• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Kilo'dan bahsetmiṣken ben 47 kg'da hamile kaldım ṣu an 48'im. Ama bu mide bulantıları yüzünden herhalde zayıflarım. Zaten bir deri bir kemik olan ben 😅😂

Kilo'dan bahsetmiṣken ben 47 kg'da hamile kaldım ṣu an 48'im. Ama bu mide bulantıları yüzünden herhalde zayıflarım. Zaten bir deri bir kemik olan ben 😅😂
Hayalim olan kiloda hamile kalmışsın ya bnde 54 ile hamile kaldigimi öğrendim kilo verme donemindeyken ama olsun doğumdan sonda hayalime kavuşurum artık Allah'ın izniyle 🤣

Hay maşallah canım benim 🥰 olsun sürpriz yumurta olmuş bu kuzucuk ozaman hahahhaha ne tatlı ya Allah sabırlar versin canım zor ama güzel 🥰 benimde büyük kızım 12 sine giricek inşallah oğluşumda 15 aylık şükürler olsun ya evlat kadar güzel bişey varmı 🥲 senin doğumların normalmiydi canım ben hep normal yaptım ama bu sefer sezeryan istiyorum tüpleri bağlatıcam kısmetse
Ben normal cnm ya ama baglatmayi düşünüyorum bakalım sprail de taktira bilirim on yıllık

1 yaş arayla büyütmüssün zaten bu dejavu gibi olur canım😅 ben valla senden cesaret alıyorum iyi ki bu grupta varsın😂
Kız daha işten yeni çıktım eve bile varamadım tospiklerimi bir göreyim tüm yorgunlugum gecicek çocuk güzel ya ben çok seviyorum cocuklari

Aa neden 2 normalin varken sezeryan canım, 3. Daha da kolay olur inşallah, tüp bağlatmak için mi şart
Aynen üç daha kolay oluyor ilk ve ikincide dikiş yemiştim ama üçüncüde dikiş falan olmadı açılma bile daha kolay oluyor

Sende et de yok kız 🤣🤣🤣 gittikçe mum gibi eriyceksinn

Yok canım benim hamile kaldığın an devlet korumasına giriyorsun hiçbir bahaneyle çıkaramıyor dava edersin
Dier güzel yani devlet seni sevk etse bile perinatoli doktoruna hiç bir şekilde ödeme almıyorlar yasaklanmış ama özel alıyor malesef

Kız daha işten yeni çıktım eve bile varamadım tospiklerimi bir göreyim tüm yorgunlugum gecicek çocuk güzel ya ben çok seviyorum cocuklari
Bide çalışıyon sana maşallah, ben ücretsizdeydim zaten, uzun bir ara verecem gibi işe kariyer çocuk bir arada olmadı 😅, ücretsizde olsanda doğum iznini kullanabiliyormuşsun 4 ay maaşımı alabileceğim diye sevindim bende😅

Bide çalışıyon sana maşallah, ben ücretsizdeydim zaten, uzun bir ara verecem gibi işe kariyer çocuk bir arada olmadı 😅, ücretsizde olsanda doğum iznini kullanabiliyormuşsun 4 ay maaşımı alabileceğim diye sevindim bende😅
32 haftan dolunca doktor dan rapor alıp doğum iznine ayrılınca kafan rahat olur iznin bitincede ücretsiz takıl evde bebisin le 🤣🤣🤣

Kızlar prilamı nasıl kullanıyorsunuz gece içince kaç saat mideniz bulanmıyor?

