- 19 Şubat 2024
- 1.149
- 995
- 31
diş olup olmadığını nasıl anlarım ya? damaklarının beyazlaması mı gerekiyor? bu arada biraz daha sakinleşti, bu gece sadece 2 kere uyandı.Kuzum bence diş sizinki ya gaz bu kadar olmaz elini ağzına sokması da ondan
Bizim de öyle aşırı kokuyor kakası da gazı da 6.gün bugün yaptı kıvamı da çamur kıvamında çok sulu değildi
Ben 1 hafta vermedim yine 6 gün yapmadı kaka kızlar probiyotikle de alakası yok yani
emzik alıyor mu? ben emzikle uykuları uzattımBebegim 2 bucuk aylik gündüz uykusunda kendisini uyandırıyor. Uykuda ellerini emmek için ağzına sokarken yüzüne vuruyor ve uyanıyor. Surekli parmağını emmek istiyor. Yanındaysam yüzüne vurmasını engelliyorum uykuya devam ediyor. Yanında değilsem hemen uyanıyor. Sizde de var mi böyle bisey. Napıcam ben???
bu gece daha iyiydi canım. dün akşam geç uyusun diye uğraştım biraz. 10 buçukta uyudu 3 buçuğa kadar uyumuş çok şükür ben de dinlendimYa valla ben de şaşırdım iyice. Geçen bi kere daha kesmeyi denedim onda da gaz sancısından duramadı tekrar verdim rahatladı. Anlayamıyorum
Allah Allah geçicidir ya bi anda uyku gerilemesine girince düzen komple alt üst olmuştur belki, şimdi yeniden düzene girecektir. Nasıl geçiyo geceniz?
Harika, inşallah böyle böyle eğitime gerek kalmadan halledebilirizBen yendioğanken yapıyodum, çok düzenli gidiyodu. Tabi anlamıyodu o zaman ama işe yarıyordu bence. Şimdi yeniden başlıcam, müziği kullanıyorum ben de
Ben havalar soğuduğundan beri uyku gurusu giydiriyorum yatarken, bence onu giyince anlıyor gece uykusuna geçtiğinigiydirmesi çok kolay, ondan normal kıyafet değişikliğinden daha çok işime geliyor.
Ay ne gazmış gerçekten yaaa4.ayla biter umarım, bazı yerlerde 6.aya kadar devam eden var diyorlardı ama umarım etmez
Hadi yaaabiz de 4.güne girdik. Sabahtan umutluyum bakalım niye böyle bu kaka işi?
Alıyor emzik agzindan düşürünce eliyle tekrar bi mücadeleye giriyor. Ne zaman geçecek bu elini emme isteği?emzik alıyor mu? ben emzikle uykuları uzattım
geçmekten ziyade artacak gibi geliyor, çünkü önümüz diş çıkarmaAlıyor emzik agzindan düşürünce eliyle tekrar bi mücadeleye giriyor. Ne zaman geçecek bu elini emme isteği?
4 saatte 1 veriyorumkaç saatte bi veriyorsun canım. benim de sağmayla 100 ml e yakın oluyor. bebeğin daha fazla çektiğini düşünürsem yeterli galiba
Gece uykularımiz da bir değişiklik yokgeçmekten ziyade artacak gibi geliyor, çünkü önümüz diş çıkarmaama şöyle düşün canım, bu onun gelişiminin bir parçası. ellerini böyle böyle keşfedecek. uzunca müddet sadece ellerini değil, her şeyi ağzına götürecek tanıyabilmek ve anlayabilmek için. uykusu derin olmadığı için ellerini ağzına götürüyor diye düşünüyorum. gündüz uykuları zaten çok derin olmaz. gece de mi sürekli uyanıyor
gündüz benimki de öyle genel olarakGece uykularımiz da bir değişiklik yokgündüz uyurken yapıyor. 15 20 dakika uyuyor uyanıyor. Kucağıma aliyorum uyuyor tekrar 15 dakika sonra uyanıyor
12. hafta varmış ama bir hafta önce sonra olabilirmiş11 haftalık şu an bu aralar bir atak falan var mı?
Benimki de yarım saat uyur tam yarım saat sonra sıçramaları başlıyor kendini uyandırıyor aslında tam derin uykuya geçecekken yapamıyor ve uyanıyor. Aslında gündüz ne kadar ayına göre uyku yaparsa gece daha rahat uyurmuş gerçekten de biz dışarda olduğunuzda çok uyuyor gündüz gecemiz de güzel geçiyor o zamangündüz benimki de öyle genel olarakburada biri yazmıştı, gündüz derin uyku pek olmaz, olursa gece uykusunu etkiliyormuş. ben şöyle yapıyorum, 15 dk sonra uyandığı anda ağzına emzik verip kendimi hiç göstermeden pışpışlıyorum tekrar dalıyor
Uyku gurusu ya da yarım kundak deneyebilirsin canım elleri bağlı olduğu için uyanmıyorBebegim 2 bucuk aylik gündüz uykusunda kendisini uyandırıyor. Uykuda ellerini emmek için ağzına sokarken yüzüne vuruyor ve uyanıyor. Surekli parmağını emmek istiyor. Yanındaysam yüzüne vurmasını engelliyorum uykuya devam ediyor. Yanında değilsem hemen uyanıyor. Sizde de var mi böyle bisey. Napıcam ben???
