Belki, olabilir canım. Çünkü ben bi ara aramıştım bulamadım migrostaSadece indirimli görünce bez alıyorum. Başka bir platformdan da almış olabilirim.
Bana çok net farklı geliyo da kullanmasam mı diye düşünüyorum.Poşetini attım hatırlamıyorum hiç ama ebebekten aldığımdan farklıydı kesinlikle
Bizim hala maviKızlar bebişlerin göz renkleri ne durumda? Bizim ki hala renkli mavi kayboldu ama yeşil baskın gri bal rengi karışımı hareli duruyor ela mı olacak acaba
Valla benim bi arkadaşımın kardeşinin 2 yaşından sonra değişmiş göz rengi6-9. aya kadar sabredicez mecbur
Bizim 4.ay atağımız erken başladı canım. Haftaya da 4 aylık olucaz. Bana hiç geçici gibi gelmedi bu atak ve uyku gerilemesi ama umarım öyledir4. Aya giren bebişlerin anneleri ne durumda bebişleriniz huzursuzluk var mı ? Biz 3 aylık olacağız 26 sında şimdiden 4. Ayı düşünüyorum
Bizim uykumuz daha yeni düzeldi zaten gözlerim yaşlıBelki, olabilir canım. Çünkü ben bi ara aramıştım bulamadım migrosta
Bana çok net farklı geliyo da kullanmasam mı diye düşünüyorum.
Bizim hala mavi
Valla benim bi arkadaşımın kardeşinin 2 yaşından sonra değişmiş göz rengionu duyunca net şu renk diyemez oldum
Bizim 4.ay atağımız erken başladı canım. Haftaya da 4 aylık olucaz. Bana hiç geçici gibi gelmedi bu atak ve uyku gerilemesi ama umarım öyledir2.ay ne güzelmiş, buralar soğuuk buralar pusluuuu, imkanı olan gelmesin anacım
4. Ay bitti ben bi değişiklik göremedim ya ciddi bir sorun yaşamadık4. Aya giren bebişlerin anneleri ne durumda bebişleriniz huzursuzluk var mı ? Biz 3 aylık olacağız 26 sında şimdiden 4. Ayı düşünüyorum
O kadar çok görüyorum ki sosyal medyada bununla ilgili paylaşımlar bi gözüm korktu4. Ay bitti ben bi değişiklik göremedim ya ciddi bir sorun yaşamadık
Ben de korku dolu bir merak içindeyim4. Aya giren bebişlerin anneleri ne durumda bebişleriniz huzursuzluk var mı ? Biz 3 aylık olacağız 26 sında şimdiden 4. Ayı düşünüyorum
Bende bekiyorum hala bişi olcak diye bekliyorumO kadar çok görüyorum ki sosyal medyada bununla ilgili paylaşımlar bi gözüm korktu
Ay hadi inşallah sıkıntısız atlatsın inşallahBende bekiyorum hala bişi olcak diye bekliyorumdiş kaşınmaları salyalar var arada hafif huzursuzlanıyo bazen uykuya zor dalıyo ama aşırı bir durum gözlemlemedim ben
benim bebişim 3 buçuk aylık şu an. bir sıkıntı yok gibi. daha doğrusu bazen ufak tefek huzursuzluklar oluyor ama bir gün olursa bir gün olmuyor. ben aslında gündüz uykularını kaydetmeye başladım çünkü çok mu uyuyor diye endişelendim biraz. burada hep uyumayan bebeklerin anneleri yazıyor da uyuyanlar yazmıyor mu acaba nazar değer diye4. Aya giren bebişlerin anneleri ne durumda bebişleriniz huzursuzluk var mı ? Biz 3 aylık olacağız 26 sında şimdiden 4. Ayı düşünüyorum
Sleppy ecologj ve bionaturel güzelKızlar yaa biz prima kullanıyoruz ama kakalar hergün sırta cıkıyo. Sürekli kaka çitiliyorumsleepy deneyeyim diorum ya da başka bez. Hangi model hangi marka iyi sizce
Dün bnde Trendyol dan alacaktım bionaturel ama yorumlara bakınca vazgeçtim çakma ürünmus onlar en iyi e bebekKızlar bezlerden konuşurken, biz Sleepy Bio Natural kullanıyorduk. Yeni siparişi vermiştim, gelen ürün sanki daha ince, hışır hışır ve ıslaklık göstergesi filan yukarda. Satıcı da Sleepydi. Trendyolda ve HappyKids forumda yaşayan olmuş ama ben satıcı farklıdır diye düşünmüştüm. Böyle bi fark gören oldu mu?
