Evet ya öyle uyuyunca çok hoşuma gidiyor, sürekli fotoğrafını çekiyorum uyurken ama hiçbişey yapamamak yoruyorBenim ki var ya resmen gözü kapalı eliyle yanında mıyım diye kontrol ediyo ordaysam uyumaya devam ediyohangi memeyi emiyosa ağzından çıkartıp kafasını mememin üstüne koyuyo yastık gib öyle uyuyo
Çok fenalar ya, daha şimdiden böylelerse parmaklarında oynatacaklar biziben bugün denedim yakınlaşıp mememi açtım heyecanlanıp ağzını şapırdatmaya başladı kesin biliyo neyin ne olduğunu
Ama çok tatlı değiller mi yaEvet ya öyle uyuyunca çok hoşuma gidiyor, sürekli fotoğrafını çekiyorum uyurken ama hiçbişey yapamamak yoruyor
Çok fenalar ya, daha şimdiden böylelerse parmaklarında oynatacaklar bizi
Valla bu sabah uyandı emzirdim uyduu koydum 10 dk sonra gene uyandı gene emzirdim 3. De gene uyanınca yanıma alıp emzirdim oyle uyuduEvet ya emzirirken uyuyor, aldığımda uyandığı için bırakıyorum ben de bazen 1 saat-2 saat uyuyor. Yastığa transfer etmek mantıklıymış, ben de deneyeyim.
Sabaha karşı ben de mi yanıma alsam ya. Sabah karşı da uyumayınca berbat oluyor gün
Kız hiçbişey yok neye bakıyo anlamadımAllah allah bi şey dikkatini çekmiştir ya artık iyice görüyolar ya herşeyi
Ayy bide elini sarılıyo gibi gerip atıyo ya üstüme bitiyorumBenim ki var ya resmen gözü kapalı eliyle yanında mıyım diye kontrol ediyo ordaysam uyumaya devam ediyohangi memeyi emiyosa ağzından çıkartıp kafasını mememin üstüne koyuyo yastık gib öyle uyuyo
Ay valla ben de onume koyup memeyi açıp beklıyorum bazen kitleniyo memeye şapırdamaya baslıyoben bugün denedim yakınlaşıp mememi açtım heyecanlanıp ağzını şapırdatmaya başladı kesin biliyo neyin ne olduğunu
Yok yok sürülüyodur parfümsüz olanındanDüzen mi o ne bacım yeniyor mu
Ben o pilli tüy alma cihazından edindim bi elle onu hallediyorum bi elle bebişi turlatıyorumDoğum yaptığımdan beri bııyık almayan ben 2 ay 19 günbenim vaktim oluyor ama ben dinlenmeye uzanmaya o kadar düşkünüm ki 5 dk kendime ayırıcak zaman bulursam hemen uzanıyorumm vaktimden çalamam bıyık için ağda mı alsak ne yapsam iki dk da halleder
Her hareketleri ayrı bi olay çok tatlılar ya büyüdükçe komikleşiyolarKız hiçbişey yok neye bakıyo anlamadımtavan lambası bile kapalıydı
Ayy bide elini sarılıyo gibi gerip atıyo ya üstüme bitiyorumay o yastık olayını bi benimki yapıyo sanıyodum. Hatta emzirdikten sonra uyanınca bazen doymadı heralde emsin die mememe koyuyorum ama o yastık yapıyor. Yastıgından ayırdım die uyanıyo bide yanagınınywrleştirirken 3-4 hamle yapıyo bazen rahat pozisyonu yakalamak için. Sansür olmasa hep videoya cekesim geliyo
Ay valla ben de onume koyup memeyi açıp beklıyorum bazen kitleniyo memeye şapırdamaya baslıyobide son zamanlarda yeni bişey oldu biz yemek yerken ya da mıtfakta nadiren yemek yaparken falan da yanıma koyuyorum şapırdatıyo dilini agzına uzatsam hemen alıcak agzına
Genelde hüçbişeyBanyo yaptırırken kulağını korumak için ne yapıyorsunuz?
Evet ben de 1 haftadır koyuyorum 48 günlük bugün, çok seviyor orayıKızlar bebişleri oyun halısına koyuyor musunuz? Ben 2 haftadır koyuyorum, çok seviyor. O orda oyalanırken kahvaltı hazırlayabiliyorum en azından
Bi elimle tutuyorum parmaklarımla ama çok da korumaya gerek yokmuş öyle okumuştum o yüzden çok sıkı sıkı korumuyorum artık ilk ay dikkat ediyordum biraz dahaBanyo yaptırırken kulağını korumak için ne yapıyorsunuz?
IRT3030 olan modeli kullanıyorum ben memnunum doktorun ölçtüğüyle aynı çıkmıştı ateşi güvenilir yani o kadar çok paralar vermeye gerek yokmuş 6525le yarı yarıya fiyat farkı varKızlar Braun kulaktan ateş ölçer alacağım ama hangisini almalıyım? 6525 fiyatına değiyor mu 6520 veya 3030 olan modelleri nasıl? Onlar daha uygun ama farklarını çok anlayamadım
Oyuncaklar ilgisini çekiyor mu ben koydum benimki pek oralı olmadı etrafa bakıyo daha çokEvet ben de 1 haftadır koyuyorum 48 günlük bugün, çok seviyor orayı