- 31 Aralık 2023
- 652
- 554
- 23
- 29
Uyanınca vitaminleri veriyorum bizim yatakta oynuyoruz dönme çalışması oturtma agucuk bugucuk sonra yorulup tekrar emip uyuyor zaten. Uyanınca da parmak kukla almış kayınvalidem onunla oynuyoruz yatakta yan yana uzanıyorum kitap okuyoruz diş kaşıyıcı oynuyoruz arada da oyun halısı öyle geçiyor canımKızlar bebekleri nasıl oyalıyorsunuz ben üç gündür bulaşık falan yıkayamıyorum sürekli dışardan yemek yiyoruz. Piyanolı halı var o birazcık oyalıyor bir de ana kucağında yani hani 10 dakika falan duruyor onun haricinde ne alalım ne yapalım siz nasıl tutuyorsunuz çocukları
Vallahi arada yine 1-2 gün yapmadığı oluyor canım ama takmıyorum kendi düzenini oluşturmaya çalışıyor sanırım. 2 gün yapmadı mesela dün 2 kere yaptı. Yapmadığında kakası daha koyu kıvamlı oluyor ondan yapamıyor sanırım. Ama müdahale etmiyorum artıkKakalarınız nasıl oldu?
günü bile kurtarmıyo hiçbiri dove nivea ısana siveno hepsini denedim bi rexona clinical olan iyi o da çok zararlı dediler emzirme döneminde kullanmak istemedimBen dove stick kullanıyorum stick dışındakiler hep koku oluyor bende maalesef
Evet evet ondanmış. Valla ben de doğru düzgün uyuyamadığım için hiçbir şey yapasım gelmiyor. Çözüm de bulamıyoruz çünkü eskiden biberonu içerken de uyuyakalabiliyordu ama artık onu da içse illa meme istiyor uyku için. Haliyle hep ben hep ben olunca yorgunluğuma çare bulamadımAAAA o başını sağa sola çevirmesi ondan mıymış?ben de burada soracaktım bebeği böyle bir hareket yapan var mı diye. başını ve tüm vücudunu sağa sola çeviriyor hızlıca ve bas bas bağırıyor sonra da. mecburen ayağıma alıyorum bir daha ve ayağımda 5 dakikada falan uyuyor sonra tekrar yatağına yatırıyorum. belki benimle birlikte daha huzurlu uyur diye bizim yatağa aldım ama gene alarm gibi maksimum 2 saat sonra uyanıyor. fark ettiğim anda emziği verip geri uyutmaya çalışıyorum ama mümkün değil yani. hayattan soğudum ya bi yandan kıyamıyorum bebişimi huzursuz görünce bir yandan da gücüm yetmiyor çok yorgunummm
Biz bigaia kullanıyoruz. Bir de bi ara kabız olduğu için doktor probiyotikli mama diye Aptamil Prosyneoya geçirdi. İkisi birlikte gidiyoruz.Kızlar bebeğine probiyotik kullanan var mı?
