Böyle dediken sonra bugün bebeği gece uykusuna geçirememe kaç puanHâlâ uyumadi
ay çok biliyorlar ya... bana da kocam kızıyor senin aşkın benim çocuğa öyle deme diye kdjdkdd ama napiim içimden geliyor bebeğime de bi başka aşığımEşiöin ailesipoposuna pat pat yapmıcakmışım aşkım demicekmişim içimden çıkardığım çocuğu istediğim gibi seveyim bi zahmet ya
Ayy inşallah canım. Aynen öyle ya ben ne desem nazarim değiyor zatenay o hep öyle oluyor. bir şeye iyi diyelim hemen bozuluyor dkjdjd ben de şimdilik uyuttum duşa falan girdim bakalım inşallah bu gece bütün bebişler güzel uyur
Yarım kundakta çözüm bulmuştum benBebegim 2 bucuk aylik gündüz uykusunda kendisini uyandırıyor. Uykuda ellerini emmek için ağzına sokarken yüzüne vuruyor ve uyanıyor. Surekli parmağını emmek istiyor. Yanındaysam yüzüne vurmasını engelliyorum uykuya devam ediyor. Yanında değilsem hemen uyanıyor. Sizde de var mi böyle bisey. Napıcam ben???
Ben saldım ya yapar nasılsa modundayım napalım artık sürekli bir şeyler vermek istemiyorum
En iyisi ya. Benimki gibi çok gazlı, gaz yüzünden uyanan bir bebek değilse normalmiş 10 güne kadar da, zorlanıyor çocuk.
Evet babası çok terler bende çok kalın giymeyi sevmem bize çekmiş çocugımBen saldım ya yapar nasılsa modundayım napalım artık sürekli bir şeyler vermek istemiyorum
Doktor bize anne ya da baba terleyen yapıdaysa çocuk da terler yapacak bir şey yok demişti. Ama bence uzun kollu zıbın giydiriyorsan çok ince giydir üstünü ya da kısa kol zıbın giydir. Ben de geçen kısa kollu kalmadı diye uzun giydirdim üstüne incecik pijama giydirdim yine de terlemişti
Üşüyor gibi hissetmiyor musun yinexe ben çocuk hep üşüypr gibi hissediyorumBence bi termometre alıp bakın bizim vücudumuz çok farklı doğumdan sonra, net bildirmez bize durumu. Uzun kollu üstüne uzun kollu değil de kısa kol veya askılı üzerine uzun kollu tulum filan olabilir. Bizim oda 22-23 derece oluyo, ben de gece hep böyle giydiriyorum tulumla. Üstüne de sadece müslin örtüyorum
Bu benÜşüyor gibi hissetmiyor musun yinexe ben çocuk hep üşüypr gibi hissediyorum
Yoo ensesi göğsü hep sıcak hiç üşüdüğünü görmedim zaten tablolara göre giydiriyorum hangi sıcaklıkta nasıl giydirmek gerek gibi tablolar vardı. Hatta yapay zekaya da sormuştumÜşüyor gibi hissetmiyor musun yinexe ben çocuk hep üşüypr gibi hissediyorum
22 derecede tutuyorum ben evi kısa kollu zıbın üzerine ayaksız tulum giydiriyorum çorapsız uyuyo. Sadece bir kez terledi ve hemen hasta olduÜşüyor gibi hissetmiyor musun yinexe ben çocuk hep üşüypr gibi hissediyorum
Biz iki doz olanı yaptırdıkKızlar bu hafta veremle beraber rota olacağız ama iki çeşidi varmış biri 1300 tl üç doz biri 2500 tl iki doz. Yarın doktorumuza mesaj atacağım, hangisini öneriyor diye, o bi şey belirtmemişti. Siz hangisini yaptırdınız
Verem mi menenjit mi canım?Kızlar bu hafta veremle beraber rota olacağız ama iki çeşidi varmış biri 1300 tl üç doz biri 2500 tl iki doz. Yarın doktorumuza mesaj atacağım, hangisini öneriyor diye, o bi şey belirtmemişti. Siz hangisini yaptırdınız
VeremVerem mi menenjit mi canım?
Sizinki de iki doz olanmış teşekkür ediyorumBize şimdiye kadar yapılan aşılar bunlar
Evet evet öbür ikisini olduk verem de bu hafta. Aslında aşı gelmiş de birkaç bebeği toplayacakmış hemşire. Bu hafta bi gün arayacak bakalımBize şimdiye kadar yapılan aşılar bunlar. Bu arada devletin yaptığı aşıları özel ücretsiz yapıyormuş gerçekten ama çocuk doktoruna muayene şartı var. Eğer özelde takipliysen orada yaptırabilirsin ücretsiz tekrar sağlık ocağıyla uğraşmana gerek yok canım. Sendin sanırım sağlık ocağına aşı gelmemiş geç yaptırdım diyen