• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
O her zamanki sorunum olduğu için buna yormuyorum ama bel ağrım var bak onu atlamışım mutfakta yemek yaparken biraz fazla kalıyım ayakta oturunca belim çok ağrıyo
Çalışmak, bel ağrısı, kasık ağrısı ara ara, neden ağrıyor hala olm bunlar demek endişelenmek, sürekli uyumak, arada kusmak, arada bulantısız geçen günlerde deliler gibi yemek sonra benim neden bulantım yok diye endişelenmek, bulantı gelince salak kafam demek, akıntıları peçeteye silmekten helak olmak, tuvalete gitmek, kokulardan tiksinmek ve tekrar yatmak. Özlemek, görmek istemek, acaba enfeksiyon var mı demek, doktor randevusu arasını çaktırmadan kısaltmaya çalışmak, tekrar yatmak. Günlerimin, haftalarımın özeti bu şekilde 😂😂

merhaba bende çalışıyorum ve patronum da beni çıkartmak istemiyor hatta bügün konusu açıldı doğum izinlerini kullanır gelirsin diyo bende bu doğum parası nasıl alınıyor tam olarak onu öğrenebilir miyim şartları ne
Kuşum düzenli bir çalışma hayatın varsa sıkıntı yok alıyorsun 32. Haftaya kadar çalışman gerekiyormuş sadece

Eklentiler

• IMG_20240207_171343.jpg
    IMG_20240207_171343.jpg
    197,8 KB · Görüntüleme: 38
Çalışmak, bel ağrısı, kasık ağrısı ara ara, neden ağrıyor hala olm bunlar demek endişelenmek, sürekli uyumak, arada kusmak, arada bulantısız geçen günlerde deliler gibi yemek sonra benim neden bulantım yok diye endişelenmek, bulantı gelince salak kafam demek, akıntıları peçeteye silmekten helak olmak, tuvalete gitmek, kokulardan tiksinmek ve tekrar yatmak. Özlemek, görmek istemek, acaba enfeksiyon var mı demek, doktor randevusu arasını çaktırmadan kısaltmaya çalışmak, tekrar yatmak. Günlerimin, haftalarımın özeti bu şekilde 😂😂
Allah yar ve yardımcınız olsun okurken kasıklarıma bir sancı girdi 😂😂

IṢe giden kızlar nasıl yapıyorsunuz?
iṣ yerinde kustum iyiki tuvalete yetiṣebildim. Ama zor yetiṣtim...

IṢe giden kızlar nasıl yapıyorsunuz?
iṣ yerinde kustum iyiki tuvalete yetiṣebildim. Ama zor yetiṣtim...
Yapamıyoruz hayatım herkese söyledim şimdi ara ara diyorum ki 10 dk şekerleyeceğim uyandırın. Daha kusmalarım iş yerinde tutmadı ama tutarsa da napayım insanlık hali :110:

Ağzını hayra aç kuşum kusma falan yok iyiyizzz güzelce çalışıyoruzzz diyelim.
Aynen valla şuan gayet iyi çalışıyoruz 🤣🤣🤣🤣 Nisan sonuna kadar çalışıcam sonra ayrilicam biraz atistik sigortami yatirmamis çıkışımi istedim odiyemiyorum durumum yok dedi bende Nisan son ozman dedim daha çalışmam adam bakın dedim TM dedi bakalım ne olucak

62 kiloyum ben hala 🤣🤣🤣🤣 sıkma canını o kilo gidiyor zaten sagdece benim tansiyon biraz düşük 9/4 olctuler senin tansiyon ne çıktı
Ya bende zaten takmıyorum bu 3 çocuğum olacak inşallah sağ sağlim gelirse diğerlerinde 1 ayda bütün kiloları verdim aksine vermek istemiyorum fakat benim tansiyon geçmişim var odemleniyorum 20 haftaya kadar tansiyonum düşük oluyor aynı senin gibi 20 haftadan sonra en son 20 ile doğum yaptım öyle diyim. Şuan 3 kilo almış halim 51 kg benim keşke vermesem sağlıklı kilo olsada çok zayıf olduğumdan ödem olduğu anlaşılmıyor kilo mu ödem mi 30 kg aldım sandığım ilk çocuğumda 30 kilonun nerdeyse 10 kg si ödem miş meğer doğumdan 1 saat içinde gitti 15 kg off çok sıkıntı ya

Bende 78 le hamile kaldım napıyım aman😂😂
Valla ben vermeye çalıştığım bir dönemdeydim evlendikten sonra ciddi kilo aldım ama veremeden de hamile kaldım bir yandan iyi oldu doğurur sonra komple atarım kiloları 🤗 bu -3 bile bana iyi geliyor şuan 😅
Ahh ben de 75 falandım ilk doktora gittiğim de o zaman inanılmaz ödememim vardı ama 🫠 suanda da aşırı bir yemem yok ama kilo almak gibi hissediyorum tartilmaya da korkuyorum 😝

