- 2 Nisan 2024
- 1.236
- 1.669
Belki başka platformdan almışımdır. Hafıza yerdeMigrosta bio natural var mı ya ben hiçbir zaman bulamadım orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki başka platformdan almışımdır. Hafıza yerdeMigrosta bio natural var mı ya ben hiçbir zaman bulamadım orda
Sadece indirimli görünce bez alıyorum. Başka bir platformdan da almış olabilirim.Aynen banyoda gülücükler atıyor ama giyinmek işkence gibi.. Biz de çok panik oluyoruz üşütmesin diye ama artık o ağlarken benim karnım ağrıyo, stresten midem ağrıyor.
Evet yapısı bi garip, üzerinde bio natural premium plus yazıyor muydu seninkinde de?
Migrosta yeşil olan natural yok muydu ya? Online siparişte mi var acaba bio natural?
Poşetini attım hatırlamıyorum hiç ama ebebekten aldığımdan farklıydı kesinlikleAynen banyoda gülücükler atıyor ama giyinmek işkence gibi.. Biz de çok panik oluyoruz üşütmesin diye ama artık o ağlarken benim karnım ağrıyo, stresten midem ağrıyor.
Evet yapısı bi garip, üzerinde bio natural premium plus yazıyor muydu seninkinde de?
Migrosta yeşil olan natural yok muydu ya? Online siparişte mi var acaba bio natural?
Bizim lacivert gibiydi ama artık kahverengilik netleşiyor dikkatli bakıncaKızlar bebişlerin göz renkleri ne durumda? Bizim ki hala renkli mavi kayboldu ama yeşil baskın gri bal rengi karışımı hareli duruyor ela mı olacak acaba
İLk doğduğunda lacivertti sonra baya mavi oldu şimdi daha çok yeşil görüyorum daha değişecek heraldeBizim lacivert gibiydi ama artık kahverengilik netleşiyor dikkatli bakınca
Bizimki de aynı yeşil ela gibi, kenarları mavi, çok değişkenİLk doğduğunda lacivertti sonra baya mavi oldu şimdi daha çok yeşil görüyorum daha değişecek heralde
Belki yeşil olacaktır sizinki bizimde mavimsi lacivertti ama şimdi kahverengi olduğu belli oluyor ailede mavi var ama eşimin ve benim kahverengi olduğu için sanırım kahverengi olduİLk doğduğunda lacivertti sonra baya mavi oldu şimdi daha çok yeşil görüyorum daha değişecek heralde
Kahverengi hiç yok hala ya çok merak ediyorumBizimki de aynı yeşil ela gibi, kenarları mavi, çok değişken
Ay inşallah bizde de pek renki göz yok babaannesi mavi gözlü bi de ben ve annem ela gözlüyüz annemin ki daha çok yeşik görünüyor ama bakalımBelki yeşil olacaktır sizinki bizimde mavimsi lacivertti ama şimdi kahverengi olduğu belli oluyor ailede mavi var ama eşimin ve benim kahverengi olduğu için sanırım kahverengi oldu
6-9. aya kadar sabredicez mecburKahverengi hiç yok hala ya çok merak ediyorum
canım 7 kiloda nasıl 4 kullanıyorsun çok büyük gelmiyor mu? Ya da markadan dolayı mı değişik oluyor acaba. benim bebiş 6 kilo, 2 numara prima kullanıyorum. 3e mi geçmek gerekir acabaSleepy gece boyu tutmaya gelmez kuşum Molfix ana kucağı rahatlığı olanı aldım ben çok iyi geldi taşırma olayı sleepyde çok oluyordu bir de pişik yaptı
Ben 4’e geçtim tahminimce 7 kilo bizimki de ama üst bacak kalın olduğu için kapanmıyor tam ve sıkınca da iz yapıyor 4 numara da gayet oldu bu arada
Molfix ana kucağı rahatlığında yazan paketi çok iyi Prima pişik yaptı bu yapmadı düşün kuzum
Evet tutuyor bazen ve tutan çocuk tuvalete kolay alışır derler şanslıyız
Kilo az aldığında ya da yapmadığında kaka yapmıyordu bebeğim benim üstelikte huysuz değildiPeki kızlar kakanın miktarının azalması normal mi? Benim bebeğim aşırı kaka yapan bir çocuktu. İlk zamanlar neredeyse her bezi kakalıydı. Son zamanlarda yaptığı kakaların miktarı çok az. Sütüm yetmese doymasa ağlar heralde değil mi? En son kilo artışı da yavaşlamıştı. Üç ay bir günlük bebeğim.
canım umut olsun diye söylüyorum ben damla, probiyotik vs kullandım işe yaramadı, 5 günde bir zorla yapıyordu ama bir buçuk ay sonra kendiliğinden geçti. ben durumu kabullenmiştim artık ve hiçbir şey yapmadım ( demir takviyesinin içinde sızma zeytinyağı var, bir ihtimal o işe yarıyordur).Arkadaşlar ben bu kaka yapmama işini çözemedim 4 haftadır 1 hafta bekliyoruz ve fitille kaka yapıyor. Bu 5. Haftası. Ne yapacağız bilmiyorum. Probiyotik değişikliği yaptı doktorumuz ama yani ek gıdaya kadar böyle de gidebilir dedi…
bizimki baya kapkahverengi arada bir güneş vurunca filan açık görünüyor ama anası da babası da kahve uşağımın, o da bizden almış. teyzeler hep renkliydi oysa kfkjffkKızlar bebişlerin göz renkleri ne durumda? Bizim ki hala renkli mavi kayboldu ama yeşil baskın gri bal rengi karışımı hareli duruyor ela mı olacak acaba
Ay demek ki kahve olsa çoktan olurdu yabizimki baya kapkahverengi arada bir güneş vurunca filan açık görünüyor ama anası da babası da kahve uşağımın, o da bizden almış. teyzeler hep renkliydi oysa kfkjffk
Doktorun dediklerini zorlada olsa yapmalısın canımYa şöyle uykusu çok hafif ellediğim anda uyanıyor çeviremiyorum o yüzden
Bende 4 numara sleepy kullanıyorum tam oluyor cırtlar birbirine çok yakın olacak şekilde yapıştırıyorum öyle olmayınca 4e geçtimcanım 7 kiloda nasıl 4 kullanıyorsun çok büyük gelmiyor mu? Ya da markadan dolayı mı değişik oluyor acaba. benim bebiş 6 kilo, 2 numara prima kullanıyorum. 3e mi geçmek gerekir acaba