Onun açısından düşününce ee memede uyuyorduk neden şimdi vermiyorsun oluyor, kızamıyorum hiç, yüreğim eziliyor ağlayınca. Ama uyku olmayınca psikoloji de gidiyor gerçekten. Eşim hem bana yardımcı olmaya çalışıyor hem de yine ben emzirdiğim için ben uyanıyorum diye onun da tahammülü tükendi. Birbirimize destek de olamıyoruz. Ondan güç alamayınca ben de çok bitik hissediyorum. Resmen gece olmasın da odaya gitmeyelim ister oldum. En azından gündüz oyun oynuyoruz, geziyoruz oyalıyoruz da gece hem uyumak isteyip hem uyuyamayınca daha çok stres oluyorumAhh aynı aynı aynı. Gözlerimin feri söndü yılbaşı gecesinden beri gram değişmedi belki ağlamaları azalmıştır ama uykusuzluk aynı saat başı kalkıyor yanıma alıyorum hemen yakalayıp müdahale edeyim diye ah o eller durmuyor ağzına yüzüne kafasını kaldırmalar gece sinir krizi geçirip sonra da üzülüyorum Allah hepimize sabır versin. Uykusuz olunca hiçbir şey yolunda da gitmiyor
Bende sikayetlenip sonra vicdan yapıyorumbazen öğlene kadar uyuduğum günler geliyor aklıma da içerliyorum çok seviyorum her şeyini seve seve yapıyorum ama bu uykusuzluk beni bitirirdi hem bedensel hem psikolojik
Bende recona clinical kullanıyorum. Siveno falan kendi kötü kokuyo zatengünü bile kurtarmıyo hiçbiri dove nivea ısana siveno hepsini denedim bi rexona clinical olan iyi o da çok zararlı dediler emzirme döneminde kullanmak istemedim
Ben de galiba tekrar ona döncem en azından dışarı çıkarken kullanırım yıldım çünkü bu ter kokusundan ne zaman düzelcez acabaBende recona clinical kullanıyorum. Siveno falan kendi kötü kokuyo zatenben dısarı gitcegimde kullanıyorum yaa valla napıyım allahım korusun. Bide tuz şapı falan diolardı ama oda beş para etmez.
Ben de galiba tekrar ona döncem en azından dışarı çıkarken kullanırım yıldım çünkü bu ter kokusundan ne zaman düzelcez acaba
Rise and shine roll on. Aşırı memnunum yani ürünün bir daha üretilmeyeceğini duysam bi kutu alır kaldırırım koltuk altına biraz sür kurusun sonra üstünü giyin gün içinde ne kadar terlersen terle. Sıfır koku
Probiyotiği bıraktım ben. Bizimki de az da olsa düzenli yapmaya başladı.Vallahi arada yine 1-2 gün yapmadığı oluyor canım ama takmıyorum kendi düzenini oluşturmaya çalışıyor sanırım. 2 gün yapmadı mesela dün 2 kere yaptı. Yapmadığında kakası daha koyu kıvamlı oluyor ondan yapamıyor sanırım. Ama müdahale etmiyorum artık
Yenilemek gerekiyor doğal olanları. Rexona gibi tüm gün götürmüyor. Yves rocher kullandım inciadan önce. Fena değildi o dagünü bile kurtarmıyo hiçbiri dove nivea ısana siveno hepsini denedim bi rexona clinical olan iyi o da çok zararlı dediler emzirme döneminde kullanmak istemedim
Kara paracılara hiçbir şey kazandırmam dilan polatın markası değil mi bu?Rise and shine roll on. Aşırı memnunum yani ürünün bir daha üretilmeyeceğini duysam bi kutu alır kaldırırım koltuk altına biraz sür kurusun sonra üstünü giyin gün içinde ne kadar terlersen terle. Sıfır koku
Yok önce buzluktan buzdolabı kısmına alıp çözüldükten sonra biberonu veya süt poşetini kaynar olmayan sıcak suda ısıtmak gerekiyor.Ben sıcak suyun içine koyup ısıtıp direk veriyorum öyle olmuyormu
Aynen, doğru yapmış aslında. Bizimki de ara ara farklı kustu, korktum ama sonra bi huzursuzluğu olmayınca önemsemedim. Belki o anlıktır canım sizinki de.Buzluktan çıkarıp tezgaha koymuş eriyince biberona koyup biberon ısıtıcı vardı onun içinde ısıtmış
