde düşğnce öğrendik. Bazı hastaneler tomografi bile cekmiyormus oradan düşünce. Alçaktan düstüyse genelde problem olmuyor. Boyunun 2 katını gecerse sıkıntı oranı yukseliyor.
Ya mecburen hamilelikte geçtim ben de bunlara
Bende hamilelikte aldım denedim ama banamısın demıyolar yaa. Kendi kokuları cok kötü bikere. Clinicalı çekmecede hep bulunduruyorum ben
Kız okurken yoruldum uygularken vakit bulamam kesin

Yerdeydi ana kucağı zaten yine dayanamadım ölçtüm 55 cmden düşmüş,oğlum 65 cm. Hareketlerinde falan bir farklılık yok gibi şimdilik gözlemliyorum. Düşe kalka büyüyecekler tabi ama çok korktum ya Rabbim korusun hepimizin evlatlarını

Amin yaa. Ben ayrı bi duygusal oldum artık. Eskiden babam ve oğlumda sinemada falan agalayanlara gülerdim. Dün akşam kızılcık izlerken agladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…