2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bugün uyku rutinimize başladık banyoyu rutine dahil etmedim çünkü her akşam çok yorucu benim için sürekli su doldur kaldır dök belim ağrıyo. Uyku müziği seçtim klasik hafif bi müzik. Odaya geçiyorum loş ışıkta müziği açıyorum bez değişikliği, masaj, pijama giydirme ve emzirme olarak sonlandırıyorum. Emzirirken kitap okumaya başlıcam bi de fikir olur belki size de ❤

Yaa sırf oyuzden ben de kucakta yıkamaya başladım. Eşim beklıyo ben duşta yıkıyorum ona veriyorum. Pijama olayı cok zor geliyo bana yaa yarım saat once kaka yaptı die değiştirdim şimdide kustu gene değiştirdim.

Ben 3 4 tane ayaksız tulumu pijama yaptım sadece gece giydiriyorum gündüz de gece uyuyana kadar da yakalık takıyorum kusarsa diye fenalık geldi çünkü çamaşır yıkamaktan

Ben bu yüzden doktora gottim çok kusuyor diye 3 saaten önce meme verme dedi röntgen cektiler karnı gaz doluymuş o yüzden agliyormus aç olduğu için değilmiş bende öyle sanmıştım ama gene herşey gazdanmis bıktık yahu bu gaz islerinden

Emzirme aralığını açarsanız rahatlatıyor ben 3 saatte bir emziriyorum bayağı rahatladık ya da büyüdükçe mi rahatlıyor bilemedim tabi. Emerken de ilk tazyikli geliyor bir iki dakika makaslayarak sütü azaltmaya çalışıyorum hava yutmasın diye tazyikle çok hava yutuyorlar çünkü

ayy ama görsen öyle bir emmek istiyor ki insan kıyamıyor eline ne geçerse emiyor, ağzını şapırdatıyor filan. inşallah tez zamanda kurtuluruz şu gaz sorunundan

Benim çocuk horlama sesine alışmış odada traktör çalışıyo sanki ama mışıl mışıl uyuyo. Uykusuz kalan ben oldum

Kuzum bence diş sizinki ya gaz bu kadar olmaz elini ağzına sokması da ondan
Bebeğinizin gazı çok kokuyor mu? Hiç koktuğunu hatırlamıyorum. Kaka yapamamaya başladığından beri korkunç kokuyor.
Bizim de öyle aşırı kokuyor kakası da gazı da 6.gün bugün yaptı kıvamı da çamur kıvamında çok sulu değildi

Her gün birkaç kere yapıyordu. Çok gazı var şimdi. Ben iyi geliyor, düzenliyor diye veriyordum. Vermiyim mi bende bir süre? Ne yapacağımı şaşırdım.
Ben 1 hafta vermedim yine 6 gün yapmadı kaka kızlar probiyotikle de alakası yok yani

Her gün birkaç kere yapıyordu. Çok gazı var şimdi. Ben iyi geliyor, düzenliyor diye veriyordum. Vermiyim mi bende bir süre? Ne yapacağımı şaşırdım.
Ya valla ben de şaşırdım iyice. Geçen bi kere daha kesmeyi denedim onda da gaz sancısından duramadı tekrar verdim rahatladı. Anlayamıyorum
Allah Allah geçicidir ya bi anda uyku gerilemesine girince düzen komple alt üst olmuştur belki, şimdi yeniden düzene girecektir. Nasıl geçiyo geceniz?
Harika, inşallah böyle böyle eğitime gerek kalmadan halledebiliriz Ben yendioğanken yapıyodum, çok düzenli gidiyodu. Tabi anlamıyodu o zaman ama işe yarıyordu bence. Şimdi yeniden başlıcam, müziği kullanıyorum ben de
Ben havalar soğuduğundan beri uyku gurusu giydiriyorum yatarken, bence onu giyince anlıyor gece uykusuna geçtiğini giydirmesi çok kolay, ondan normal kıyafet değişikliğinden daha çok işime geliyor.
Ay ne gazmış gerçekten yaaa 4.ayla biter umarım, bazı yerlerde 6.aya kadar devam eden var diyorlardı ama umarım etmez
Ben 1 hafta vermedim yine 6 gün yapmadı kaka kızlar probiyotikle de alakası yok yani
Hadi yaaa biz de 4.güne girdik. Sabahtan umutluyum bakalım niye böyle bu kaka işi?

Aşıdan sonra kızımın tüm huyu değişti ya kucaktan inmez oldu önceden güzel güzel yatağında uyuyan kızım gitti özellikle akşamları uyku saati gelince ortalığı yıkan bir bebek geldi ne yapsak uyumuyor sürekli emmek istiyor fazla emdiği için fazla fazla da kusuyor ne yapacağımı şaşırdım 3 4 gündür hayalet gibiyim evde yorgunluktan. Kalkıp su içmeye bile vakit bulamıyorum kucağımdan indiremediğim için.

Aşıyı yeni mi yaptırdınız

Bebegim 2 bucuk aylik gündüz uykusunda kendisini uyandırıyor. Uykuda ellerini emmek için ağzına sokarken yüzüne vuruyor ve uyanıyor. Surekli parmağını emmek istiyor. Yanındaysam yüzüne vurmasını engelliyorum uykuya devam ediyor. Yanında değilsem hemen uyanıyor. Sizde de var mi böyle bisey. Napıcam ben???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…