2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
2 aylık aşılarını pazartesi oldu. Dün felaket huzursuzdu. 2 gündür böyle. Kakasi ilk bir SIVI idi sonra kabız gibi oldu. Sonra gaz. Aşı ile mi alakalı?
Huzursuzluk bizde de oldu salı aşı yaptırdım ben de hala aynı. Dün gece sanki bir yeri ağrıyor gibi saatlerce ağladı en son calpol verdim sakinleşti. Kakası aynı değişmedi ama gazı arttı ve kusması da arttı

ay çıldırıcam toplasan 2-3 saat ancak uyumuşumdur. sanki birinci aya geri dönmüşüm gibi. uykusuz geceler, memeye yapışmak, kusmak, ağlamak hepsi geri geldi

Yaa terbiye olur mu bizimki de? İnşallah

Duygusal emme sanırım. Benimki de öyle. Aç olması mümkün değil. Dönemden kaynaklı olabilir. Bir de ağrısı varsa daha çok annede kalmak istiyor

Kızlar ben uyku sersemi fark etmiyomuşum ama benim oğlan gece nerdeyse hiç meme emmiyo yani ağzına alıyo 1 ya da 2 dakika çekip uykuya dalıyo 2 3 kere uyanıyo böyle. Sütte azalma yapar mı acaba bu durum

Esi horlayan var mı? Çocukla birlikte nasıl yapıyorsunuz? Ben hem kendim uyuyamıyorum. Hem çocuk kalkacak diye korkuyorum. Zaten azıcık uyuyorum onunda kalitesi yerle bir oluyor git desen bir turlu? Napıcam?
Uykuya dalınca hiç duymuyorum ben ya bebe de alıştı heralde o da uyuyo gayet güzel uyuyamadıysam da dürtüyorum sürekli zaten cinsel hayat falan nanay oldu bi de başka odaya yollarsam iyice bozulur ilişkimiz

Kızlar ben uyku sersemi fark etmiyomuşum ama benim oğlan gece nerdeyse hiç meme emmiyo yani ağzına alıyo 1 ya da 2 dakika çekip uykuya dalıyo 2 3 kere uyanıyo böyle. Sütte azalma yapar mı acaba bu durum
canım direkt bu durum hakkında bir fikrim yok ama sütte azalma vs ile ilgili hem çok tatlı dilli hem de doğru yönlendirdiğini düşündüğüm bi makale var burada. sütünün azaldığını veya az olduğunu düşünenler okumak isteyebilir:

Uykuya dalınca hiç duymuyorum ben ya bebe de alıştı heralde o da uyuyo gayet güzel uyuyamadıysam da dürtüyorum sürekli zaten cinsel hayat falan nanay oldu bi de başka odaya yollarsam iyice bozulur ilişkimiz
Ben azaltmak için nadasa bırakıyorum tüm gece birini. Siz de başta tazyik oluyor demiştiniz. Bence terbiye oluyordur bu şekilde. Yoğun emdiğinde de geri gelir hızla.

Gece emzirmeyi bırakmak süt üretimini azaltır diyolar ya o yüzden endişelendim okuyayım bunu da

Bebeğinizin gazı çok kokuyor mu? Hiç koktuğunu hatırlamıyorum. Kaka yapamamaya başladığından beri korkunç kokuyor.

Bebemi anneme emanet edip spiral taktırmaya gittim 1,5 saat filan sürdü ama içim içimi yedi park yeri ararken de bi ton uğraştım vs ay çok zordu. Neyse ki hep uyumuş bebem

Benim bebe 120 ml içiyor ben biberonla besliyorum ya benimki de prematüre

Kızlar benim bebe 4 aylik olacak 6 gün sonra hala reflü yatağında yan pozisyonda yatıyoruz. Sığmamaya da başladı ben beşiğe nasıl alıştıracağım bu çocuğu kara kara düşünüyorum. Çünkü sallanarak uyuyor beşikte sallasam bir oyana bir buyana savrulur diye düşünüyorum refluden beşiğe geçenler beni aydınlatabilir mi

Keşke bu yazıyı bebeğim ilk doğduğu zaman okuyabilseydim emzirme ve kilo alma problemimiz beni mahvetmişti. 3 tane serum taktılar bana doğuma gittiğimde ve bebeğimde dil bağı da varmış sonradan ben farkettim demek ki bu sebeplerden çok kilo kaybı oldu ah cahillik bilsem kendimi o kadar üzmezdim

İki büyük yastık üstüne bi çarşaf geriyorum ikisinin arasına yatırıyorum ben hem kucakta gibi hissediyo hem de savrulmuyo ama çarşafı gerdir sıkıştır iyice yüsizüne çekmesin. Tabi bunu gündüz yapabiliyorum sadece gece hala benimle yatıyo

Gece emzirmeyi bırakmak süt üretimini azaltır diyolar ya o yüzden endişelendim okuyayım bunu da
ben de gece emzirmeyi azalttıktan sonra sütüm azalmış gibi hissettim ama bunun etkisi var mı bilmiyorum. mesela annem beni ilk aylardan sonra gece hiç emzirmiyormuş nerdeyse ama sütü hep çok fazlaymış. 2 buçuk yıl emmişim.

ben de reflü yatağını kaldırdım artık bebiş sığmadığı için. ama bebek yastıkları oluyor ya çok ince. onlardan koydum yatağa, üzerine de çarşaf çektim. yine başı bir tık yüksekte kalıyor reflü yatağı gibi. hem de başı sabitleniyor yastık daha yumuşak olduğu için. zaten çok hızlı sallanan bi beşiğimiz yok, gece hafif hafif sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…