2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Evet çocuk temas istiyo yani neye alıştıysa emerek kucakta vs onu bırakması için beşiğe koyuyolar ağlaya ağlaya uyuya kalıyo bir gün ağlıyo üç gün ağlıyo baktı ki anne baba gelmiyo artık uyuyayım en iyisi diyo işte öğrenilmiş çaresizlik diyolar buna
Benimki tüp bebek bi de. Bebeğim olsun diye çok uğraştım. Nasıl ağlatıp kıyarım, geçici bu günler, elbet öğrenecekler kendi kendine uyumayı kuzular 🥲

İki canlı aşı aynı anda olmalı dedi doktor. Rota için çok az vaktimiz kaldığından veremi de olması gerekip olmadığı geç kaldığı için yaptıracağız. Yaptırmak zorundayız yani yapacak hiç bir şey yok.

Klipsli ile ilgili iyi tecrübeler duymadım bizim geleneksel yöntemle lokal anestezi ve dikişli oldu. İl çişi çok ağrılıydı sünnetten sonraki ama sonra bir sorun yaşamadık.

Yalnız farkında mısınız burada hep oğlan anaları kaldı çoğunlukla. Kız anaları mutlu ve bahtiyar sanırım. 🥹
Ben kız anasiyim😂

Kızlar oğlunu sünnet ettirenlere sorum:
Anestezili anestezi siz, klipsli, dikişli vs gibi durumlar varmis. Nedir bunlar neyi tercih etmeliyim?
Anestezi ile dikişli olduk biz 20 günlükken 3 günde atlattık ilk gün biraz ağrımız oldu sonrası iyiydi canım bakım kısmı ds 1 hafta 10 gün sürüyor öyle yaptık biz

İki canlı aşı aynı anda olmalı dedi doktor. Rota için çok az vaktimiz kaldığından veremi de olması gerekip olmadığı geç kaldığı için yaptıracağız. Yaptırmak zorundayız yani yapacak hiç bir şey yok.

Klipsli ile ilgili iyi tecrübeler duymadım bizim geleneksel yöntemle lokal anestezi ve dikişli oldu. İl çişi çok ağrılıydı sünnetten sonraki ama sonra bir sorun yaşamadık.

Yalnız farkında mısınız burada hep oğlan anaları kaldı çoğunlukla. Kız anaları mutlu ve bahtiyar sanırım. 🥹
Canım öyleyse biraz tedbirli olmakta fayda var ateş konusunda 🙏🙏

Benimki tüp bebek bi de. Bebeğim olsun diye çok uğraştım. Nasıl ağlatıp kıyarım, geçici bu günler, elbet öğrenecekler kendi kendine uyumayı kuzular 🥲
Ah canım bende de pko var hiç olmayacak zannetmeye başladığım zamanda oldu benim de hamileliğim🥲 illa ki öğrenecekler hep böyle sürmeyecek bu düzen

İnstagramda gördüğüm bir gündüz uyku saati düzenlemesini denemek istedim benim oğlan asla uyum sağlayamadı ya uykusu gelince gözü en sevdiği oyuncağı bile görmedi saatlere uyamadık hiç🤦‍♀️😄

bebekleri devlet hastanesinde sünnet ettirebiliyor muyuz? bu konuda tavsiyesi olan var mı kızlar? süreci hiç bilmiyorum. bu ay kontrole gidince çocuk doktoruna sorucam
bu arada İstanbul için soruyorum. devlette yapılıyorsa devlete gitmek tercihim ama randevu sistemini anlamadım. çocuk cerrahiye baktığımda bazı hastaneler sünnet randevularımız dolmuştur diye yazıyor, bazıları sünnet yapılmamaktadır yazıyor, bazısı da hiçbir şey yazmamış 😬

4 ay civarında olanlar bebekleriniz destekli otururken başını dik tutabiliyo mu? Kafası sürekli öne düşüyo normal mi acaba artık tummy time yapmayı da sevmiyo hiç başını kaldırmak istemiyo gibi bi problem olabilir mi acaba😕 kucaktayken kafayı dik tutabiliyo sadece otururken öne düşüyo

Kızlar bi videoya denk geldim süt mısırın çok tüketildiğinde sütü azalttığını söylüyodu doğru mudur acaba🤔
hiç duymadım canım ama tahıllar süt artırıyordu sanki mantıken mısır da azaltmaz gibi
Gündüz bebekleriniz kaç saat uyuyor acaba
bugün ben de merak ettim bebeğim için saat tuttum her uyuduğunda. sabah 9dan bu saate kadar toplam 3 saat 20 dk uyumuş. birazdan bir kere daha uyur sonra gece uykusuna yatırırım inş

bebekleri devlet hastanesinde sünnet ettirebiliyor muyuz? bu konuda tavsiyesi olan var mı kızlar? süreci hiç bilmiyorum. bu ay kontrole gidince çocuk doktoruna sorucam
Evet canım çocuk cerrahiye randevu alıp götürebilirsin. Kanuni’de daha çok yapılıyor diye duydum bir araştır istersen.
4 ay civarında olanlar bebekleriniz destekli otururken başını dik tutabiliyo mu? Kafası sürekli öne düşüyo normal mi acaba artık tummy time yapmayı da sevmiyo hiç başını kaldırmak istemiyo gibi bi problem olabilir mi acaba😕 kucaktayken kafayı dik tutabiliyo sadece otururken öne düşüyo
Yok canım tutamıyor normal daha tutamaması 6 ayda anca tutuyorlar 🥰

X