Ya ben acayip terliyorum hamilelikten beri ve çok yoruldum. Koku da kötü, eskiden hiç kokmazdım. Şimdi kış mış bana mısın demedi valla hala aynı. Bazen kısa kollu pijama giyiyorum o derece.Kızlar benim gibi çok terleyen var mi? Ağustosta doğum yaptım o zaman hem lohusa hem sıcak diyordum da şimdi su kesiyorum resmen tişörtüm iç çamaşırım sırılsıklam oluyor hareket etsembir ara iyiydim şimdi başladı gece emzirmeye falan kalktığımda ensem saçlarım sırtım Full ter yastığım falan nemli oluyor
Benim avuç avuç dökülüyordu. Demir, B12, D vitamini ve Solgarın Formula SNH takviyesini düzenli kullanıyorum. Şampuanımı da değiştirdim, Ducray kullanıyorum. Yarı yarıya azaldı dökülmeler ama tamamen bitmedi. O arada açılmalar oldu tabi. Duştan sonra da biberiye suyu sıkıyorum, yeni saç çıkarıyor diyorlar. İnşallah öyle olur. Bir de kafeinli şampuan ve toniklerin dökülmeyi durdurduğunu okudum ama denemedim bilmiyorum.Kızlar saçınız dökülüyor mu? Buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Evet farklı bi koku var. Hormonlarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama emzirme bitene kadar geçmezse yandıkBen de yıllardır roll-on kullanıyorum ama yok lohusalıktan beri çok farklı bir terleme var kokulu kokulu duştan çıkıyorum kuruduğum an başlıyor asla hiçbir roll-on fayda etmedi
Piyanolu oyun halısı iyi, kitap okuyoruz, diş kaşıyıcı silikonlar var oyuncak gibi onlardan almıştım o baya oyaladı. Hem rahat tutuyor hem dişini kaşıyor iyi geldi. Hışırtılı kitaplarla çok oyalanıyor, onları ağzına sokmaya çalışıyor. Çıngıraklar var onları da rahat tutuyor. Bir de hayvan sesleri çıkaran bi oyuncak var, hediye gelmişti. O her zaman dikkatini çekiyor ama bozulursa diye bakalım dedik aynısından bulamadık, benzerini gördüm geçenlerde. Link eklerim bu anlattıklarıma. Ama en çok müzikli, ses çıkaran oyuncaklarla oyalanıyor bizimki. Çok gezesi var ama biz onu tutmayalım istiyoKızlar bebekleri nasıl oyalıyorsunuz ben üç gündür bulaşık falan yıkayamıyorum sürekli dışardan yemek yiyoruz. Piyanolı halı var o birazcık oyalıyor bir de ana kucağında yani hani 10 dakika falan duruyor onun haricinde ne alalım ne yapalım siz nasıl tutuyorsunuz çocukları
Yaa hamileyken dierlerine yoneldim bende ama yok yaa. Ben bide alışkanlık parfüm fıslarıyorum evden cıkarken
Alın kısmı en sert olan yermiş. Bizde düşğnce öğrendik. Bazı hastaneler tomografi bile cekmiyormus oradan düşünce. Alçaktan düstüyse genelde problem olmuyor. Boyunun 2 katını gecerse sıkıntı oranı yukseliyor.Bir ana kucağından düşme vakası da biz yaşadık hala elim ayağım zangır zangır tittiyor kızlar.Doktora götürsek mi diyorum eşim bir şey yok diyor. Ne yapsam bilemedim dizlerinden destek alarak kendini kaldırmaya çalışıyordu nasıl yaptıysa yüz üstü düştü kaşı kızardı biraz başka görünürde bir şey yok. Saniyelik bile olsa kemersiz bırakmayın aklım çıktı
Bende hamilelikte aldım denedim ama banamısın demıyolar yaa. Kendi kokuları cok kötü bikere. Clinicalı çekmecede hep bulunduruyorum benYa mecburen hamilelikte geçtim ben de bunlara
Kız okurken yoruldum uygularken vakit bulamam kesinYok önce buzluktan buzdolabı kısmına alıp çözüldükten sonra biberonu veya süt poşetini kaynar olmayan sıcak suda ısıtmak gerekiyor.
Aynen, doğru yapmış aslında. Bizimki de ara ara farklı kustu, korktum ama sonra bi huzursuzluğu olmayınca önemsemedim. Belki o anlıktır canım sizinki de.
