2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
gündüz benimki de öyle genel olarak 😂 burada biri yazmıştı, gündüz derin uyku pek olmaz, olursa gece uykusunu etkiliyormuş. ben şöyle yapıyorum, 15 dk sonra uyandığı anda ağzına emzik verip kendimi hiç göstermeden pışpışlıyorum tekrar dalıyor
Bizde de gündüz derin uyuyamadigi günler gece daha zor uyuyor, gündüz güzel uyursa gece uykusuna daha rahat geçiyor

Çok doğru 😂

Eklentiler

• IMG_20241214_210832.jpg
    IMG_20241214_210832.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 28
Biberonşa besleyen anneler kaç saatte bir bekliyorsunuz. Bizim ki hala 3 saatte bir alıyor en geç. Bazen 2 saate iniyor. Süreleri nasıl uzatabiliriz.

Bizde de gündüz derin uyuyamadigi günler gece daha zor uyuyor, gündüz güzel uyursa gece uykusuna daha rahat geçiyor
benim tecrübem genelde tam tersi 🥲 gündüz çok uyuduğunda gece iyi uyumuyor. gece gözleri fal taşı gibi açık, oyun istiyor. bugün gündüz çok uyudu mesela gece Allah yardımcım olsun nfnnff

neden uzatmak istiyorsun canım? 3 saat iyi gibi aslında, değil mi
Ayı büyüdükçe beslenme saat aralığı artar diye düşünmüştüm. İşe başlayacağım işe gittiğimde çok zor olacak beslenmesi. Zaman artarsa en azından ben gelene kadar tek beslenme ile geçebilir diye düşündüm.

bebegim geceleri çok terliyor oda ısısı iyi gibi termometrem yok ama kendimden yola çıkarak söylüyorum. Üstünü de çok kalın örtmüyorum içinde uzun kollu zıbın ve uzun kollu pijaması var ama kafa tarafı çarşafı hep ıslak kalktıgında aşırı terliyor var mı böyle sorunu olan ?

Ayı büyüdükçe beslenme saat aralığı artar diye düşünmüştüm. İşe başlayacağım işe gittiğimde çok zor olacak beslenmesi. Zaman artarsa en azından ben gelene kadar tek beslenme ile geçebilir diye düşündüm.
6 aya kadar o pek mümkün değil ya. Her türlü 3 saatte bir beslenmesi lazım

bebegim geceleri çok terliyor oda ısısı iyi gibi termometrem yok ama kendimden yola çıkarak söylüyorum. Üstünü de çok kalın örtmüyorum içinde uzun kollu zıbın ve uzun kollu pijaması var ama kafa tarafı çarşafı hep ıslak kalktıgında aşırı terliyor var mı böyle sorunu olan ?
Bence bi termometre alıp bakın bizim vücudumuz çok farklı doğumdan sonra, net bildirmez bize durumu. Uzun kollu üstüne uzun kollu değil de kısa kol veya askılı üzerine uzun kollu tulum filan olabilir. Bizim oda 22-23 derece oluyo, ben de gece hep böyle giydiriyorum tulumla. Üstüne de sadece müslin örtüyorum

Eşiöin ailesi😤 poposuna pat pat yapmıcakmışım aşkım demicekmişim içimden çıkardığım çocuğu istediğim gibi seveyim bi zahmet ya
Ayy onlara ne ya vermişsindir cevaplarını umarım hiçbi şeyi içinde tutma kim ki onlar çocuğunu sevme şekline laf edecek istersem geri içime sokarım 😂

Ayy onlara ne ya vermişsindir cevaplarını umarım hiçbi şeyi içinde tutma kim ki onlar çocuğunu sevme şekline laf edecek istersem geri içime sokarım 😂
Erkek bebek poposundan sevilmezmiş salak salak şeyler. He he dedim geçtim ya uğraşamıcam artık oğlum dışında kimseye tahammül edemiyorum yeto yani

T turuncukusunguncesi dr nurse harvey's colex ekledi kaka için. 5ml 4 kere. İşe yaramadı şimdilik. Ki ben zaten veriyordum arada
Ben saldım ya yapar nasılsa modundayım napalım artık sürekli bir şeyler vermek istemiyorum 🙄
Doktor bize anne ya da baba terleyen yapıdaysa çocuk da terler yapacak bir şey yok demişti. Ama bence uzun kollu zıbın giydiriyorsan çok ince giydir üstünü ya da kısa kol zıbın giydir. Ben de geçen kısa kollu kalmadı diye uzun giydirdim üstüne incecik pijama giydirdim yine de terlemişti

benim tecrübem genelde tam tersi 🥲 gündüz çok uyuduğunda gece iyi uyumuyor. gece gözleri fal taşı gibi açık, oyun istiyor. bugün gündüz çok uyudu mesela gece Allah yardımcım olsun nfnnff
Böyle dediken sonra bugün bebeği gece uykusuna geçirememe kaç puan 😂😂 Hâlâ uyumadi

X