2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben genelde tek kolumda bebeyle hazırlayı şiplak tezgahta yiyorum o da şanslıysam ağlamıyosa

Gece bebeğin kalkıyor mu acıkınca ağlıyor mu benim son 3 4gundur artık kalkmıyor bıraksam uyur sabah kadar gece 11de son meme emiyor uyuyor snra uyanmiyor
1.5-2 ay için gece emmesini bırakmak doğru değil rüya öğünü yap sen yine de canım. 3 aydan sonra gece beslenmeyi bırakabilir.

Çoban çökerten ama bu sperm artsın diye canım hatta geçen kendi demişti arada şundan yap da bari içeyim yine diye belki de söyleyemiyordur benimki düşük herhalde libidosu mı diyolar artık ne

Doğum yaptığımdan beri bııyık almayan ben 2 ay 19 gün benim vaktim oluyor ama ben dinlenmeye uzanmaya o kadar düşkünüm ki 5 dk kendime ayırıcak zaman bulursam hemen uzanıyorumm vaktimden çalamam bıyık için ağda mı alsak ne yapsam iki dk da halleder

Bir kez çok yüksek pişik oldu Travazol ve hametan karıştırıp kullandım o geçirdi bi tek. Şimdi ara ara sudocrem sürüyorum bidaha olmadık.

Bizde de sallanır ana kucağı var 5 dk zorla durur eşime oyun halısı alalım diyorum ee durmuyor ki onlarda diyor ya belki sevicek kıt kafalılar
Benim oğlanın en sevdiği şey yatak odasının avizesi en çok onun altına yatırdığım zaman duruyo çırpınıyo çığlık atıyo kesin memeye benzetiyo onu yuvarlak ortada ampul var

Ben yazdım sandım aynen böyle bizim de. İlk uykuyu uzun uyuyunca oh diyorum, sonrakiler az olunca aç mı kaldı diyorum ama baya da emiyor tam düzensizliğin düzeni
Ay aynı bizimkide uyursa ilk yyku biraz uzun oluyor ondan sonra sata bası veya 2 saatte bir. Hatta bazen 15 dk ben de sabaha karsı yanıma alıyorum artık kolumun içinde yan yatıyorum emzire emzire uyuya uyuya kolumu da bebegin altına uzatıyorum iyice boylelikle o tarafa istesem de donemiyorum kolum kasıyo. Üstüne falan yaslanmamış oluyorum sarıla sarıla uyuyoz. ben kalkınca zaten otomatik oda kalkıyo nerde olursa olsun. Yanımda olunca arada gozunu acıp bana bakıyo kontrol e diyo uyuyosam kendi de uyuyo(elimle pat pat yapıyorum bu arada). Ama gozum acıksa zinhar uyumaz
Nasıl oyalanıyo ki ben nereye koyarsam koyayım sıkılıp ağlıyo

Bende de var aynısı ama max yarım saat oyalanıyo bunda hep yüz yüze konuşmak istiyo benim oğlan
Valla aynısını dusundum sabah koydum 5 dk durdu durmadı sonra yuzume kitlendi konusayım die konusmayınca da olay cıkarıyo beyefendi

Benim oğlanın en sevdiği şey yatak odasının avizesi en çok onun altına yatırdığım zaman duruyo çırpınıyo çığlık atıyo kesin memeye benzetiyo onu yuvarlak ortada ampul var
Kız dün yatakta altını alırken benimki kafasını saga sola saga sola cevirip durdu gozuyle biseyi takip ediyo gibi. Tövbe est. İn cin mi görüyon olum dedim. Kucagıma alana kadar sadece saga sola cevirip durdu kafayı. Hiç bana bakmadı durmadan bide

Evet ya emzirirken uyuyor, aldığımda uyandığı için bırakıyorum ben de bazen 1 saat-2 saat uyuyor. Yastığa transfer etmek mantıklıymış, ben de deneyeyim.
Sabaha karşı ben de mi yanıma alsam ya. Sabah karşı da uyumayınca berbat oluyor gün

Allah allah bi şey dikkatini çekmiştir ya artık iyice görüyolar ya herşeyi

Şu videoyu görünce sen geldin aklıma senin bebiş muhtemelen böyle bizimki de artık memeyi açınca uzaktan da olsa görüyor galiba, gülmeye başlıyo

Gökteki meme

Benim ki var ya resmen gözü kapalı eliyle yanında mıyım diye kontrol ediyo ordaysam uyumaya devam ediyo hangi memeyi emiyosa ağzından çıkartıp kafasını mememin üstüne koyuyo yastık gib öyle uyuyo

Canım okuduğum kadariyla çok haklısın ama bu kadar ince düşünme olan sana olur kendini yıpratma bu kadar. Olduğu kadar işlerde herşeyde olur bu günler geçer inşallah sen kendini uzdugunle kalırsın İnanki.. Benim eşim hiç ev işinde yardımcı olmuyor iki çocuk var üstelik. Olduğu kadar yapıyorum uyudukca , durdukça hallediyorum hepsini. Sende yavaş yavaş yap kendini yorma yapamadığını ertesi güne bırak kimseye de kendini yetersiz gibi gösterme herşeyin üstesinden gelirim pozu ver. Yeri gelir başına kalkarlar. Esin de en azından yemeğe kahvaltiya yardım ediyormuş eline sağlık de sen olmasan ne yaparim canım kocam de.. Gaz ver yani daha fazla yapsın tatlı dille yaptır anlayacağın. Erkekler bizden farklı biz anneyiz mecburuz diyoruz ama onlar öyle değil hiçbisey yapmıyorum ne halin varsa gör bile diyebilir yani o yüzden hoşgörülü ol biraz haftada bir iki gün okeye gitsin mesela ama sana gerekli yardımı yapıp. Hoş benimki yardım etmediği halde arada çıkıyor arkadaşlarıyla okeye. Aman kavga da etsem bişey değişmiyor o yüzden saldım

Şu videoyu görünce sen geldin aklıma senin bebiş muhtemelen böyle bizimki de artık memeyi açınca uzaktan da olsa görüyor galiba, gülmeye başlıyo

ben bugün denedim yakınlaşıp mememi açtım heyecanlanıp ağzını şapırdatmaya başladı kesin biliyo neyin ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…