- 19 Temmuz 2023
- 1.568
- 2.332
Noldu kim ne saçmaladı, dal gitsinciyim benÇocuğumu nasıl seveceğime de karışmayın ya valla dalıcam ben birine sonunda
Bizde de gündüz derin uyuyamadigi günler gece daha zor uyuyor, gündüz güzel uyursa gece uykusuna daha rahat geçiyorgündüz benimki de öyle genel olarakburada biri yazmıştı, gündüz derin uyku pek olmaz, olursa gece uykusunu etkiliyormuş. ben şöyle yapıyorum, 15 dk sonra uyandığı anda ağzına emzik verip kendimi hiç göstermeden pışpışlıyorum tekrar dalıyor
Dal gitsin cevabını ver nasıl sevecekmişiz pekiÇocuğumu nasıl seveceğime de karışmayın ya valla dalıcam ben birine sonunda
benim tecrübem genelde tam tersiBizde de gündüz derin uyuyamadigi günler gece daha zor uyuyor, gündüz güzel uyursa gece uykusuna daha rahat geçiyor
neden uzatmak istiyorsun canım? 3 saat iyi gibi aslında, değil miBiberonşa besleyen anneler kaç saatte bir bekliyorsunuz. Bizim ki hala 3 saatte bir alıyor en geç. Bazen 2 saate iniyor. Süreleri nasıl uzatabiliriz.
Ayı büyüdükçe beslenme saat aralığı artar diye düşünmüştüm. İşe başlayacağım işe gittiğimde çok zor olacak beslenmesi. Zaman artarsa en azından ben gelene kadar tek beslenme ile geçebilir diye düşündüm.neden uzatmak istiyorsun canım? 3 saat iyi gibi aslında, değil mi
Kaç aylık bebeginizBiberonşa besleyen anneler kaç saatte bir bekliyorsunuz. Bizim ki hala 3 saatte bir alıyor en geç. Bazen 2 saate iniyor. Süreleri nasıl uzatabiliriz.
5. Aya girdi ancak prematüre olduğu için düzeltilmiş 2.5 aylıkKaç aylık bebeginiz
Noldu kim ne saçmaladı, dal gitsinciyim ben
Eşiöin ailesiDal gitsin cevabını ver nasıl sevecekmişiz peki
Bence süreler normal 3 saati geçmemeliBiberonşa besleyen anneler kaç saatte bir bekliyorsunuz. Bizim ki hala 3 saatte bir alıyor en geç. Bazen 2 saate iniyor. Süreleri nasıl uzatabiliriz.
6 aya kadar o pek mümkün değil ya. Her türlü 3 saatte bir beslenmesi lazımAyı büyüdükçe beslenme saat aralığı artar diye düşünmüştüm. İşe başlayacağım işe gittiğimde çok zor olacak beslenmesi. Zaman artarsa en azından ben gelene kadar tek beslenme ile geçebilir diye düşündüm.
Bence bi termometre alıp bakın bizim vücudumuz çok farklı doğumdan sonra, net bildirmez bize durumu. Uzun kollu üstüne uzun kollu değil de kısa kol veya askılı üzerine uzun kollu tulum filan olabilir. Bizim oda 22-23 derece oluyo, ben de gece hep böyle giydiriyorum tulumla. Üstüne de sadece müslin örtüyorumbebegim geceleri çok terliyor oda ısısı iyi gibi termometrem yok ama kendimden yola çıkarak söylüyorum. Üstünü de çok kalın örtmüyorum içinde uzun kollu zıbın ve uzun kollu pijaması var ama kafa tarafı çarşafı hep ıslak kalktıgında aşırı terliyor var mı böyle sorunu olan ?
Ayy onlara ne ya vermişsindir cevaplarını umarım hiçbi şeyi içinde tutma kim ki onlar çocuğunu sevme şekline laf edecek istersem geri içime sokarımEşiöin ailesipoposuna pat pat yapmıcakmışım aşkım demicekmişim içimden çıkardığım çocuğu istediğim gibi seveyim bi zahmet ya
Erkek bebek poposundan sevilmezmiş salak salak şeyler. He he dedim geçtim ya uğraşamıcam artık oğlum dışında kimseye tahammül edemiyorum yeto yaniAyy onlara ne ya vermişsindir cevaplarını umarım hiçbi şeyi içinde tutma kim ki onlar çocuğunu sevme şekline laf edecek istersem geri içime sokarım
Oldu ona karismadilari kalmıştı bı artık ona da karıştılar tam oldu. Konuşsun dursunlar inatlarina daha çok yapEşiöin ailesipoposuna pat pat yapmıcakmışım aşkım demicekmişim içimden çıkardığım çocuğu istediğim gibi seveyim bi zahmet ya
Ben saldım ya yapar nasılsa modundayım napalım artık sürekli bir şeyler vermek istemiyorumT turuncukusunguncesi dr nurse harvey's colex ekledi kaka için. 5ml 4 kere. İşe yaramadı şimdilik. Ki ben zaten veriyordum arada
Doktor bize anne ya da baba terleyen yapıdaysa çocuk da terler yapacak bir şey yok demişti. Ama bence uzun kollu zıbın giydiriyorsan çok ince giydir üstünü ya da kısa kol zıbın giydir. Ben de geçen kısa kollu kalmadı diye uzun giydirdim üstüne incecik pijama giydirdim yine de terlemiştibebegim geceleri çok terliyor oda ısısı iyi gibi termometrem yok ama kendimden yola çıkarak söylüyorum. Üstünü de çok kalın örtmüyorum içinde uzun kollu zıbın ve uzun kollu pijaması var ama kafa tarafı çarşafı hep ıslak kalktıgında aşırı terliyor var mı böyle sorunu olan ?
Böyle dediken sonra bugün bebeği gece uykusuna geçirememe kaç puanbenim tecrübem genelde tam tersigündüz çok uyuduğunda gece iyi uyumuyor. gece gözleri fal taşı gibi açık, oyun istiyor. bugün gündüz çok uyudu mesela gece Allah yardımcım olsun nfnnff