2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynen sağdıkça koy. Benim ilk aylar sağdıklarımın zamanı geçmeye başladı diye ben çıkarıyorum veriyorum aralarda. Yeniden sağıp sağıp koymaya çalışıyorum da bu ara gerçekten sütü, emzirmeyi filan geçtim sakince durduğu anı öpüp başıma koyuyorum. Benim mental gitti çünkü. Uyku gerilemesi, büyüme atağı, diş sancısı ne varsa çekiyoruz. Gecem gündüzüm kalmadı. Algısı açıldığı için uykusu gelince hemen uyuyamıyor söyleniyor, ağlıyor. O yüzden nasıl emiyorsa emsin emmezse de mama veririm diyip geçiyorum artık, hayırlısı ya bu saatten sonra. Valla millet bence 2 yıl iyi emziriyor, yani şu 3,5 ayda yaşamadığımız kriz kalmadı. Daha bizi neler bekliyor onu da bilmiyoruz. İnşallah devam edebiliriz 🙏🏻
yaa🥹 inşallah geçer bu zamanlar da eminim çok zorlanıyorsundur ama dediğin gibi atak bunlar. yakında düzene girecek inşallah

Hep böyleydi ama bir ara azalmıştı bende büyüdükçe azalıyor heralde dedim 10 gündür falan yine böyle oldu. Birde emiyor zaman geçiriyoruz biraz sonra kaka yapmaya çalışıyor uyumuyor sürekli böyle bir döngümğz oldu.
Bizde öyleyiz yalnız değilsin. Uyuyor uyanıyor kaka yapıyor uykusu açılıyor bı saat sonra bidaha uyuyor yine aynı😂

X