Ah kızlar kaç haftadır öyle fenalardayim ki tam olarak 4.5 kilo verdim aşırı kusmaktan. Hastanelik,serumluk oldum kaç defa. Diğer çocuklarımda da fazla bulantım olmustu ama böylesi ilk defa başıma geldi. Kusma + şiddetli geçmek bilmeyen baş agrilari. Bakalım ne zaman hayata döneceğim. Bir de bunun arasında annemin geçirdiği kalp krizi çok şükür şu an iyi atlattı. Sanırım yaşadığım fazla stres,endişe hamileligimi bu kadar zor hale getirdi. Hamilelik zaten insana yetiyor bir de üstüne imtihanlar Rabbim kolaylaştırsin cekemeyecegi yükü vermesin kimseye.
Çok geçmiş olsun 💐 uzun suredir yazmadınız ben de fark etmiştim. Umarım daha iyisinizdir 🙏🏻🙏🏻 bulantı hayatı çok zorlaştırıyor 😥

Oy kurban olurum verene 🥲 sağlıklı olsunlar ya yemin ederim tek istediğim o sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun aklı uzvu tam sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. Doğasıya da anasına sağlıkla tutunsun 🤲
Ay inşallah kuzucum ne güzel dua ettin inşallah tek dileğimiz isteğimiz o zaten evlat bambaşka bişey kızı erkeği yok tabiki ama insanda hissediyo ister istemez tabi ben çok şükür iki duyguyuda yaşadım elhamdülillah 🤲 o yüzden sağlıklı olması önemli sadece ama kız hissediyorum ne bileyim rüyamda falan gördüm böyle sarı sarı saçları vardı 🥲
Ay

İnşallah cnm ya nasip belki kız olur ucunuzun kide 🥰🥰🥰 aynı gunuz ucumuzde onu geçtim aynı gün de hamile kalmışız ne güzel ya 🥰🥰🥰
Seninde mi 7+5 kuzum demekki aynı gidiyoruz belki doğumlarımızda aynı olur hayırlısıyla peki senin ilk mi canım Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🤲

Ay inşallah kuzucum ne güzel dua ettin inşallah tek dileğimiz isteğimiz o zaten evlat bambaşka bişey kızı erkeği yok tabiki ama insanda hissediyo ister istemez tabi ben çok şükür iki duyguyuda yaşadım elhamdülillah 🤲 o yüzden sağlıklı olması önemli sadece ama kız hissediyorum ne bileyim rüyamda falan gördüm böyle sarı sarı saçları vardı 🥲

Seninde mi 7+5 kuzum demekki aynı gidiyoruz belki doğumlarımızda aynı olur hayırlısıyla peki senin ilk mi canım Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🤲
Yok cnm benim ilk değil bu zaten evin ortasına bomba gibi düştü beklemiyorduk hiç daha 6 buçuk aylık bebeğim var zaten bir kere hasta oldum ikinciyi olamadım en büyüğüm 12 yaşında bir kucugude 11 karnimdakiyle dört ediyor benim kuzular

merhaba hanımlar günaydın. dün akşam ilk defa yaşadığım bişeyi sormak istiyorum özür dikleyerek büyük tuvaletimi yaptım ve simsiyah olduğunu fark ettim ilk defa başıma geldi normal mi bu sizinde başınıza geldimi. internetten baktım ve pek bişey anlamadım
Cnm demir ilacı kullanıyorsan ondan olabiliyor.

Bakarsın kuzu aynı gün doğum yaparız belli olmaz herşeyin hayırlısı 🥰🥰🥰 vakti zamanında hayırlı bir şekilde gelsinler de

Yok cnm benim ilk değil bu zaten evin ortasına bomba gibi düştü beklemiyorduk hiç daha 6 buçuk aylık bebeğim var zaten bir kere hasta oldum ikinciyi olamadım en büyüğüm 12 yaşında bir kucugude 11 karnimdakiyle dört ediyor benim kuzular
Hay maşallah canım benim 🥰 olsun sürpriz yumurta olmuş bu kuzucuk ozaman hahahhaha ne tatlı ya Allah sabırlar versin canım zor ama güzel 🥰 benimde büyük kızım 12 sine giricek inşallah oğluşumda 15 aylık şükürler olsun ya evlat kadar güzel bişey varmı 🥲 senin doğumların normalmiydi canım ben hep normal yaptım ama bu sefer sezeryan istiyorum tüpleri bağlatıcam kısmetse

1 yaş arayla büyütmüssün zaten bu dejavu gibi olur canım😅 ben valla senden cesaret alıyorum iyi ki bu grupta varsın😂

Hay maşallah canım benim 🥰 olsun sürpriz yumurta olmuş bu kuzucuk ozaman hahahhaha ne tatlı ya Allah sabırlar versin canım zor ama güzel 🥰 benimde büyük kızım 12 sine giricek inşallah oğluşumda 15 aylık şükürler olsun ya evlat kadar güzel bişey varmı 🥲 senin doğumların normalmiydi canım ben hep normal yaptım ama bu sefer sezeryan istiyorum tüpleri bağlatıcam kısmetse
Aa neden 2 normalin varken sezeryan canım, 3. Daha da kolay olur inşallah, tüp bağlatmak için mi şart

Back