2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Aynen banyoda gülücükler atıyor ama giyinmek işkence gibi.. Biz de çok panik oluyoruz üşütmesin diye ama artık o ağlarken benim karnım ağrıyo, stresten midem ağrıyor.

Evet yapısı bi garip, üzerinde bio natural premium plus yazıyor muydu seninkinde de?

Migrosta yeşil olan natural yok muydu ya? Online siparişte mi var acaba bio natural?
Sadece indirimli görünce bez alıyorum. Başka bir platformdan da almış olabilirim.

benim oğluşun 2 saatte bir uykusu geliyor bayağı belli ediyor yatırıyorum kurulu saat gibi 40. Dakikada uyanıyor var mı böyle olan ya ?😅

Aynen banyoda gülücükler atıyor ama giyinmek işkence gibi.. Biz de çok panik oluyoruz üşütmesin diye ama artık o ağlarken benim karnım ağrıyo, stresten midem ağrıyor.

Evet yapısı bi garip, üzerinde bio natural premium plus yazıyor muydu seninkinde de?

Migrosta yeşil olan natural yok muydu ya? Online siparişte mi var acaba bio natural?
Poşetini attım hatırlamıyorum hiç ama ebebekten aldığımdan farklıydı kesinlikle

Kızlar bebişlerin göz renkleri ne durumda? Bizim ki hala renkli mavi kayboldu ama yeşil baskın gri bal rengi karışımı hareli duruyor ela mı olacak acaba🤔

Belki yeşil olacaktır sizinki bizimde mavimsi lacivertti ama şimdi kahverengi olduğu belli oluyor ailede mavi var ama eşimin ve benim kahverengi olduğu için sanırım kahverengi oldu 🙂
Ay inşallah😄 bizde de pek renki göz yok babaannesi mavi gözlü bi de ben ve annem ela gözlüyüz annemin ki daha çok yeşik görünüyor ama bakalım

Sleepy gece boyu tutmaya gelmez kuşum Molfix ana kucağı rahatlığı olanı aldım ben çok iyi geldi taşırma olayı sleepyde çok oluyordu bir de pişik yaptı

Ben 4’e geçtim tahminimce 7 kilo bizimki de ama üst bacak kalın olduğu için kapanmıyor tam ve sıkınca da iz yapıyor 4 numara da gayet oldu bu arada

Molfix ana kucağı rahatlığında yazan paketi çok iyi Prima pişik yaptı bu yapmadı düşün kuzum

Evet tutuyor bazen ve tutan çocuk tuvalete kolay alışır derler şanslıyız 😅😅
canım 7 kiloda nasıl 4 kullanıyorsun çok büyük gelmiyor mu? Ya da markadan dolayı mı değişik oluyor acaba. benim bebiş 6 kilo, 2 numara prima kullanıyorum. 3e mi geçmek gerekir acaba

Peki kızlar kakanın miktarının azalması normal mi? Benim bebeğim aşırı kaka yapan bir çocuktu. İlk zamanlar neredeyse her bezi kakalıydı. Son zamanlarda yaptığı kakaların miktarı çok az. Sütüm yetmese doymasa ağlar heralde değil mi? En son kilo artışı da yavaşlamıştı. Üç ay bir günlük bebeğim.
Kilo az aldığında ya da yapmadığında kaka yapmıyordu bebeğim benim üstelikte huysuz değildi

Arkadaşlar ben bu kaka yapmama işini çözemedim 4 haftadır 1 hafta bekliyoruz ve fitille kaka yapıyor. Bu 5. Haftası. Ne yapacağız bilmiyorum. Probiyotik değişikliği yaptı doktorumuz ama yani ek gıdaya kadar böyle de gidebilir dedi…
canım umut olsun diye söylüyorum ben damla, probiyotik vs kullandım işe yaramadı, 5 günde bir zorla yapıyordu ama bir buçuk ay sonra kendiliğinden geçti. ben durumu kabullenmiştim artık ve hiçbir şey yapmadım ( demir takviyesinin içinde sızma zeytinyağı var, bir ihtimal o işe yarıyordur).

Kızlar bebişlerin göz renkleri ne durumda? Bizim ki hala renkli mavi kayboldu ama yeşil baskın gri bal rengi karışımı hareli duruyor ela mı olacak acaba🤔
bizimki baya kapkahverengi 🤎😂 arada bir güneş vurunca filan açık görünüyor ama anası da babası da kahve uşağımın, o da bizden almış. teyzeler hep renkliydi oysa kfkjffk

canım 7 kiloda nasıl 4 kullanıyorsun çok büyük gelmiyor mu? Ya da markadan dolayı mı değişik oluyor acaba. benim bebiş 6 kilo, 2 numara prima kullanıyorum. 3e mi geçmek gerekir acaba
Bende 4 numara sleepy kullanıyorum tam oluyor cırtlar birbirine çok yakın olacak şekilde yapıştırıyorum öyle olmayınca 4e geçtim

4. Aya giren bebişlerin anneleri ne durumda bebişleriniz huzursuzluk var mı ? Biz 3 aylık olacağız 26 sında şimdiden 4. Ayı düşünüyorum😂

X