4ay bitti ve şuan güzel ilerliyoruz baya düzene girdi ama doktorumuz bu iki hafta tekrar bozulacak düzen ve sonra Bi daha hep düzenli olacaksınız dedi atak haftasıymış bu iki hafta herhalde4. Aya giren bebişlerin anneleri ne durumda bebişleriniz huzursuzluk var mı ? Biz 3 aylık olacağız 26 sında şimdiden 4. Ayı düşünüyorum
Ya benim bebe elini emmekten ve salyalardan sırılsıklam oluyor önü ne yapıyorsunuz? Önlük takmaktan da korkuyorum boğulur diye ne bileyim sürekli kıyafet değiştirir oldum o kadar iştahlı emiyor ki elini heryer salya yaBende bekiyorum hala bişi olcak diye bekliyorumdiş kaşınmaları salyalar var arada hafif huzursuzlanıyo bazen uykuya zor dalıyo ama aşırı bir durum gözlemlemedim ben
Yo benimki de genelde günde 3 uyku yapıyo yarım saatle 1 saat arasında değişiyo süresi genelde 40 45 dk uyuyo bazen arada memede 10 dalikalık şekerleme yapıyo. Gece uykusuna 10 10 buçuk gibi dalıyo gözü kapalı 3 kere falan emiyo. Sabah 5 7 arası kakaya uyanıyo mutlaka sonra tekrar uyuyoruz 9a kadarbenim bebişim 3 buçuk aylık şu an. bir sıkıntı yok gibi. daha doğrusu bazen ufak tefek huzursuzluklar oluyor ama bir gün olursa bir gün olmuyor. ben aslında gündüz uykularını kaydetmeye başladım çünkü çok mu uyuyor diye endişelendim biraz. burada hep uyumayan bebeklerin anneleri yazıyor da uyuyanlar yazmıyor mu acaba nazar değer diyekızlar bi yorumlasanıza biizm uyku saatlerini. paylaşıyorum. 11 buçuk 12 gibi gece uykusuna yatıyor, iki kere emmeye uyanıyor sonra bir daha sabah 10da uyanıyor ve gündüz uykularımız da fotodaki gibi. sizce çok mu uyuyor bebişim?
Önlük takıyorum ben hep hiç öyle bi şey olmadı ya korkma zaten uzun süre yalnız kalmıyolar kiYa benim bebe elini emmekten ve salyalardan sırılsıklam oluyor önü ne yapıyorsunuz? Önlük takmaktan da korkuyorum boğulur diye ne bileyim sürekli kıyafet değiştirir oldum o kadar iştahlı emiyor ki elini heryer salya ya
Böyle çıtlıtçı müslin önlükler var trendyolda onlardan alayım diyorum olur mu acabaÖnlük takıyorum ben hep hiç öyle bi şey olmadı ya korkma zaten uzun süre yalnız kalmıyolar ki
gündüz 3 kere uyuyor ama bi uykusu 2 saat sürünce acaba bi sıkıntısı mı var da uyuyor diye düşündüm. uyusa ayrı dert uyumasa ayrı vallaYo benimki de genelde günde 3 uyku yapıyo yarım saatle 1 saat arasında değişiyo süresi genelde 40 45 dk uyuyo bazen arada memede 10 dalikalık şekerleme yapıyo. Gece uykusuna 10 10 buçuk gibi dalıyo gözü kapalı 3 kere falan emiyo. Sabah 5 7 arası kakaya uyanıyo mutlaka sonra tekrar uyuyoruz 9a kadar
Ben lcwden aldım baya güzel çok toplanmıyo yukarı 2li 3lü satılıyoBöyle çıtlıtçı müslin önlükler var trendyolda onlardan alayım diyorum olur mu acaba