2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar ya komşumun oğlu var benim büyük kızımla yaşıt , aynı sınıftalar anaokulu. Oğlu el ve ayak hastalığı olmuş bikac gündür varmış, alerjik demiş önce doktor okula da geldi yani kaç gündür görüştüler, aynı oyuncaklara oynadilar. Ödüm kopuyor benim kıza da bulasitiysa küçüge de bulasirsa diye

Yarım kundakta çözüm bulmuştum ben

Bebeği çok kusan anneler, gece uyurken gazını çıkarıp yatırıyorum ben eğer çıkmazsa uykusunda kusup boğuluyormuş gibi uyanıyor sizde de benzer bir durum var mı varsa ne yapıyorsunuz?

Evet babası çok terler bende çok kalın giymeyi sevmem bize çekmiş çocugım

Üşüyor gibi hissetmiyor musun yinexe ben çocuk hep üşüypr gibi hissediyorum

Reactions: Gao
Üşüyor gibi hissetmiyor musun yinexe ben çocuk hep üşüypr gibi hissediyorum
Yoo ensesi göğsü hep sıcak hiç üşüdüğünü görmedim zaten tablolara göre giydiriyorum hangi sıcaklıkta nasıl giydirmek gerek gibi tablolar vardı. Hatta yapay zekaya da sormuştum

Kızlar bu hafta veremle beraber rota olacağız ama iki çeşidi varmış biri 1300 tl üç doz biri 2500 tl iki doz. Yarın doktorumuza mesaj atacağım, hangisini öneriyor diye, o bi şey belirtmemişti. Siz hangisini yaptırdınız

Bize şimdiye kadar yapılan aşılar bunlar. Bu arada devletin yaptığı aşıları özel ücretsiz yapıyormuş gerçekten ama çocuk doktoruna muayene şartı var. Eğer özelde takipliysen orada yaptırabilirsin ücretsiz tekrar sağlık ocağıyla uğraşmana gerek yok canım. Sendin sanırım sağlık ocağına aşı gelmemiş geç yaptırdım diyen

Eklentiler

• IMG_5772.png
    118,3 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_5771.png
    128,8 KB · Görüntüleme: 4
Evet evet öbür ikisini olduk verem de bu hafta. Aslında aşı gelmiş de birkaç bebeği toplayacakmış hemşire. Bu hafta bi gün arayacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…