Aman aman değil ama sürekli emmek istiyor kuzum gazı da artıyor sanırım yapamadıkçadiş olup olmadığını nasıl anlarım ya? damaklarının beyazlaması mı gerekiyor? bu arada biraz daha sakinleşti, bu gece sadece 2 kere uyandı.
senin bebiş 6 gün kaka yapmadığında nasıl oluyor yani çok sıkıntı veriyor mu? benimki de 5 günde bir yapıyordu sonra kendiliğinden düzeldi. eğer çok huzursuz etmiyorsa sen de kafana takma canım, akışına bırak belki kendiliğinden düzene girecektir.
Canım bence siz atak haftasındasınız. Çünkü öyle olunca çok emmek istiyorlar rahatlamak için. Bizim ataklar hep birer hafta önce başladı. Zaten dikkat et huzursuzluğu azalınca yeni bişeyler yapmaya başlıyor. Bizim 2.aydaki atak haftasından sonra ellerini ağzına götürme, ellere ayaklara dikkatli bakma, etraftaki nesneleri farketme başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.Aşıdan sonra kızımın tüm huyu değişti ya kucaktan inmez oldu önceden güzel güzel yatağında uyuyan kızım gitti özellikle akşamları uyku saati gelince ortalığı yıkan bir bebek geldi ne yapsak uyumuyor sürekli emmek istiyor fazla emdiği için fazla fazla da kusuyor ne yapacağımı şaşırdım 3 4 gündür hayalet gibiyim evde yorgunluktan. Kalkıp su içmeye bile vakit bulamıyorum kucağımdan indiremediğim için.
Ben de bugün verdim tekrar probiyotiği, yaptı kakasınıYok ya kaç tane yedim, bebişi değil beni etkiledisadece probiyotik iyi geldi bize valla başka bi şeyin etkisi olmadı hiç
Canım bizim doktorumuz elini yıkayıp damağını kontrol ederek baktı dişlere, damak sertleşmiş diş yerleri oturmuş dedi. Aşırı salya ve huzursuzluk bu yerleşim olurken olur dedi. Gerçi ben dokununca bana her yeri sert geldi ama doktor anladı, belki sen de dokununca anlarsındiş olup olmadığını nasıl anlarım ya? damaklarının beyazlaması mı gerekiyor? bu arada biraz daha sakinleşti, bu gece sadece 2 kere uyandı.
senin bebiş 6 gün kaka yapmadığında nasıl oluyor yani çok sıkıntı veriyor mu? benimki de 5 günde bir yapıyordu sonra kendiliğinden düzeldi. eğer çok huzursuz etmiyorsa sen de kafana takma canım, akışına bırak belki kendiliğinden düzene girecektir.
Oh çok sevindim. Uykusuzluk çok beter ya, beyni yerinde olmuyor insanın resmenbu gece daha iyiydi canım. dün akşam geç uyusun diye uğraştım biraz. 10 buçukta uyudu 3 buçuğa kadar uyumuş çok şükür ben de dinlendimdaha iyi bi geceydi
Valla bence korkulduğu kadar var4. Ay uyku gerilemesinden şimdiden korkuyorumazıcık ilerleyen uykumuz yeniden geri gidecek diye
Ayni şeyleri yaşıyoruz şu an ya. Aşıdan mi 9.hafta atağı mi? ÇıldırdıkAşıdan sonra kızımın tüm huyu değişti ya kucaktan inmez oldu önceden güzel güzel yatağında uyuyan kızım gitti özellikle akşamları uyku saati gelince ortalığı yıkan bir bebek geldi ne yapsak uyumuyor sürekli emmek istiyor fazla emdiği için fazla fazla da kusuyor ne yapacağımı şaşırdım 3 4 gündür hayalet gibiyim evde yorgunluktan. Kalkıp su içmeye bile vakit bulamıyorum kucağımdan indiremediğim için.
Ataksa da hemen geçer umarım babasının kucağında bile ağlıyor 2 dakika rahat edemiyorum resmenAyni şeyleri yaşıyoruz şu an ya. Aşıdan mi 9.hafta atağı mi? Çıldırdık
Aynen umarım yaAtaksa da hemen geçer umarım babasının kucağında bile ağlıyor 2 dakika rahat edemiyorum resmen
Ben kanguru da almadım uzun süre kullanmam diye kollarım koptu resmen bırakır bırakmaz çığlık kıyametAynen umarım yaçok fena sadece kanguru da duruyor.