2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
diş olup olmadığını nasıl anlarım ya? damaklarının beyazlaması mı gerekiyor? bu arada biraz daha sakinleşti, bu gece sadece 2 kere uyandı.

senin bebiş 6 gün kaka yapmadığında nasıl oluyor yani çok sıkıntı veriyor mu? benimki de 5 günde bir yapıyordu sonra kendiliğinden düzeldi. eğer çok huzursuz etmiyorsa sen de kafana takma canım, akışına bırak belki kendiliğinden düzene girecektir.

emzik alıyor mu? ben emzikle uykuları uzattım

bu gece daha iyiydi canım. dün akşam geç uyusun diye uğraştım biraz. 10 buçukta uyudu 3 buçuğa kadar uyumuş çok şükür ben de dinlendim daha iyi bi geceydi

Alıyor emzik agzindan düşürünce eliyle tekrar bi mücadeleye giriyor. Ne zaman geçecek bu elini emme isteği?
geçmekten ziyade artacak gibi geliyor, çünkü önümüz diş çıkarma ama şöyle düşün canım, bu onun gelişiminin bir parçası. ellerini böyle böyle keşfedecek. uzunca müddet sadece ellerini değil, her şeyi ağzına götürecek tanıyabilmek ve anlayabilmek için. uykusu derin olmadığı için ellerini ağzına götürüyor diye düşünüyorum. gündüz uykuları zaten çok derin olmaz. gece de mi sürekli uyanıyor

Gece uykularımiz da bir değişiklik yok gündüz uyurken yapıyor. 15 20 dakika uyuyor uyanıyor. Kucağıma aliyorum uyuyor tekrar 15 dakika sonra uyanıyor

Gece uykularımiz da bir değişiklik yok gündüz uyurken yapıyor. 15 20 dakika uyuyor uyanıyor. Kucağıma aliyorum uyuyor tekrar 15 dakika sonra uyanıyor
gündüz benimki de öyle genel olarak burada biri yazmıştı, gündüz derin uyku pek olmaz, olursa gece uykusunu etkiliyormuş. ben şöyle yapıyorum, 15 dk sonra uyandığı anda ağzına emzik verip kendimi hiç göstermeden pışpışlıyorum tekrar dalıyor

Benimki de yarım saat uyur tam yarım saat sonra sıçramaları başlıyor kendini uyandırıyor aslında tam derin uykuya geçecekken yapamıyor ve uyanıyor. Aslında gündüz ne kadar ayına göre uyku yaparsa gece daha rahat uyurmuş gerçekten de biz dışarda olduğunuzda çok uyuyor gündüz gecemiz de güzel geçiyor o zaman

Uyku gurusu ya da yarım kundak deneyebilirsin canım elleri bağlı olduğu için uyanmıyor
Aman aman değil ama sürekli emmek istiyor kuzum gazı da artıyor sanırım yapamadıkça

Canım bence siz atak haftasındasınız. Çünkü öyle olunca çok emmek istiyorlar rahatlamak için. Bizim ataklar hep birer hafta önce başladı. Zaten dikkat et huzursuzluğu azalınca yeni bişeyler yapmaya başlıyor. Bizim 2.aydaki atak haftasından sonra ellerini ağzına götürme, ellere ayaklara dikkatli bakma, etraftaki nesneleri farketme başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Yok ya kaç tane yedim, bebişi değil beni etkiledi sadece probiyotik iyi geldi bize valla başka bi şeyin etkisi olmadı hiç
Ben de bugün verdim tekrar probiyotiği, yaptı kakasını tek iyi gelen de o cidden
Canım bizim doktorumuz elini yıkayıp damağını kontrol ederek baktı dişlere, damak sertleşmiş diş yerleri oturmuş dedi. Aşırı salya ve huzursuzluk bu yerleşim olurken olur dedi. Gerçi ben dokununca bana her yeri sert geldi ama doktor anladı, belki sen de dokununca anlarsın
bu gece daha iyiydi canım. dün akşam geç uyusun diye uğraştım biraz. 10 buçukta uyudu 3 buçuğa kadar uyumuş çok şükür ben de dinlendim daha iyi bi geceydi
Oh çok sevindim. Uykusuzluk çok beter ya, beyni yerinde olmuyor insanın resmen
4. Ay uyku gerilemesinden şimdiden korkuyorum azıcık ilerleyen uykumuz yeniden geri gidecek diye
Valla bence korkulduğu kadar var bizim baya baya tüm düzen alt üst oldu, bakalım ne zaman düzelecek

Ayni şeyleri yaşıyoruz şu an ya. Aşıdan mi 9.hafta atağı mi? Çıldırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…