32 haftan dolunca doktor dan rapor alıp doğum iznine ayrılınca kafan rahat olur iznin bitincede ücretsiz takıl evde bebisin le 🤣🤣🤣
Kızlar canım çok cips çekti bende dayanamadım biraz yedim vallahi ağzım sulandı ruffles soğanlı peynirli varya ondan yedim çok seviyorum bişey olmaz dimi yaa

Kızlar canım çok cips çekti bende dayanamadım biraz yedim vallahi ağzım sulandı ruffles soğanlı peynirli varya ondan yedim çok seviyorum bişey olmaz dimi yaa
Abarmadigin sürece birşey olmaz cnm bir iki tane tadımlık al sagdece ben herşeyden abartmiycak şekilde tadımlık yedim birşeyde olmadı çok şükür

Aa neden 2 normalin varken sezeryan canım, 3. Daha da kolay olur inşallah, tüp bağlatmak için mi şart
Evet canım tüp bağlatmak için
Ben normal cnm ya ama baglatmayi düşünüyorum bakalım sprail de taktira bilirim on yıllık
Valla canım ben spiral kullanamadım hep enfeksiyon oldum mahvoldum e hap kullanırken de hamile kaldım düşük yaptım eşimede güvenemiyorum açıkçası o yüzden Allah'a şükür bu doğarsa inşallah 3 evladım olucak yeter zaten yaş oldu 34 Haziran'da 35 olucam genç olsam isterdim ama bu yaştan sonra yeter diye düşünüyorum 🤭 aslında sezeryandan çok korkuyorum ama bilmiyorum ya hayırlısı olsun

Progestan kullanan var mı? Bana yorum yapabilecek var mı acaba?
Ben kullanıyorum. 6+4 deyim yaklaşık bir haftadır felan kullanıyorum. Önlem olarak verdiklerini söylediler. Genital olarak daha etkili olduğunu ama ağızdan da kullanıldığını söylediler. Ben ağızdan alıyorum. Gece yatmadan içip yatıyorum.

İyi geceler hanımlar bu akşam yaşanmasından En çok korktuğum şeyi yaşadım. Bak ben Hamile olmadan önce Kayınvalidem çocuk çocuk diye sıkıştırıyordu ama asla onun isteği üzerine yapmadım Bu çocuğu ona kalsa ilk aydan çocuk yapmamı isterdi evli 2 sene oldu zamanının geldiğini düşündük ve eşimle Benim kararım üzerine oluşan bir gebelik. Iki taraf içinde ailenin ilk torunu ama Kayınvalidem konuyu biraz abartmış durumda kendisinin çocukları hep erkek olduğu için sürekli yanımda dua ediyor Allah'ım ne olur kız olsun Allah'ım lütfen kız olsun diye ve ben bu duruma artık Sinir olmaya başladım Anne kendini bu şekilde şartlandırma erkek olursa hayal kırıklığına uğrarsın sağlıklı olsun diye dua et diyorum. Daha sonra öğrendiği günden beri battaniye örüyor kv ve annesi bu akşam bizdelerdi ve bende bi battaniye yapicagimi soyledim normaldede ormeyi seven biriyim ve bana aaa sakın yapma 3 tane oldu zaten daha disardan da normal battaniye alicaz falan dedi asirimiralim bozuldu yani ben çocuğum icin bi battaniye oremicekmiyim. Şuan ördüğü battaniyeyi de hastane çıkışı icin örüyormuş. Evet yapsin tabikide onunda ilk torunu ilk heyecani ama bunun yaninda beline kuşak yapicam çocuğun beli agrimasin bi yatak alicam onunla kucaktan kucaga gidicek bi yorganciyla konustum vs vs bana hicbirsey bırakmıyor daha ilk aydan ben hevesimi yaşayamıyorum onlar gidince oturdum ağladım. Tabiki öyle dediler diye öyle olmiycak ama hevesimi kırıyorlar. Patik örüyor kv nin annesi 3 tane örmüş hemen peşine bitane daha gelirse oda giyer, inşallah ikiz olur gibi konusuyor bide sürekli. Benim isimi bıraktı Allahın isinede karisiyolar :KK43: anlayacagijiz bu surecte de dogumdan sonrada başım çok agricak.

Hee birde battaniyeyi örerken erkek olursa hicbisey yaomam diyo

Back