• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende duruldu mide bulantısı sabah kalkar kalkmaz zeytin atıyorum ağzıma bir iki lokma ekmek tam dir şu bir haftadır çok rahatım
Ya ben süt ısıtıp içiyodum rahatlatır diye ama bi komşum dedikş sade soda iç süt daha kötü yapar dedi şaşırdım açıkçası ben süt rahatlatır diye düşünüyordum ama dünden beri süt değil sade soda içmeye başladım günde 2 tane falan sanki daha iyi gibi ayyy bilemiyorum 3 ayı bi doldursak geçicek bu bulantılarda bakalım hayırlısı 🤲 bide bende turşu çok yiyorum ve yeşil ekşi elma çok yiyorum canım hep ekşi istiyo kızımda böyle olmuştu bhep ekşi tuzlu yiyodum 🥲 belki minik kızlarımız olur yaa lilyrosey lilyrosey

Merhaba Nipt için hangi firmayla anlastiniz acaba?
Natera isimli bir kuruluş. Ankarada yasiyorum ben baska birkaç yere sordum çok yüksek fiyat verdiler. Naterayı doktorum önerdi hiç yanlış sonuç almadim onlardan dedi biz de tercihimizi nateradan yana kullandık

Çok iyi anlıyorum seni öyle diyorum da sana daha göreli 6 gün oldu özlüyorum merak ediyorum ben de. Allahım bizi ve bebeklerimizi korusun, Allah yokluklarını göstermesin evlatla sınav etmesin bizi inşallah :KK200:
Aminn kuzumm

göbek çatlaması için şimdiden alıp kenara koydugunuz yaglar kremler var mı ? benim arkadaşım önerdi bikaç tane ama çok çok tuzlu fiyattalar. hani gerek yok o kadar harcamalara. birde bebek için mustela pişik kremi şampuanı falan alsam çok mu erken kaçar fiyatlar daha da artar çünkü kızlar ya

Ya ben süt ısıtıp içiyodum rahatlatır diye ama bi komşum dedikş sade soda iç süt daha kötü yapar dedi şaşırdım açıkçası ben süt rahatlatır diye düşünüyordum ama dünden beri süt değil sade soda içmeye başladım günde 2 tane falan sanki daha iyi gibi ayyy bilemiyorum 3 ayı bi doldursak geçicek bu bulantılarda bakalım hayırlısı bide bende turşu çok yiyorum ve yeşil ekşi elma çok yiyorum canım hep ekşi istiyo kızımda böyle olmuştu bhep ekşi tuzlu yiyodum belki minik kızlarımız olur yaa lilyrosey lilyrosey
Oy kurban olurum verene 🥲 sağlıklı olsunlar ya yemin ederim tek istediğim o sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun aklı uzvu tam sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. Doğasıya da anasına sağlıkla tutunsun 🤲

Size bi sorum olucak ben daha geçen hafta gittim bebeği görmeye 3 hafta sonra gel dedi ama ben görmek istiyorum diye de eşim kıyamayıp yarın götüreyimmi diye bi teklif yaptı bana 😅😅 bu ultrasona girmek de zarar varmı ki acaba gidip görsem çünkü yarın gidersem 2 hafta sonra yine gidicemm 😅
yaa benim e eşimin kontrol tarihinde şehir dısına gitmesi gerekicek. kontrolden once sehir dısına cıkmadan gidelim istersen dedi. ben de gecen hafta gitmiştim 6+5 te. diger randevu 9+5 te eşim 9+1 veya 2 de gidicek. napsak diye sardım :D

Natera isimli bir kuruluş. Ankarada yasiyorum ben baska birkaç yere sordum çok yüksek fiyat verdiler. Naterayı doktorum önerdi hiç yanlış sonuç almadim onlardan dedi biz de tercihimizi nateradan yana kullandık
Çok teşekkürler. Bende bölge sorumluları varmidir acaba diye bı sormak istedim. Bı araştırayım bende bu firmayi Kocaeli sorumlusu vardır umarım 🤗

yaa benim e eşimin kontrol tarihinde şehir dısına gitmesi gerekicek. kontrolden once sehir dısına cıkmadan gidelim istersen dedi. ben de gecen hafta gitmiştim 6+5 te. diger randevu 9+5 te eşim 9+1 veya 2 de gidicek. napsak diye sardım :KK70:
8+5 ya da 8+6 gibi gidin bir birlikte görün bebişinizi o zaman :anneadayı:

Kızlar kalp atışından sonra kaç hafta sonra kontrole çağırdı doktorunuz benim doktorum 1 ay sonra çağırdı 😐

Kızlar kalp atışından sonra kaç hafta sonra kontrole çağırdı doktorunuz benim doktorum 1 ay sonra çağırdı 😐
Benimki de 24 gün sonraya randevu bulunca o zamana gel dedi. Ama ben dayanamadım ve 2. haftaya denk gelecek şekilde devlete randevu aldım :110:

Ay
Ya ben süt ısıtıp içiyodum rahatlatır diye ama bi komşum dedikş sade soda iç süt daha kötü yapar dedi şaşırdım açıkçası ben süt rahatlatır diye düşünüyordum ama dünden beri süt değil sade soda içmeye başladım günde 2 tane falan sanki daha iyi gibi ayyy bilemiyorum 3 ayı bi doldursak geçicek bu bulantılarda bakalım hayırlısı 🤲 bide bende turşu çok yiyorum ve yeşil ekşi elma çok yiyorum canım hep ekşi istiyo kızımda böyle olmuştu bhep ekşi tuzlu yiyodum 🥲 belki minik kızlarımız olur yaa lilyrosey lilyrosey
İnşallah cnm ya nasip belki kız olur ucunuzun kide 🥰🥰🥰 aynı gunuz ucumuzde onu geçtim aynı gün de hamile kalmışız ne güzel ya 🥰🥰🥰

İki hafta sonra gel dedi bana 20 sinde gidicem üç hafta sonrasına gün bula bildim

Benimki de 24 gün sonraya randevu bulunca o zamana gel dedi. Ama ben dayanamadım ve 2. haftaya denk gelecek şekilde devlete randevu aldım :110:
Bana 1 ay sonra dedi 2 Mart 5 Mart arası gel dedi daha gideli 5 gün oldu ama nasıl dayanicam bilmiyorum şimdi 7+3 olduk 10. Haftada giderim

Back