2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
3-4 gün önce aynısını ben de yaşadım akşamları özellikle süt çok az geliyordu kızım doymamış gibi ağlıyordu sağdığımda da neredeyse hiç çıkmıyordu mecbur mama aldım ama bir kez verdim sonra stresimi azalttım bol meyve bol su ve protein oranını arttırarak sütümü normale çevirdim

ben öncekinden çok farklı bişey yemiyorum aslında ama ben de dikkat edeyim. sadece tahin pekmez bol yiyordum kahvaltıda. on gündür filan yemiyorum çok kilo alıyorum diye. devam edeyim ben ona. meyve ne yedin canım?

Sağın, emzirin, o emdikçe çoğalacak. Arkadaşımın 4. aydan sonra çoğaldı sütü çocuk uyku gerilemesinde durmadan emdiği dönemde.
evet şu an bol bol emziriyorum 2 saat bile olmadan ki zaten bebek de emiyor. inşallah artar ya
akış hızına aşırı sinirleniyor. önceden bol bol akıyordu mememden şimdi deli gibi çekiyor vakumluyor 5 dkda bitiyor bir meme canım ya. max 5 dk yani süre tuttum kaç kere. kilosunu takip edicem bugün tarttım 5850 çıktı bir de haftaya tartıcam bakalım daha net anlarım herhalde :/ çok panik oldum dün bebek ciyak ciyak ağladı falan bir ara. şimdi sadece emzirmeye odaklandım

Reactions: Gao
ben öncekinden çok farklı bişey yemiyorum aslında ama ben de dikkat edeyim. sadece tahin pekmez bol yiyordum kahvaltıda. on gündür filan yemiyorum çok kilo alıyorum diye. devam edeyim ben ona. meyve ne yedin canım?
Bana süt ve yumurta diyeti başladılar diyete başladığımdan beri sütüm azaldı o yüzden proteini arttırdım her gün mutlaka kırmızı et ya da beyaz et birini tüketiyorum meyve olarak ayva ve armut yiyorum. Tahin çok etkili ben tahin pekmez olarak yiyemiyorum ama tahin helvası yiyorum

Kızlar oğlum geceye kadar her emmeden sonra kaka yapıyor günde 6 kez rahat yapıyordur ishal olabilir mi ? Kakası hep sıvı zaten nasıl anlaşılır ishal olsa ?
emdikten sonra yapıyorsa ishal değildir demişti doktor bize. emdikten sonra iki kere filan yapıyorsa olabilir demişti ama kesin bişey diyemiyorum tabii ki. rengi kokusu filan farklı mı nasıl?

Kzılar kardeşimin 12. Hafta ne olur sizce bu nub teorisinden anlayanız varmıydı

Eklentiler

• IMG-20241212-WA0008.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 10
Dün 6 aylıkları yıkadım yakında giymeye başlar bir sürü küçülmüş çorap ve tulum ayırdım kıyamıyorum hiçbirini kaldırmaya
Bizim çoraplarda giyemeden kucukdu
Ay evet civil 0-1 aylıkları biz de cok uzun güydikj

emdikten sonra yapıyorsa ishal değildir demişti doktor bize. emdikten sonra iki kere filan yapıyorsa olabilir demişti ama kesin bişey diyemiyorum tabii ki. rengi kokusu filan farklı mı nasıl?
Emdikten sonra 1 kez yapıyor rengi aynı kokusu da kötü ama sanırım herkesin bebeğinin kötüdür diye düşünüyorum

Kızlar oğlum geceye kadar her emmeden sonra kaka yapıyor günde 6 kez rahat yapıyordur ishal olabilir mi ? Kakası hep sıvı zaten nasıl anlaşılır ishal olsa ?
Hep mi böyleydi. Benim kızımda hala 4 5 kere kaka yapıyor günde hep böyleydi ama ishal olduğunu düşünmüyorum ben

Hep mi böyleydi. Benim kızımda hala 4 5 kere kaka yapıyor günde hep böyleydi ama ishal olduğunu düşünmüyorum ben
Hep böyleydi ama bir ara azalmıştı bende büyüdükçe azalıyor heralde dedim 10 gündür falan yine böyle oldu. Birde emiyor zaman geçiriyoruz biraz sonra kaka yapmaya çalışıyor uyumuyor sürekli böyle bir döngümğz oldu.

Canım valla ben de emzirdikten sonra sağım yapıp vakit buldukça powerpumping yapmıştım. Lohusa yağı aldım. Bi de üzerinde hiç düşünmedim sonra, işe yaradı sanırım. Çünkü kilo artışı üst sınırın da üzerindeydi. Genel olarak bi ivmelendi ama şuanda emse de emmese de mememden ayrılmıyor o yüzden de uyarı veriyor diye düşünüyorum. Senin sütün çoktu canım, bi anda azalmaz bence. Sen üzülme yeter, bebek onu arttırır bi şekilde

evet evet bizim de öyle çok kötü kokuyor. değildir inşallah ya ama yine de emin değilsen doktora götür 6 biraz fazlaymış
Keyfide pek yerinde maşallah onun için götürmedim ama bir mesaj atayım doktorumuza ona göre götürelim en iyisi. Birde çok mu emziriyorum acaba diyorum gece ben 3 kez bez değiştiriyorum ve dolu oluyorlar çok da gazı oluyor haliyle, ay Allahım annelik hep bir kaygı çok mu emiyor doymuyor mu az mı emiyor hep bunlar kafada

eveeett şaka gibi bi anda kaçıverdi sanki süt. hani hiç bitmeyecek gibi geliyordu, neyse bundan sonra şikayet etmicem süt oldukça sağıp dondurucuya atarım. ben de bugün bir rahatladım çünkü hemen hemen herkesin böyle bir dönem olmuş galiba. sık sık emziriyorum ben de 2 saati bile beklemeden. inşallah bebeğimi güzelce doyursun çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…