Ya ben acayip terliyorum hamilelikten beri ve çok yoruldum. Koku da kötü, eskiden hiç kokmazdım. Şimdi kış mış bana mısın demedi valla hala aynı. Bazen kısa kollu pijama giyiyorum o derece.Cucuthecatt A adenliya Ben de hamilelikten beri de temiz içerik olsun diye siveno kullanıyorum ama gerçekten kokuyu hiç engelleyen bişey yok. Sürekli yıkayıp yenilemek gerekiyor. Dışarı çıkarken eskiden rexona clinical ve parfüm kullanırdım. Şimdi ikisi de olmayınca ya kokuyorsam diye çok korkuyorum. Birine sarılmaya filan korkar oldum. Can sıkıcı ama ne zaman geçer bilmiyorum, yani umarım geçer
Benim avuç avuç dökülüyordu. Demir, B12, D vitamini ve Solgarın Formula SNH takviyesini düzenli kullanıyorum. Şampuanımı da değiştirdim, Ducray kullanıyorum. Yarı yarıya azaldı dökülmeler ama tamamen bitmedi. O arada açılmalar oldu tabi. Duştan sonra da biberiye suyu sıkıyorum, yeni saç çıkarıyor diyorlar. İnşallah öyle olur. Bir de kafeinli şampuan ve toniklerin dökülmeyi durdurduğunu okudum ama denemedim bilmiyorum.
Evet farklı bi koku var. Hormonlarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama emzirme bitene kadar geçmezse yandık
Piyanolu oyun halısı iyi, kitap okuyoruz, diş kaşıyıcı silikonlar var oyuncak gibi onlardan almıştım o baya oyaladı. Hem rahat tutuyor hem dişini kaşıyor iyi geldi. Hışırtılı kitaplarla çok oyalanıyor, onları ağzına sokmaya çalışıyor. Çıngıraklar var onları da rahat tutuyor. Bir de hayvan sesleri çıkaran bi oyuncak var, hediye gelmişti. O her zaman dikkatini çekiyor ama bozulursa diye bakalım dedik aynısından bulamadık, benzerini gördüm geçenlerde. Link eklerim bu anlattıklarıma. Ama en çok müzikli, ses çıkaran oyuncaklarla oyalanıyor bizimki. Çok gezesi var ama biz onu tutmayalım istiyoHavada durulmayacağını anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor. Muz yiyeyim çilek tadı gelsin diyo geze geze oyalıyoruz en çok ama kollarım, belim bitmiş durumda.
Meleni Baby Bebek Diş Kaşıyıcı – Duyusal Diş Kaşıyıcı El Topu Pembe
Fisher Price Çıngırak - https://amzn.eu/d/31UffHV
Molie Ilk Siyah Beyaz Eğitici Dişlikli Askılı Kitabım
Oyuncak Piyano Türkçe Müzikli Eğitici Oyuncak Hayvan Sesli Piyano Fiyatları ve Özellikleri
Oyuncak Piyano Türkçe Müzikli Eğitici Oyuncak Hayvan Sesli Piyano en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yerdeydi ana kucağı zaten yine dayanamadım ölçtüm 55 cmden düşmüş,oğlum 65 cm. Hareketlerinde falan bir farklılık yok gibi şimdilik gözlemliyorum. Düşe kalka büyüyecekler tabi ama çok korktum ya Rabbim korusun hepimizin evlatlarınıAlın kısmı en sert olan yermiş. Bizde düşğnce öğrendik. Bazı hastaneler tomografi bile cekmiyormus oradan düşünce. Alçaktan düstüyse genelde problem olmuyor. Boyunun 2 katını gecerse sıkıntı oranı yukseliyor.
Amin yaa. Ben ayrı bi duygusal oldum artık. Eskiden babam ve oğlumda sinemada falan agalayanlara gülerdim. Dün akşam kızılcık izlerken agladım benYerdeydi ana kucağı zaten yine dayanamadım ölçtüm 55 cmden düşmüş,oğlum 65 cm. Hareketlerinde falan bir farklılık yok gibi şimdilik gözlemliyorum. Düşe kalka büyüyecekler tabi ama çok korktum ya Rabbim korusun hepimizin evlatlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?