- 19 Temmuz 2023
- 1.487
- 2.262
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinliklee yarıyor bence ben önermeyenleri dinlemedim çünkü bildiğim tüm bebekler böyle büyüdü çevremde fazla kasmıyorum benBu ayakta sallamayı niye önermiyorlar tam olarak ya bizi de sallamışlar hep. Ben daha hiç sallamadım ama işe yarayacaksa sallarım valla
Yarın deneyeceğim reflü yatağına koyup. Şimdilik ya memede ya da omzumda pilates topunda sallanarak uyuyor ama pilates topunda sırtım çok ağrıyo yaKesinliklee yarıyor bence ben önermeyenleri dinlemedim çünkü bildiğim tüm bebekler böyle büyüdü çevremde fazla kasmıyorum ben
Benim bebek 5.150 , 90-100 arası alıyorBiberonla anne sütü verenler günde kaç ml içiyor acaba bebeğiniz?
Bu arada bizim ebelerimiz grevde de calısıyor. Aşıların varkti var 3. Aya gelmeden oluyor. Ama aksatmamak daha iyi tabi takvim kaymasın diye. Sonrakiler de kayıyo sonra. Ama süresü var bize verdikleri takvimde bikaç hafta daha vardıBiz halen ikinci ay aşılarını olamadık ya 28’inde doldu ikinci ayımız, geçen hafta verem aşısı yokmuş bu hafta da grev var sonraki hafta cumaya yaparız dedi sağlık ocağındaki hemşiremiz :/ geç olmaz mı dedim yok olmaz dedi olmaz umarım
Ben denedim ayakta sallamayı beğenmedi beyefendi meme dışında sadece kanguru pozisyonunda kucağıma alınca kafayı gömüyo biraz sallanıyorum 5 dakikada uyuyoYarın deneyeceğim reflü yatağına koyup. Şimdilik ya memede ya da omzumda pilates topunda sallanarak uyuyor ama pilates topunda sırtım çok ağrıyo ya
Günde kaç milim süt veriyorsunuz acabaBenim bebek 5.150 , 90-100 arası alıyor
valla beni kardeşlerimi hepimizi sallamışlar. abartılı, sarsma şeklinde olmadığı sürece ne olabilir ki? ana kucakları hep sallanıyor meselaBu ayakta sallamayı niye önermiyorlar tam olarak ya bizi de sallamışlar hep. Ben daha hiç sallamadım ama işe yarayacaksa sallarım valla
Günde 6 bazen 7 defa alıyor. Geceleri bazen 60 alıp uyuyor. Değişiyor. Bir site var kiloya göre anne sütü ihtiyacı günlük hesaplama isterseniz ordan bakın.Günde kaç milim süt veriyorsunuz acaba
Yok ya hemşire kendi söyledi telefonda bu hafta grevdeyiz diyeBu arada bizim ebelerimiz grevde de calısıyor. Aşıların varkti var 3. Aya gelmeden oluyor. Ama aksatmamak daha iyi tabi takvim kaymasın diye. Sonrakiler de kayıyo sonra. Ama süresü var bize verdikleri takvimde bikaç hafta daha vardı
Benimki aşırı nazlı ya kucakta iyi pozisyon bulana kadar o kadar uğraşıyor ki sağa koyuyo sola koyuyo yerleşemezse ağlamaya başlıyoBen denedim ayakta sallamayı beğenmedi beyefendi meme dışında sadece kanguru pozisyonunda kucağıma alınca kafayı gömüyo biraz sallanıyorum 5 dakikada uyuyo
E evet onlar da park yatak da sallanıyovalla beni kardeşlerimi hepimizi sallamışlar. abartılı, sarsma şeklinde olmadığı sürece ne olabilir ki? ana kucakları hep sallanıyor mesela
Benim bebeğimin el ve ayakları terliyor. Bazen çorabına dokunduğumda ıslak olduğunu farkediyorum.Kızlar ya bebeğimin kafası terlemeye başladı. Ev kesinlikle sıcak değil ve fazla da giydirmiyorum ben bile bazen hırka giyiyorum. Hatta sırtı serin olduğu halde bile terlediği oluyo hasta olcak diye korkuyorum neden böyle oluyor fikri olan var mı?
Bizim hiç terlemesi olmuyodu yeni başladı. İşin garibi annemlerdeyim ben burası benim evimden daha serin ben bile üşüyorum ama bebenin kafası terliyorBenim bebeğimin el ve ayakları terliyor. Bazen çorabına dokunduğumda ıslak olduğunu farkediyorum.
Kuzum nem oranı nasıl? Normalde kuru bir yerdeysen nem oranı değiştiyse ondan olabilir mi ki? Aklıma sadece bu geldiBizim hiç terlemesi olmuyodu yeni başladı. İşin garibi annemlerdeyim ben burası benim evimden daha serin ben bile üşüyorum ama bebenin kafası terliyor
Ya ben de ayakta sallayarak uyutmak istiyorum ama mızıklıyor, (Aslında en iyisi yatağına koyup pış pışlayarak uyutmak ama nerdee bende o şans) sadece bikaç kez uyudu ayakta sallayarak. Her şekilde uyuyor ama günü gününe tutmuyor. Bazen yüzü öne doğru dönükten kucakta, bazen memede, bazen üst gazı çıkarma pozisyonunda, bazen çarşafla sallayarak. Bi düzen oturtamadım huyu değişik, bigün istediğini diğer gün istemiyor.10 günde bir ya da haftada bir değişiyor bizim uyku saatleri ama genelde akşam 11de gece uykusuna geçiriyorum. sabah 10a kadar iki kere uyanmış ve emmiş oluyor. sabah 10da kalkıyoruz ikimiz de. o saatten sonra tamamen uyku istemesine bağlı olarak uyutuyorum. ayağımda sallamaya başlayalı 2-3 hafta oldu. resmen rahata erdik ya. belim kopuyordu kucağımda uyutayım derken. ayağımda uyumayı çok sevdi. sallamama bile gerek kalmıyor. ayağıma yatırıp ağzına emzik veriyorum 5 dkda dalıyor eğer ayağımdan indirip bırakırsam max. yarım saat 45 dk uyuyor ama ayağımda tutmaya devam edersem 2 saat bile uyur gibi gkfkfk
Hiçbir fikrim yok ama daha yüksek olabilir ondan mı acabaKuzum nem oranı nasıl? Normalde kuru bir yerdeysen nem oranı değiştiyse ondan olabilir mi ki? Aklıma sadece bu geldi
evet canım bebişlerin huyu çok çabuk değişiyor ama birkaç yöntem oluyor hepsini denemek lazım galiba. bizimki de bazen memede uyumak istiyor bazen kendisi yatarak. ana kucağı aldım mesela 3 gün önce. ben etrafı izlesin, oyalansın diye koyuyorum bebiş uyuyorYa ben de ayakta sallayarak uyutmak istiyorum ama mızıklıyor, (Aslında en iyisi yatağına koyup pış pışlayarak uyutmak ama nerdee bende o şans) sadece bikaç kez uyudu ayakta sallayarak. Her şekilde uyuyor ama günü gününe tutmuyor. Bazen yüzü öne doğru dönükten kucakta, bazen memede, bazen üst gazı çıkarma pozisyonunda, bazen çarşafla sallayarak. Bi düzen oturtamadım huyu değişik, bigün istediğini diğer gün istemiyor.